8.9
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C3X Dual-lens + Gratis C1C Circle Bewakingscamera

1

€ 169,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 169,00

1

€ 39,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 169,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Eenvoudige Installatie

De EZVIZ C3X bewakingscamera met AI en nachtzicht in kleur zorgt voor hoogwaardige beveiligingstechnologie in je huis. De eerste bewakingscamera met dubbele lens ter wereld creëert revolutionaire nachtelijke kleurenbeelden zonder extra verlichting. Ook de EZVIZ C1C met zijn Full HD-camera en wijde kijkhoek zorgt ervoor dat je nooit meer iets uit het oog verliest. Je kunt de camera's zowel binnen als buiten gebruiken.


De voordelen van de EZVIZ C3X Dual-lens + C1C Circle in één oogopslag:

 • Revolutionaire dual-lens technologie
 • Full HD kwaliteit
 • Geïntegreerde tweerichtingscommunicatie
 • Nachtzicht
 • Eenvoudige installatie
 • Slimme AI-algoritmen
 • Sirene en flitslicht

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

More details
Productinformatie

 • Revolutionaire dual-lens technologie: De C3X is de eerste bewakingscamera ter wereld die gebruik maakt van een dubbele lens bestaande uit twee 2-MP camera's. Terwijl één van de twee camera's het omgevingslicht registreert, legt de andere de kleurinformatie vast. De informatie van die camera's wordt vervolgens samengevoegd, wat resulteert in scherpe en gedetailleerde beelden.
 • Full HD kwaliteit: Zowel de C3X als de C1C beschikken over een Full HD-camera, waarmee kraakheldere beelden worden opgenomen.
 • Geïntegreerde tweerichtingscommunicatie: Praat en luister, je kunt gemakkelijk met vrienden en familie praten via de camera's met de ingebouwde microfoon. Je kunt hen horen en tegen ze praten zodat het net lijkt alsof je voor de deur staat.
 • Nachtzicht: Beide camera's hebben nachtzicht maar vooral de C3X blinkt hierin uit: met behulp van twee cameralenzen en infraroodlampen produceert de camera zelfs in het donker haarscherpe kleurenbeelden, zonder extra verlichting nodig te hebben.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij de magnetische voet en de plaatsingsset kun je de camera's gemakkelijk plaatsen, waar je maar wilt.
 • Slimme AI-algoritmen: Met een geïntegreerd deep-learning model registreert de C3X bewakingscamera de bewegingen van mensen en voertuigen in realtime. Je bepaalt ook welke gebieden je met de C3X wilt bewaken en of je alleen objecten zoals mensen, auto's of beide wilt bewaken.
 • Sirene en flitslicht: De C3X AI bewakingscamera is niet alleen een slimme camera, maar werkt ook om mensen af te schrikken als dat nodig is. Wanneer het alarm wordt geactiveerd, wordt een sirene en een extra flitslampje geactiveerd.

De EZVIZ C3X Dual-lens + C1C Circle in actie

De C3X is een ultramoderne beveiligingscamera die zelflerend is. Zo kan hij onderscheid maken tussen verschillende vormen zoals mensen of auto's en detecteert deze in real time. Met de EZVIZ app kun je instellen bij welke objecten de AI bewakingscamera een alarm moeten activeren of welke zones op je terrein moeten worden bewaakt. De waterdichte behuizing is bestand tegen extreme temperaturen van -30 tot 60 °C en zelfs de zwaarste regenbuien. De EZVIZ C1C Mini Wifi Camera kan zowel via 2.4 als 5 GHz band/frequentie wifi worden verbonden. Dit betekent dat je altijd een stabiele en veilige verbinding hebt, omdat je kunt schakelen tussen de frequenties voor een betere verbindingssnelheid.

Kleine camera's, veel functies

Vind je felle lampen in de tuin vervelend, maar wil je toch voldoende veiligheid? Geen probleem, de EZVIZ C3X maakt zelfs in totale duisternis haarscherp beeld. De slimme bewakingscamera maakt ook onderscheid tussen verschillende zones op je terrein en verschillende objecten. Wil je bijvoorbeeld alleen geïnformeerd worden als er een auto op je oprit rijdt, maar niet als er mensen voor je huis langslopen? Deze en andere situaties worden gemakkelijk gedetecteerd door de AI beveiligingscamera en kunnen worden aangepast naar jouw wensen. Door de kijkhoek van 130° van de C1C Circle heb je volledig zicht over de hele ruimte. Niks blijft meer onopgemerkt, net alsof je er echt bij bent. Of je nou wilt kijken of de huisdieren zich goed gedragen, dat er geen beweging is in de winkel na sluitingstijd, of dat de lichten in het kantoor uit zijn, het is allemaal mogelijk dankzij de tweerichtingscommunicatie functie van de EZVIZ C1C.


Gebruik alle voordelen van de EZVIZ app. Zo kun je controleren wat er gebeurt in de kamers waar je de camera installeert. Met de app kun je eenvoudig tot vier livestreams bekijken. Je kunt ook de tijd instellen waarop de camera's moeten worden ingeschakeld. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de camera's worden ingeschakeld op het moment dat je normaal naar je werk gaat zodat je thuis niks mist.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenC3X: 72 x 72 x 150 mm
C1C: 5,8 x 3,8 x 12,8 cm
GewichtC3X: 425 gram
C1C: 129 g
ConnectiviteitC3X: wifi 2,4 GHz
C1C: wifi 2,4 of 5 GHz
Resolutie1920 × 1080
KijkhoekC3X: horizontaal: 89°, diagonaal: 106°
C1C: 130°
GebruikstemperatuurC3X: -30 °C tot 60 °C
C1C: -10 °C tot 50 °C
Inhoud doosEZVIZ C3X Camera
Montagesjabloon
Waterdichte kit
Stroomkabel (1,5 m)
Ezviz C1C Cam
USB kabel
Power adapter
2x dubbelzijdig plakband
Metalen plaatje
Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik de EZVIZ C3X Dual-lens + C1C Circle Bewakingscamera's ook buiten plaatsen?

Ja, je kunt je EZVIZ C3X Dual-lens + C1C Circle Bewakingscamera's ook in de tuin plaatsen. Je moet er ook rekening mee houden dat de camera respectievelijk zijn ontworpen voor temperaturen tussen -30 °C en 60 °C, en -10 °C en 50 °C. Alle temperaturen die buiten deze bereiken vallen zijn problematisch voor de technologie en moeten worden vermeden.

Kan ik de C1C Circle ook eenvoudig draaien of de kijkhoek aanpassen?

Ja dat is geen probleem. Je kunt de camera heel eenvoudig met behulp van de magneetvoet veranderen van positie. Hiervoor heb je alleen een metalen plaatje nodig die tevens is bijgevoegd in de verpakking.

Gebruikt de EZVIZ C3X Dual-lens Bewakingscamera veel geheugen?

Nee. De EZVIZ C3X Dual-lens Bewakingscamera maakt gebruik van de nieuwste H.265 videocompressietechnologie. Dit vereist aanzienlijk minder gegevensopslagruimte en bandbreedte dan traditionele beveiligingscamera's.

Welke opties heb ik om de opnames op te slaan?

Voor de opslag kun je gebruik maken van een MicroSD-kaart, cloudopslag of NVR-recorder.

In welke kleuren is de C3X verkrijgbaar?

De bewakingscamera is alleen beschikbaar in het wit.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.