8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Water Guard - Slimme Waterleksensor

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 79,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 79,00 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Waterschade thuis is niet alleen een grote overlast, maar veroorzaakt ook hoge kosten als het niet op tijd wordt ontdekt. Gelukkig is er nu de Eve Water Guard, die je kan helpen met dit probleem. De watersensor slaat direct bij het optreden van waterschade alarm met een ingebouwde sirene en knipperende leds. Bovendien word je meteen op de hoogte gebracht op je smartphone via een pushbericht.


De voordelen van de Eve Water Guard in één oogopslag:

  • Flexibel en betrouwbaar
  • Sirene bij waterlek
  • Direct een push-bericht

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Het valt ons op dat de Eve Water Guard verschilt van andere watersensoren, vooral door de meegeleverde kabel. Dit komt omdat de Eve Water Guard niet op slechts bepaalde plekken waterschade meet, maar over de hele lengte van de kabel controleert of er een waterlek in het gebied is geweest. Verder heb je geen batterijen nodig voor de slimme watermelder van Eve, maar wel een stroomaansluiting. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de sensor zonder stroom zit wanneer er zich waterschade voordoet. Daarom is dit zeker een aanrader!

Productinformatie

  • Flexibel en betrouwbaar: De Eve Water Guard onderscheidt zich van andere watermelders door de meegeleverde zeer gevoelige kabel. Met een lengte van 1,3 m functioneert deze kabel als een bijzonder flexibele watermelder. Hij wordt op de vloer gelegd en controleert over de hele lengte of er water in het gebied is gelekt.
  • Sirene bij waterlek: Als je in de buurt bent van de overstromingssensor, word je gewaarschuwd door de slimme Eve Water Guard bij de ontdekking van een waterlek met een schel alarmgeluid en knipperende LED's. Je ontvangt ook een melding op je smartphone wanneer je je binnen het bluetooth bereik bevindt.
  • Direct een push-bericht: Als er een waterlek wordt gedetecteerd, stuurt de HomeKit-app onmiddellijk een bericht naar je iPhone of Apple Watch. Zo kun je tijdig grote waterschade voorkomen. Voor een melding als je niet thuis bent heb je een HomeKit controlecentrum nodig, wat een Apple TV of een iPad kan zijn die als controlecentrum is ingesteld.

Eve Water Guard in actie

In principe is de Eve Water Guard een slimme waterleksensor die je via een alarmsignaal en een melding op je smartphone informeert wanneer hij waterschade detecteert. De kabel, die als sensor functioneert, heeft een lengte van 1,3 m en bestrijkt dus een groot risicogebied. Zo blijf je gegarandeerd de controle houden en kun je in een vroeg stadium iets doen aan de mogelijke waterschade.

Waterschade beperken

Waterschade door bijvoorbeeld een lekkende wasmachine pijp is helaas iets wat opeens kan gebeuren en super vervelend is. Zeker als je net niet thuis bent en het niet op tijd merkt. Om dit te voorkomen heeft Eve de oplossing met een betrouwbare en slimme waterleksensor die je informeert zodra er een waterlek wordt gedetecteerd. Als je niet in de buurt van de bluetooth watermelder bent en daardoor het alarm niet kunt horen, kun je ook vertrouwen op de push-meldingen die je ontvangt via je HomeKit verbinding.


De Eve Water Guard beschermt je met zijn slimme technologie tegen tegen het voordoen van waterschade in je huis. Dit bespaart je veel moeite en geld tijdens een noodgeval. De kabel van de Eve Water Guard kan zelfs worden verlengd met een extra sensor kabel (apart verkrijgbaar), wat zorgt voor nog meer veiligheid in je slimme woning.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen65 x 65 x 45 mm, 2 m kabel
VerbindingBluetooth Low Energy
Stroomvoorziening100 - 240 V (stekker)
Inhoud doos1x Eve Water Guard, netstroom stekker (EU, UK, US, AU), sensorkabel (2 m), handleiding
Installatie
FAQs
Kun je de kabel van de Eve Water Guard verlengen?

Ja, de kabel van de Eve Water Guard kan door een extra waterleksensor kabel (apart verkrijgbaar) worden verlengd.

Is een HomeKit besturingseenheid nodig om geïnformeerd te worden over een waterlek?

Zolang je je binnen het bereik van de watermelder bevindt, ontvang je een pushbericht via bluetooth en informeert de sirene je in het geval van een waterlek. Voor meldingen als je niet thuis bent heb je een HomeKit controlecentrum nodig.

Werkt de Eve Water Guard op batterijen?

Nee, de stroomvoorziening van de Eve Water Guard verloopt via het netstroom. Steek eenvoudig de stekker in het stopcontact en plaats het snoer op de plek naar keuze.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.