9.0
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Thermo (2020) 3-pack + Eve Button

3

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Thermo - Radiator-Thermostaat met scherm & aanraakpaneel
Aantal:

3

€ 79,95
Aanpassen
€ 79,95

Eve Button - Slimme schakelaar

€ 49,95 € 48,62

1

€ 49,95 € 48,62

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Button - Slimme schakelaar
Aantal:

1

€ 49,95 € 48,62
Aanpassen
€ 49,95 € 48,62

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 249,95 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

Dit pakket bevat drie thermostaten en een multifunctionele afstandsbediening. Eve Thermo vervangt de bestaande radiator thermostaat en regelt de ruimtetemperatuur via schema's en geofencing. Handmatige bediening via Siri, de app of rechtstreeks bij de thermostaat is ook mogelijk. De Eve Button kan drie vooraf ingestelde scenario's oproepen. Dit kan de ideale temperatuur in de woonkamer zijn, of het tegelijkertijd uitschakelen van alle radiatoren.


De voordelen van 3x Eve Thermo + Eve Button in één oogopslag:

  • Compatibel met Apple HomeKit
  • Geen hub of bridge nodig
  • Slimme scenario's

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Het pakket voor HomeKit-liefhebbers. Met de Eve Thermo kun je je radiatoren op een intelligente manier bedienen. De multifunctionele afstandsbediening in de vorm van de Eve Button bedient afzonderlijke apparaten of hele scenario's met één druk op de knop. Het mooie is dat de drie functietoetsen op elk moment opnieuw kunnen worden ingesteld.

Meer details
Productinformatie

  • Apple HomeKit: De slimme oplossing van de 3x Eve Thermo + Eve Button met een Apple HomeKit werkt het beste. Geïntegreerde iPads en Apple TV's kunnen worden gebruikt als basisstation.
  • Directe aansluiting zonder basisstation: De set werkt ook zonder basisstation. Smartphone en Eve Thermo communiceren rechtstreeks met elkaar via bluetooth. Dit geeft je toegang tot de handmatige bediening via de app. Dit kan alleen binnen een straal van tien meter.
  • Scenario's in de HomeKit: Via het controlecentrum kun je slimme verwarmingscycli instellen om vanuit elke gewenste locatie de Eve Thermos aan te sturen en je favoriete verwarmings-, verlichtings- en elektronische functies op de Eve Button in te stellen.
  • Eve Button: De Eve Button is een draagbare afstandsbediening. Door één, twee keer of gedurende lange tijd op de knop te drukken, kun je scenario's activeren, zoals het uitschakelen van de Hue-lampen of het instellen van de kamertemperatuur voor een tv-avond.

3x Eve Thermo + Eve Button in actie

Eve Thermo helpt bij het besparen van verwarmingskosten en biedt veel comfort. De slimme radiator thermostaten hebben geen controlecentrum nodig, maar kunnen met de hand worden bediend met behulp van een app binnen een bereik van tien meter. Het wordt interessanter met de integratie met de Apple HomeKit. Het maakt het gebruik van een afstandsbediening, verbinding met andere HomeKit-apparaten en het instellen van scenario's mogelijk.

Intuïtieve besturing

Met de Eve Thermo wordt een groot deel van je thuiscomfort verbeterd door intelligente automatische systemen. Twee functies in het bijzonder zijn hiervoor verantwoordelijk. De eerste functie is het maken van schema's: jij bepaalt wanneer en hoeveel verwarming nodig is. De Thermo kan afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingesteld. De tweede functie is geofencing: dit bepaalt de afstand van smartphones tot de woning. Als iedereen onderweg is, wordt de verwarming uitgeschakeld. Op verzoek kunnen vervolgens de ingestelde schema's ook worden onderbroken.

Eve Button voor snelle instellingen

Er zijn veel manieren om Apple HomeKit-apparaten handmatig te bedienen: met de app, Siri of soms direct op het apparaat. De Eve Button is ook geschikt om snel de basisfuncties bij de hand te hebben. Het dient als afstandsbediening, maar kan ook aan de muur worden geplakt. De drie ingestelde toepassingen schakelen tussen wat het meest gebruikt wordt of het belangrijkst is in je huis. Dit kunnen lampen zijn in de gang, de tv-avond met een kamertemperatuur van 22 graden met gedimde Hue-lampen of het alarmsysteem bij het verlaten van de woning. Je zult meteen een toepassing vinden voor het kleine compacte apparaat.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Het installatieproces van de Home en Eve-app is bijna volledig geautomatiseerd. Na enkele minuten zijn de apparaten klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 9

Dankzij Bluetooth Low Energy zijn de apparaten zeer energiezuinig.

App/Software 8

Het is mogelijk om twee apps te gebruiken. De Eve-app toont je verwarmingsstatistieken en je hier kun je de instellingen wijzigen. De Home-app is bedoeld voor het bedienen van scenario's.

Functionaliteit 10

Met de HomeKit-controlecentrum kun je de thermostaten en andere HomeKit-apparaten apparaten via de Button bedienen. Vooral de scenario functie is hier een echte toevoeging.

Betrouwbaarheid 9

De HomeKit-technologie zorgt ervoor dat de apparaten ook goed werken met die van andere fabrikanten.

Ontwerp 9

De Eve Thermo is klein en in klassiek wit. De Eve Button is ook verbazingwekkend klein.

Gegevensbescherming 8

In het HomeKit-systeem worden de gegevens end-to-end versleuteld. Dit betekent dat alleen zenders en ontvangers (smartphone, HomeKit-apparaten) de verzonden gegevens kunnen versleutelen.

Prijs-kwaliteit 10

Dit pakket zorgt tegelijkertijd voor comfort, kostenbesparingen en een multifunctionele afstandsbediening. Dit is ook een groot voordeel op de lange termijn.

Het installatieproces van de Home en Eve-app is bijna volledig geautomatiseerd. Na enkele minuten zijn de apparaten klaar voor gebruik.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingEve Thermo: 8,5 x 5,4 x 6,7 cm
Eve Button: 12,5 x 12,5 x 6,5 cm
ArtikelgewichtEve Thermo: 130 g
Eve Button: 155 g
StroomvoorzieningEve Thermo: 2 x AA-batterijen
Eve Button: 1 x CR2032-batterij
BesturingsysteemVanaf iOS 11.2
Installatie
FAQs
Waarom heb ik een HomeKit-controlecentrum nodig voor de afstandsbediening van Eve Thermo?

Dat komt door de radiofrequentie. De apparaten gebruiken verder alleen bluetooth. Dit heeft als voordeel dat bepaalde functies zonder basisstation beschikbaar zijn. Voor de afstandsbediening is echter een wifi ontvanger nodig. Dit kan vervangen worden door middel van een iPad met iOS 11 of hoger die is omgebouwd tot een controlecentrum of een AppleTV met tvOS 11 of hoger.

Waar is de Eve Button met name geschikt voor?

Veel dingen in je Smart Home werken automatisch. Sommige apparaten kunnen handmatig worden gewijzigd via Siri of de app. Voor de belangrijkste en meest gebruikte functies is de afstandsbediening echter een goedkopere toevoeging.

Zijn er verwarmingsstatistieken beschikbaar voor de Eve Thermo?

Ja, de verwarmingsstatistieken zijn te vinden in de Eve-app, helaas niet in de HomeKit-app.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie