8.8
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C4W Outdoor Camera + C1C Beveiligingscamera

EZVIZ C4W Outdoor Camera

€ 119,00 € 104,61

1

€ 119,00 € 104,61

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

EZVIZ C4W Outdoor Camera

EZVIZ C4W Outdoor Camera

€ 119,00 € 104,61
Aanpassen
Aantal:

1

€ 119,00 € 104,61

1

€ 39,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 139,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Gegevens kunnen rechtstreeks in het product of op een geheugenkaart (SD-kaart) in het product worden opgeslagen.
Lokaal Oplsaan
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

Bescherm je huis of kantoor met de EZVIZ C4W Outdoor Camera. Door de veelzijdigheid van deze camera zoals sirene, scherp beeld, bewegingsdetectie en nachtzicht hoef je je geen zorgen meer te maken dat er iets ongemerkt met je huis gebeurt. De handige beveiligingscamera C1C van EZVIZ zorgt dat je nooit meer iets uit het oog verliest. Je kunt de camera zowel in je woonkamer als buiten bij je achtertuin plaatsen of in je kantoor.

De voordelen van de EZVIZ C4W Outdoor Camera + C6C Pan-Tilt Camera in één oogopslag:

 • Sirene
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Bewegingsdetectie
 • Videocompressie
 • 130° kijkhoek
 • Nachtzicht tot 7,5 meter
 • Eenvoudige installatie en overal te plaatsen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De outdoor camera van EZVIZ is er eentje met uitgebreide functies. Een sirene, licht, uitgebreide bewegingsdetectie, tweerichtingscommunicatie en schema's instellen behoren allemaal tot de functies van deze camera. Wat vooral opvalt aan de C1C beveiligingscamera is dat deze ook 's nachts haarscherpe beelden kan opnemen. Dit komt door de infrarood led lampen rondom de lens. Zo heb je dus ook wanneer het donker is helder beeld en heb je dus de hele dag een extra paar ogen in huis.

More details
Productinformatie

 • Sirene: Stel beschermde gebieden en tijden in en laat de camera knipperen en geluid afspelen wanneer iemand het gebied betreed op een bepaalde tijd. Er wordt meteen een melding naar je smartphone verstuurd zodat je direct kan handelen om inbraak te voorkomen.
 • Tweerichtingscommunicatie: Praat met bezoekers of schrik ze af door de tweerichtingscommunicatie functie. Je kunt drie audio-opnamen van 10 seconden via de EZVIZ-app.
 • Bewegingsdetectie: Maak specifieke gebieden aan die de camera actief moet beschermen via bewegingsdetectie. Pas de gevoeligheid van de sensor aan om vals alarm te voorkomen.
 • Videocompressie: Door de nieuwste H.265-videocompressie technologie maakt de camera perfect beeldmateriaal, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan bandbreedte en gegevensopslagruimte op bijvoorbeeld microSD-kaarten en de cloud wordt verminderd.
 • 130° kijkhoek: Met de grote kijkhoek heb je een goed overzicht en kun je alles goed overzien, of je nu wel of niet ter plaatse bent.
 • Nachtzicht tot 7,5 meter: Met het nachtzicht kun je je winkel, de kinderkamer of het kantoor in de gaten houden, ook als het nacht is en de lichten uit zijn.
 • Eenvoudige installatie en overal te plaatsen: Dankzij de magnetische voet en de plaatsingsset kun je de camera plaatsen waar je maar wilt.

EZVIZ C4W Outdoor Camera + C1C Beveiligingscamera in actie

De EZVIZ C4W Outdoor Camera beschermt je woning of kantoor zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid. Het scherpe beeldmateriaal, zowel overdag als 's nachts kan altijd worden bekeken in de EZVIZ app. Doordat de camera automatisch overschakelt naar het nachtzicht, geeft de camera ook in het donker tot 30 meter een duidelijk beeld van wat er zich afspeelt rondom je woning. De camera is IP67 geclassificeerd en is dus water- en stofdicht en dus perfect op buiten te gebruiken. Stel zones in die de camera extra moet beveiligen via bewegingsdetectie en activeer deze op bepaalde tijdstippen. Door de sirene en het ingebouwde licht ook zo in te stellen geniet je van optimale veiligheid rondom je woning, ook op bijvoorbeeld je auto. Je kan ook bezoekers afschrikken via de twee-wegs audiofunctie.

