8.8
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6C Pan-Tilt Camera

EZVIZ C4W Outdoor Camera

€ 119,00 € 99,00

1

€ 119,00 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

EZVIZ C4W Outdoor Camera

EZVIZ C4W Outdoor Camera

€ 119,00 € 99,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 119,00 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 169,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Bescherm je huis of kantoor met de EZVIZ C4W Outdoor Camera. Door de veelzijdigheid van deze camera zoals sirene, scherp beeld, bewegingsdetectie en nachtzicht hoef je je geen zorgen meer te maken dat er iets ongemerkt met je huis gebeurt. De EZVIZ C6C Wifi Pan-Tilt Camera geeft je een breed beeld van wat er in je woning speelt. Met de kijkhoek van 360° is elk hoekje in je woning gedekt en hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis.


De voordelen van de EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6C Pan-Tilt Camera in één oogopslag:

 • Sirene
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Bewegingsdetectie
 • Videocompressie
 • Haarscherp beeld
 • Bescherm je privacy
 • Smart tracking

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Deze outdoor camera van EZVIZ is er eentje met uitgebreide functies. Een sirene, licht, uitgebreide bewegingsdetectie, tweerichtingscommunicatie en schema's instellen behoren allemaal tot de functies van deze camera. De EZVIZ C6C Wifi Pan-Tilt Camera is een mooie camera die haarscherp beeld levert, zowel overdag als 's nachts. De bewegingsdetectie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte wordt gehouden wanneer er iets aan de hand is thuis en door de pan- en tilt-functie heeft de camera ook altijd in de gaten wanneer er iets speelt.

Productinformatie

 • Sirene: Stel beschermde gebieden en tijden in en laat de camera knipperen en geluid afspelen wanneer iemand het gebied betreed op een bepaalde tijd. Er wordt meteen een melding naar je smartphone verstuurd zodat je direct kan handelen om inbraak te voorkomen.
 • Tweerichtingscommunicatie: Praat met bezoekers of schrik ze af door de twee-wegs communicatie functie. Je kunt drie audio-opnamen van 10 seconden via de EZVIZ-app.
 • Bewegingsdetectie: Maak specifieke gebieden aan die de camera actief moet beschermen via bewegingsdetectie. Pas de gevoeligheid van de sensor aan om vals alarm te voorkomen.
 • Videocompressie: Door de nieuwste H.265-videocompressie technologie maakt de camera perfect beeldmateriaal, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan bandbreedte en gegevensopslagruimte op bijvoorbeeld micro SD-kaarten en de cloud wordt verminderd.
 • Haarscherp beeld: Met 720/1080p heb je altijd haarscherp beeld. De camera heeft ook een 4x digitale zoom.
 • Bescherm je privacy: Wanneer je privacy nodig hebt en de camera wil afsluiten is dit heel gemakkelijk met een druk op de knop te realiseren en komt er een luikje voor de camera.
 • Smart tracking: Doordat de camera een kijkhoek van 360° horizontaal en een verticale kijkhoek van 105° opwaarts en 15° neerwaarts wordt echt elk object in de ruimte in beeld gebracht en kan hij ook objecten volgen.

EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6C Pan-Tilt Camera in actie

De EZVIZ C4W Outdoor Camera beschermt je woning of kantoor zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid. Het scherpe beeldmateriaal, zowel overdag als 's nachts kan altijd worden bekeken in de EZVIZ app. Doordat de camera automatisch overschakelt naar het nachtzicht, geeft de camera ook in het donker tot 30 meter een duidelijk beeld van wat er zich afspeelt rondom je woning. De camera is IP67 geclassificeerd en is dus water- en stofdicht en dus perfect op buiten te gebruiken. Stel zones in die de camera extra moet beveiligen via bewegingsdetectie en activeer deze op bepaalde tijdstippen. Door de sirene en het ingebouwde licht ook zo in te stellen geniet je van optimale veiligheid rondom je woning, ook op bijvoorbeeld je auto. Je kan ook bezoekers afschrikken via de tweerichtingscommunicatie functie.

Geavanceerde Pan-Tilt camera

Met de EZVIZ C6C Wifi Pan-Tilt Camera heb je altijd scherp in beeld wat er in je woning gebeurt, zowel overdag als 's nachts. Door het geïntegreerde nachtzicht van 10 meter kun je ook 's nachts alles goed in te gaten houden. De camera sluit automatisch over op nachtzicht wanneer nodig. Het installeren van deze camera is een paar minuten werk. De benodigdheden voor het plaatsen van de camera (montage plaat etc.) zitten inbegrepen zodat je de camera precies kan plaatsen waar jij dat wil.


De camerabeelden kunnen zowel lokaal op een Micro SD-kaart worden opgeslagen of in de cloud tegen extra betaling via een abonnement. Doordat de camera beschikt over een video-compressie functie kunnen meer camera beelden tegelijk worden opgeslagen. Ideaal!

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenCW4: Hoogte: 95 mm
Doorsnede: 105 mm, C6C: 87.7mm x 87.7mm x 112.7mm
GewichtCW4: 330 gram
C6C: 256g
ResolutieCW4: 1920 x 1080 p
C6C: 1280×720
Kijkhoek103°
Wifi standaardIEEE802.11b , IEEE802.11g , IEEE802.11n
OpslagMicro SD kaart (max. 128G)
StroomverbruikMax. 7W
KijkhoekPan: 340°, Tilt: 120°
Installatie
FAQs
Kan ik de videobeelden van de EZVIZ C6C Wifi Pan-Tilt Camera ook downloaden?

Je kan de beelden downloaden in live view mode of in playback mode via het record icoontje in de app. Wanneer het recorden klaar is worden de beelden opgeslagen in "mijn album" in de EZVIZ app.

Kan ik de videobeelden ook in de cloud opslaan?

Ja, dat is mogelijk, maar dit kan alleen wanneer je een extra abonnement erbij koopt.

Is de EZVIZ C6C Wifi Pan-Tilt Camera waterdicht?

Nee, de EZVIZ C6C Wifi Pan-Tilt Camera is niet waterdicht en kan dus ook alleen binnen worden gebruikt.

Is de EZVIZ C4W Outdoor Camera compatibel met spraakassistenten?

Ja, de EZVIZ C4W Outdoor Camera is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Hoe ver kun je de camera van de router vandaan plaatsen?

Plaats de camera binnen een straal van 30 meter binnen je wifi netwerk om te kunnen genieten van meer veiligheid rondom je huis.

Hoe wordt er verbinding gemaakt met de camera?

Er wordt verbinding gemaakt via wifi.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.