8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Water Guard + Eve Extend

1

€ 79,95 € 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,95 € 79,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Eve Extend zorgt voor een betrouwbare verbinding met alle Eve producten. In combinatie met de Eve Water Guard zorg je ervoor dat grote schadeposten voorkomen worden. De watersensor in de Eve Water Guard slaat meteen alarm bij het optreden van waterschade en geeft alarm met de ingebouwde sirene.

De voordelen van Eve Water Guard + Eve Extend in één oogopslag:

 • Vergroot het bereik van je Eve apparaten
 • Toegang op afstand tot je Eve toestellen
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Sirene bij waterlek
 • Direct een push-bericht

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Eve Water Guard is een ideale slimme waterleksensor omdat het een pushbericht stuurt naar je smartphone in het geval van een lekkage of overstroming. De Eve Extend over verschillende uitbereidingsmogelijkheden, je kunt tot wel acht apparaten verbinden. In plaats van alleen maar het bluetooth-bereik te vergroten, wordt de verbinding met het wifi-netwerk ook tot stand gebracht.

Productinformatie

 • Vergroot het bereik van je Eve apparaten: Met de Eve Extend ben je niet langer gebonden aan het bluetooth bereik van je iPhone. Plaats de bluetooth versterker binnen het bereik van je Eve-apparaten en bedien ze vanuit elke plek in huis.
 • Direct een push-bericht: Als er een waterlek wordt gedetecteerd, stuurt de HomeKit-app onmiddellijk een bericht naar je iPhone of Apple Watch. Zo kun je tijdig grote waterschade voorkomen. Voor een melding als je niet thuis bent heb je een HomeKit controlecentrum nodig, wat een Apple TV of een iPad kan zijn die als controlecentrum is ingesteld.
 • Toegang op afstand tot je Eve toestellen: In combinatie met een Apple HomeKit-bedieningspaneel hoef je niet eens thuis te zijn om toegang te krijgen tot je Eve-apparaten. Regel je thermostaten, irrigatie en verlichting dus ook onderweg.
 • Sirene bij waterlek: Als je in de buurt bent van de overstromingssensor, word je gewaarschuwd door de slimme Eve Water Guard bij de ontdekking van een waterlek met een schel alarmgeluid en knipperende leds. Je ontvangt ook een melding op je smartphone wanneer je je binnen het bluetooth bereik bevindt.
 • Makkelijk te installeren: Eenmaal aangesloten, scan je de HomeKit-instellingscode op de achterkant van de bluetooth extender. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding te maken met de wifi. De Eve-app leidt je in slechts enkele stappen door het installatieproces. Het hele proces duurt maar een paar minuten.

Eve Water Guard + Eve Extend in actie

De Eve Water Guard beschermt je met zijn slimme technologie tegen tegen het voordoen van waterschade in je huis. Dit bespaart je veel moeite en geld tijdens een noodgeval. De kabel van de Eve Water Guard kan zelfs worden verlengd met een extra sensor kabel (apart verkrijgbaar), wat zorgt voor nog meer veiligheid in je slimme woning.

Optimaal bereik tegen waterschade

Met de Eve Extend kun je nu je Eve apparaten bedienen vanuit het comfort van je bank zonder je zorgen te maken over het bereik. Het duurt maar een paar minuten om het in te stellen. Blijf gegarandeerd de controle houden met de Eve Water Guard om in een vroeg stadium iets doen aan de mogelijke waterschade.


De Eve Extend bluetooth range extender maakt verbinding met maximaal 8 Eve-apparaten binnen het bluetooth-bereik. Het gebruikt je bestaande wifi-netwerk om verbinding te maken met je iPhone. Je gegevens blijven absoluut veilig. Zoals gebruikelijk met Eve, vereist het gebruik geen registratie, geen persoonlijke gegevens en geen gebruik van een cloud. Zo blijven al je gegevens bij jou, zelfs wanneer je op afstand je apparaten bedient.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Eve Water Guard - Slimme Waterleksensor

Productafmetingen65 x 65 x 45 mm, 2 m kabel
VerbindingBluetooth Low Energy
Stroomvoorziening100 - 240 V (stekker)
Inhoud doos1x Eve Water Guard, netstroom, stekker (EU, UK, US, AU), sensorkabel (2 m), handleiding

Eve Extend - Bluetooth Versterker

Productafmetingen75 x 23 x 78 mm
ConnectiviteitWifi (2,4 / 5 GHz 802.11a/b/g/n)
StroomvoorzieningUSB (5 V ten minste 500 mA)
Benodigd besturingssysteemiOS 12.3 of nieuwer / tvOS 12.3 of nieuwer
Inhoud doos1x Eve Extend, 1x Micro USB-kabel, 1x stroomkabel, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kun je de kabel van de Eve Water Guard verlengen?

Ja, de kabel van de Eve Water Guard kan door een extra waterleksensor kabel (apart verkrijgbaar) worden verlengd.

Is een HomeKit besturingseenheid nodig om geïnformeerd te worden over een waterlek?

Zolang je je binnen het bereik van de watermelder bevindt ontvang je een pushbericht via bluetooth en informeert de sirene je in het geval van een waterlek. Voor meldingen als je niet thuis bent heb je een HomeKit controlecentrum nodig.

Werkt de Eve Water Guard op batterijen?

Nee, de stroomvoorziening van de Eve Water Guard verloopt via het netstroom. Steek eenvoudig de stekker in het stopcontact en plaats het snoer op de plek naar keuze.

Hoe bedien ik de Eve Extend op afstand?

Sluit de Eve Extend aan op een een Apple TV met tvOS 12.3 (of later) of op een iPad met iOS 12.3 die is ingesteld als een HomeKit-bedieningscentrum. Gebruik dan de automatisering en de toegang op afstand van de bluetooth versterker.

Kan ik de Eve Extend gebruiken met Android?

Nee, de Eve Extend is uitsluitend ontworpen voor gebruik met Apple producten.

Heb ik nog steeds een bluetooth verbinding van mijn iPhone nodig om de aangesloten Eve-apparaten te bedienen?

Nee, je hebt alleen wifi nodig om de op de extender aangesloten Eve-apparaten te bedienen.

Welke Eve-apparaten zijn compatibel met Eve Extend?

Alle Bluetooth-apparaten behalve de Eve Thermo (2015) en Eve Room (2015) beide zonder display. Helaas is compatibiliteit met die apparaten op dit moment niet mogelijk.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.