8.8
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6TC Indoor Camera

EZVIZ C4W Outdoor Camera

€ 119,00 € 99,00

1

€ 119,00 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

EZVIZ C4W Outdoor Camera

EZVIZ C4W Outdoor Camera

€ 119,00 € 99,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 119,00 € 99,00

1

€ 99,99 € 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

EZVIZ C6TC - Indoor Bewakingscamera

EZVIZ C6TC - Indoor Bewakingscamera

€ 99,99 € 79,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99 € 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 139,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Bescherm je huis of kantoor met de EZVIZ C4W Outdoor Camera. Door de veelzijdigheid van deze camera zoals sirene, scherp beeld, bewegingsdetectie en nachtzicht hoef je je geen zorgen meer te maken dat er iets ongemerkt met je huis gebeurt. De EZVIZ C6TC - binnencamera met pan-functie biedt dag- en nachtopnames in overtuigende HD-kwaliteit. De wifi bewakingscamera beschikt over meerdere slimme functies, waaronder tweerichtingscommunicatie en een privacy-modus. De EZVIZ C6TC binnencamera is compact, betrouwbaar en betaalbaar.


De voordelen van de EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6TC Indoor Camera in één oogopslag:

 • Sirene
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Bewegingsdetectie
 • Videocompressie
 • Intercomfunctie
 • Intelligente privacy modus
 • 130° panoramisch zicht

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Deze outdoor camera van EZVIZ is er eentje met uitgebreide functies. Een sirene, licht, uitgebreide bewegingsdetectie, tweerichtingscommunicatie en schema's instellen behoren allemaal tot de functies van deze camera. De slimme EZVIZ C6TC - binnencamera met pan- en kantel functie maakt je woning nog veiliger. Of het nu gaat om de bewaking van de woonkamer of de spelende kinderen in hun kamer, de binnencamera is een echte allrounder.

Productinformatie

 • Sirene: Stel beschermde gebieden en tijden in en laat de camera knipperen en geluid afspelen wanneer iemand het gebied betreed op een bepaalde tijd. Er wordt meteen een melding naar je smartphone verstuurd zodat je direct kan handelen om inbraak te voorkomen.
 • Tweerichtingscommunicatie: Praat met bezoekers of schrik ze af door de twee-wegs communicatie functie. Je kunt drie audio-opnamen van 10 seconden via de EZVIZ-app.
 • Bewegingsdetectie: Maak specifieke gebieden aan die de camera actief moet beschermen via bewegingsdetectie. Pas de gevoeligheid van de sensor aan om vals alarm te voorkomen.
 • Videocompressie: Door de nieuwste H.265-videocompressie technologie maakt de camera perfect beeldmateriaal, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan bandbreedte en gegevensopslagruimte op bijvoorbeeld microSD-kaarten en de cloud wordt verminderd.
 • Intercomfunctie: Microfoon en luidspreker zijn geïntegreerd in de slimme camera met pan-functie van EZVIZ en kunnen worden aangestuurd via de EZVIZ app. Tweezijdige communicatie laat je toe om te luisteren en te communiceren met mensen in de buurt van je camera. Zo kun je direct reageren als dat nodig is.
 • Intelligente privacy modus: Als je niet in je eigen vier muren wilt worden opgenomen, kun je altijd de privacy-modus activeren. Dit zorgt ervoor dat de camera zich terugtrekt in zijn koepel. De opname van geluid en beeld wordt gepauzeerd totdat je de modus uitschakelt.
 • 130° panoramisch zicht: De slimme helm van de EZVIZ C6TC binnencamera kenmerkt zich door de geïntegreerde pan/kantelfunctie. Hierdoor kan het elke hoek van je huis in de gaten houden, de klok rond, in HD-resolutie. Je smartphone dient als afstandsbediening via de EZVIZ app.

EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6TC Indoor Camera in actie

De EZVIZ C4W Outdoor Camera beschermt je woning of kantoor zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid. Het scherpe beeldmateriaal, zowel overdag als 's nachts kan altijd worden bekeken in de EZVIZ app. Doordat de camera automatisch overschakelt naar het nachtzicht, geeft de camera ook in het donker tot 30 meter een duidelijk beeld van wat er zich afspeelt rondom je woning. De camera is IP67 geclassificeerd en is dus water- en stofdicht en dus perfect op buiten te gebruiken. Stel zones in die de camera extra moet beveiligen via bewegingsdetectie en activeer deze op bepaalde tijdstippen. Door de sirene en het ingebouwde licht ook zo in te stellen geniet je van optimale veiligheid rondom je woning, ook op bijvoorbeeld je auto. Je kan ook bezoekers afschrikken via de tweerichtingscommunicatie functie.

Geavanceerde indoor camera met tilt functie

De slimme binnencamera kan door zijn compacte formaat gemakkelijk in de woonkamer worden geïntegreerd en zorgt voor meer veiligheid in je huis door het grote bereik. Deze bewakingscamera is ook geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een betrouwbare en goedkope manier om hun huis te beveiligen. De EZVIZ C6TC camera voor binnen met pan-tilt functie verzendt op elk moment beelden in hoge resolutie naar je smartphone. Je kunt de app gebruiken om de live-uitzending 24 uur per dag te bekijken. Als er een verdachte beweging wordt geregistreerd, zal de binnencamera een alarm geven en ontvang je direct een pushmelding op je smartphone. Je kunt de binnencamera met pan- en kantelfunctie niet alleen gebruiken om de woonkamer te bewaken, maar ook om de slapende kinderen in hun kamer in de gaten te houden. Met de nachtzicht functie kun je controleren of de kleintjes rustig in hun bed slapen. Indien nodig, als ze nog wakker zijn, kun je ook contact opnemen met je kinderen als je niet thuis bent via de app met behulp van de intercomfunctie. De C6TC slimme binnencamera van EZVIZ biedt meerdere functies die zorgen voor meer veiligheid en controle in je slimme huis. De wifi-camera neemt constant dag en nacht in hoge kwaliteit op, kan met de intercomfunctie via de app worden bediend en biedt verschillende opslagmogelijkheden, zodat je altijd een back-up van je opnames hebt.


EZVIZ biedt je de mogelijkheid om de beelden van je camera's op drie verschillende locaties op te slaan. Op deze manier heb je altijd een back-up voor het geval het netwerk beschadigd of gecrasht raakt. Kies voor opslag op de micro SD-kaart, gecodeerde cloud-opslag of de wifi-netwerk-videorecorder van EZVIZ.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenCW4: Hoogte: 95 mm, doorsnede: 105 mm
C6TC: 100 x 100 x 90 mm
GewichtCW4: 330 gram
C6TC: 220 gram
ResolutieCW4: 1920 x 1080 p
C6TC: 1920 x 1080
Kijkhoek103°
Wifi standaardIEEE802.11b , IEEE802.11g , IEEE802.11n
OpslagMicro SD kaart (max. 128G), cloud opslag
StroomverbruikMax. 7W
Installatie
FAQs
Is de EZVIZ C4W Outdoor Camera compatibel met spraakassistenten?

Ja, de EZVIZ C4W Outdoor Camera is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Hoe ver kun je de camera van de router vandaan plaatsen?

Plaats de camera binnen een straal van 30 meter binnen je wifi netwerk om te kunnen genieten van meer veiligheid rondom je huis.

Hoe wordt er verbinding gemaakt met de camera?

Er wordt verbinding gemaakt via wifi.

Neemt de EZVIZ C6TC voortdurend op?

Ja, de EZVIZ C6TC neemt constant op tenzij je de privacy modus activeert.

Heeft de binnencamera een intercomfunctie?

Ja, de binnencamera zorgt voor tweerichtingscommunicatie die je kunt bedienen vanaf je smartphone.

Is de EZVIZ C6TC ook geschikt voor bewaking in moeilijke lichtomstandigheden?

Ja, de binnencamera schakelt automatisch over op nachtzicht zodra het donker wordt. Slimme IR-technologie biedt je zelfs 's nachts beelden met een hoge resolutie.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.