Een compacte beveiligingscamera voor binnen of buiten

De EZVIZ Mini Wifi Camera C1C kan zowel via 2.4 als 5 GHz band/frequentie wifi worden verbonden. Dit betekent dat je altijd een stabiele en veilige verbinding hebt, omdat je kunt schakelen tussen de frequenties voor een betere verbindingssnelheid. Door de kijkhoek van 130° heb je volledig zicht over de hele ruimte. Niks blijft meer onopgemerkt, net alsof je er echt bij bent. Of je nou wilt kijken of de huisdieren zich goed gedragen, of dat er geen beweging is in de winkel na sluitingstijd of dat de lichten in het kantoor uit zijn, dit is geen probleem meer met deze tweerichtingscommunicatie functie van de EZVIZ camera.

Gebruik alle voordelen van de EZVIZ app. Zo kun je controleren wat er gebeurt in de kamers waar je de camera installeert. Met de app kun je eenvoudig tot vier livestreams bekijken. Je kunt ook de tijd instellen waarop de camera moet worden ingeschakeld. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de camera wordt ingeschakeld op het moment dat je normaal naar je werk gaat zodat je niks mist thuis.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenCW4: Hoogte: 95 mm
Doorsnede: 105 mm, C1C: 5,8 x 3,8 x 12,8 cm
GewichtCW4: 330 gram, C1C: 129g
ResolutieCW4: 1920 x 1080 p, C1C: 1920 x 1080 p
Kijkhoek
CW4: 103°
C1C: 130°
Wifi standaardIEEE802.11b , IEEE802.11g , IEEE802.11n
OpslagMicro SD kaart (max. 128G)
StroomverbruikMax. 7W
KijkhoekPan: 340°, Tilt: 120°
Installatie
FAQs
Is de EZVIZ C4W Outdoor Camera compatibel met spraakassistenten?

Ja, de EZVIZ C4W Outdoor Camera is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Hoe ver kun je de camera van de router vandaan plaatsen?

Plaats de camera binnen een straal van 30 meter binnen je wifi netwerk om te kunnen genieten van meer veiligheid rondom je huis.

Hoe wordt er verbinding gemaakt met de camera?

Er wordt verbinding gemaakt via wifi.

Kan ik de EZVIZ C1C camera ook buiten plaatsen?

Ja, je kunt je EZVIZ Mini Camera ook in de tuin plaatsen. Een vlakke ondergrond is hiervoor belangrijk. Je moet er ook rekening mee houden dat de camera is ontworpen voor een temperatuur tussen -10° en +50°. Alles wat boven of onder deze temperatuur komt is problematisch voor de technologie en moet worden vermeden.

Kan ik via de camera communiceren met behulp van de app?

Ja, er zijn twee manieren om dit te doen met deze interactieve camera. Dit kan tijdens een video-uitzending met vrienden en familie. De camera stelt je in staat om mensen voor de lens te zien, terwijl de luidspreker en de microfoon je in staat stellen om in beide richtingen tegelijk te praten. De tweede manier is als je de camera aansluit op een spraakassistent. Dit werkt met de Google Assistant of Amazon Alexa. Dus je kunt gewoon zeggen: "Alexa, laat me de kinderkamer zien" en de app zal je de live video van de kinderkamer laten zien.

Kan ik de camera ook eenvoudig draaien of de kijkhoek aanpassen?

Ja dat is geen probleem. Je kunt de camera heel eenvoudig met behulp van de magneetvoet veranderen van positie. Hiervoor heb je alleen een metalen plaatje nodig die tevens is bijgevoegd in de verpakking.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.