9.0
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Thermo (2020) 2-pack + Eve Degree

Eve Thermo (2020) 2-pack

€ 139,90 € 129,95

1

€ 139,90 € 129,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Thermo (2 Pack) - Slimme radiatorknop

Eve Thermo (2020) 2-pack

€ 139,90 € 129,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 139,90 € 129,95

Eve Degree - Weerstation

€ 69,95 € 65,39

1

€ 69,95 € 65,39

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Degree - Weerstation

Eve Degree - Weerstation

€ 69,95 € 65,39
Aanpassen
Aantal:

1

€ 69,95 € 65,39

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink € 0,00

€ 189,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
De gegevens over het verwarmingsverbruik worden opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor analyse.
Verbruiksanalyse Verwarming
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
De termostaat kan gekoppeld worden aan raam- en deursensoren, om bij openen en sluiten de temperatuur aan te passen.
Compatibel met deur- en raamsensoren
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
De temperatuur kan ook handmatig op deze thermostaat worden ingesteld.
Handmatige bediening
Het apparaat heeft een display.
Display
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Meet de omgevingstemperatuur
Thermometer
Meet de luchtvochtigheid in de omgeving.
Luchtvochtigheid
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Gegevens over stroomgebruik worden opgeslagen en kunnen geanalyseerd worden
Verbruiksanalyse
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

Altijd het beste klimaat bij je thuis en automatisch verwarmen. Het nieuwe pakket van Eve bestaande uit de Eve Degree + 2 radiatorthermostaten zorgt voor beide. Het slimme Eve Degree weerstation meet de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk in je huis. Met de twee radiatorthermostaten kun je in combinatie met het weerstation handige slimme tijdschema's maken om efficiënt te verwarmen. De apparaten maken gebruik van bluetooth en zijn uitgerust met Apple HomeKit-technologie. Niets staat dus in de weg om je huis op een slimme manier te verwarmen.

Alle voordelen van de 2 Eve Thermo + Eve Degree in één oogopslag:

 • Geen hub of bridge nodig
 • Apple HomeKit compatibel
 • Regel je klimaat binnenshuis
 • Ook voor buiten

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Een geweldig pakket voor een optimaal binnenhuisklimaat. Eve Degree + 2 radiatorthermostaten combineert een nauwkeurig controle-instrument en slimme radiatorthermostaten. Het Eve Degree weerstation meet de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk en de Eve Thermo automatiseert de verwarming, zelfs wanneer je niet thuis bent. Met slechts één druk op de knop in de app kun je op elk moment handmatig aanpassingen doen. Via Apple HomeKit kunnen beide apparaten worden aangesloten en worden ingesteld.

Meer details
Productinformatie

 • Geen hub of bridge nodig: De Eve Degree en Eve Thermo zijn direct klaar voor gebruik. Je hebt dus geen hub of bridge nodig om alles uit je pakket te halen. De radiatorthermostaten regelen de temperatuur automatisch kunnen zelfs de temperatuur aanpassen wanneer een raam of deur open staat.
 • Apple HomeKit: In combinatie met de Apple Homekit heb je de mogelijkheid om je apparaten onderweg handmatig te bedienen en in te stellen. Je kunt ook een radiatorthermostaat aansluiten op de Eve Degree om automatisch een comfortabele temperatuur te behouden.
 • Binnenhuisklimaat: Een goed binnenhuisklimaat is belangrijk. De Eve Degree houdt een oogje in het zeil op de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk. In de app zie je het verbruik van de afgelopen weken, maanden en jaren.
 • Ook voor buiten: Het Eve Degree weerstation is weerbestendig. Je kunt het gebruiken op het terras, het balkon of in de tuin.
 • Eve Thermo: De radiatortheromstaten kunnen in enkele eenvoudige stappen op alle gangbare radiatoren worden gemonteerd. Vervolgens regel je de temperatuur via automatische tijdschema's. Als je toch een keer wilt afwijken van je tijdschema kun je via je smartphone of direct op de thermostaat de temperatuur aanpassen.

De Eve Degree + 2 radiothermostaten set in actie

Met of zonder Apple Homekit, de Eve Degree + 2 radiatorthermostaten set onderscheidt zich als een zeer veelzijdig pakket. De twee radiatorthermostaten communiceren via bluetooth met je iOS-apparaat. De Eve-app is je bedieningspaneel die ervoor zorgt dat je zo efficiënt mogelijk verwarmt. De slimme tijdschema's zijn het perfecte hulpmiddel hiervoor. Tijdens je afwezigheid kun je de verwarming automatisch laten uitschakelen en voordat je thuis bent kun je het huis weer laten voorverwarmen. Mocht er toch iets afwijken van je ingestelde tijd schema, dan kun je de temperatuur op elk moment ook handmatig aanpassen. Dit kan via de app, door middel van een spraakopdracht of door handmatig te draaien aan de thermostaat. De nieuwe temperatuur wordt dan gehandhaafd tot het nieuwe tijdschema ingaat.


Daarnaast ontvang je ook het Eve Degree weerstation in het pakket. Dit apparaat kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Om de tien minuten meet het de temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid. Zo ben je dus altijd op de hoogte van het buiten- en binnenhuisklimaat. De Eve Degree en Eve Thermo werken zeer goed samen. Zodra er wordt gedetecteerd dat de temperatuur snel zakt bijvoorbeeld wanneer je de kamer wilt luchten, herkent de radiatorthermostaat het geopende raam en wordt de verwarmingstemperatuur automatisch verlaagd.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

Beide producten beschikken over bluetooth. Je verbindt de apparaten dus binnen enkele minuten via de app met je smartphone.

Productkwaliteit 9

De Eve Degree heeft een hoogwaardig weerbestendig aluminium behuizing. De radiatorthermostaten zijn gemaakt van kunststof en vormen een stevig geheel.

App/Software 8

In de app kun je de Apple HomeKit handmatig instellen en interessante statistieken over je verwarmingsgedrag en het binnenhuisklimaat van de afgelopen weken, maanden en jaren inzien.

Functionaliteit 9

De Eve Degree meet de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk. Statistieken zijn beschikbaar in de app en met de Eve Thermo stuur je de verwarming en tijdschema's handmatig aan via de app.

Betrouwbaarheid 9

Het beperkte bluetooth-bereik had iets groter gekund. De apparaten kunnen binnen een radius van 10m worden bediend. De Apple HomeKit is de ideale oplossing om dit te verhelpen.

Ontwerp 9

De radiatorthermostaten beschikken over verschillende functies. Daarnaast wordt de Eve Degree gekenmerkt door een bijzonder moderne uitstraling met een fraaie display.

Gegevensbescherming 8

Bluetooth is een van de veiligste en handigste verbindingen voor thuis. De Apple HomeKit zorgt ervoor dat de gegevens gecodeerd worden verzonden.

Prijs-kwaliteit 10

Dit pakket is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers van Eve producten. De prijs komt goed overeen met de kwaliteit van het product!

Beide producten beschikken over bluetooth. Je verbindt de apparaten dus binnen enkele minuten via de app met je smartphone.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen Degree5,4 x 5,4 x 1,5 cm
Bescherming DegreeIPX3
Productafmetingen Thermo 5,4 x 6,7 x 8,5 cm
Vervangbare batterijenJa
Meetnauwkeurigheid Degree (°C)+/- 0,3°C
Meetnauwkeurigheid Degree (mBar)1 mBar
Installatie
FAQs
Zijn mijn radiatoren compatibel met de Eve Thermo?

Je radiatoren zijn compatibel met de Eve Thermo als je aansluiting de afmetingen M30 x 1,5 heeft of een van de Danfoss RA, RAV of RAVL adapters gebruikt. De meest voorkomende radiatoren vallen in één van deze categorieën.

Wat kun je met de Apple HomeKit?

Apple Homekit verenigt apparaten van verschillende fabrikanten en zorgt voor een samenwerking tussen je smart home apparaten. Je hebt een centraal besturingssysteem nodig. Dit kan een Apple TV zijn of een iPad met iOS versie 10 of hoger.

Welke iOS-apparaten kan ik gebruiken om Eve-producten te bedienen?

Zonder Apple HomeKit heb je een iOS-apparaat nodig vanaf versie 10.3. De app werkt met een iPhone, iPad en iPod.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.