8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Water Guard + Extra Sensorkabel

1

€ 79,95 € 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,95 € 79,00

1

€ 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 75,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Eve Water Guard helpt je om waterschade in een vroeg stadium te beperken op een betrouwbare manier. Hij slaat direct alarm en waarschuwt je wanneer er een waterlek wordt geconstateerd. Met de meegeleverde sensorkabel uitbreiding kun je nog meer van je huis beschermen tegen vocht en water.


De voordelen van de Eve Water Guard + Extra Kabel in één oogopslag:

 • Compatibel met Apple HomeKit
 • Meer veiligheid en controle
 • Push-berichten
 • Betrouwbaar alarm

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

We zijn overtuigd van de Eve Water Guard en de sensorkabel uitbreiding. Het gecombineerde gebruik dekt een nog groter gebied af en waarschuwt je onmiddellijk zodra er een waterlek wordt gedetecteerd. De sensor is eenvoudig te gebruiken en te installeren. Het activeert op betrouwbare wijze een alarm en brengt je onmiddellijk op de hoogte. We kunnen de watersensor alleen maar aanraden aan elke HomeKit-gebruiker.

Productinformatie

 • Compatibel met Apple HomeKit: De watersensor is ontworpen om perfect te integreren met in je Apple HomeKit systeem. De app geeft al je Eve apparaten duidelijk weer en laat je ze op elk gewenst moment bedienen. Om waarschuwingen te ontvangen wanneer je niet thuis bent, heb je een controlecentrum nodig in de vorm van een Apple HomePod, Apple TV of een aangepaste iPad.
 • Meer veiligheid en controle: Met de Eve Water Guard en extra sensorkabel uitbreiding heb je nu nog meer zekerheid door een groter oppervlak af te dekken. Of je nu thuis bent of onderweg, de app geeft je volledige controle. Voor toegang op afstand is een HomeKit-controlecentrum nodig.
 • Push-berichten: Als er ergens water lekt, ontvang je direct een melding op je iPhone, Apple Watch of iPad. Dit helpt je grote waterschade in korte tijd te voorkomen.
 • Betrouwbaar alarm: De Eve watersensor heeft zowel een visueel alarm in de vorm van rode led lichtjes als een 100 decibel hoorbaar alarm. Daarnaast ontvang je altijd een melding via de app. Dit betekent dat waterschade niet lang onopgemerkt blijft en direct kan worden verholpen. Om meldingen te ontvangen als je niet thuis bent is een HomeKit hub nodig.

Eve Water Guard + Sensorkabel in actie

De Eve Water Guard en de sensorkabel voor uitbreiding zijn ideaal om een nog groter gebied te beschermen tegen waterschade. De kabel wordt eenvoudigweg aangesloten op het stopcontact en dekt een oppervlakte van vier meter. Met extra kabelverlengingen kun je de sensor zelfs tot 150 meter verlengen. De set alleen is echter al voldoende om je huis de nodige veiligheid te geven.

Direct op de hoogte

De betrouwbare watersensor met verlengkabel is de perfecte combinatie voor je slimme beveiliging thuis. Vaak doet de wasmachine in de kelder zijn werk, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Een ander bekend probleem is wanneer er vloeistof op de houten vloer lekt. Dit vereist een snelle actie. Voor dergelijke gevallen en nog veel meer kan de Eve Water Guard je helpen. Hij reageert in real-time zodra hij water detecteert en waarschuwt je via een visueel en hoorbaar alarm en een push-notificatie via de app rechtstreeks op je smartphone. Als je een Apple HomePod, Apple TV of iPad instelt als je controlecentrum, ontvang je ook onderweg push-meldingen.


De Eve Water Guard beschermt je niet alleen tegen de ernstige gevolgen van waterschade, maar past zich ook aan bijna alle ruimtelijke omstandigheden aan. Sluit hem gewoon aan op een stopcontact en integreer hem in de Eve app of rechtstreeks via Apple HomeKit. Nu kun je een test starten en verdere instellingen of scenario's aanpassen.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenWater Guard: 65 x 65 x 45 mm, kabel: 2m
Product gewichtWater Guard: 104 g
ConnectiviteitBluetooth Low Energy
Stroomvoorziening100 - 240 V (stekker)
Alarm100 dB
Inhoud doos1x Eve Water Guard, netstroom adapters (EU, UK, US, AU), sensorkabel (2m), extra kabel, Quick Start Guide
Installatie
FAQs
Kan ik de Eve Water Guard ook met Android besturen?

Nee, de Eve producten zijn alleen compatibel met Apple HomeKit. Daarom is er ook geen app voor Android.

Kun je de Eve Water Guard ook met spraakassistent besturen?

Ja, je kunt hem ook bedienen met Siri.

Tot hoeveel meter kan ik de kabel uitbreiden?

De maximale lengte inclusief uitbreidingen is 150 m.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.