8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Thermo (2020) 2-pack + Eve Extend

2

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 189,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Eve Thermo 2-pack en de extra Eve Extend bieden je een compleet verwarmingssysteem voor thuis. Ervaar het comfort van geautomatiseerde schema's en talrijke bedieningsmogelijkheden via de app, spraakbesturing met Siri of handmatig via het touch display. Of het nu in de kelder, op zolder of in de woonkamer is - met de Eve Extend kun je je Eve-apparaten zonder aarzeling overal in je wifi netwerk bedienen. Met een extra Apple TV of een iPad die als controlecentrum is ingericht, werkt het geheel ook onderweg.


De voordelen van de Eve Thermo 2-pack + Eve Extend in één oogopslag:

 • Tijdsschema's voor elke kamer en elke dag
 • Slimme verwarming bij afwezigheid
 • Toegang vanuit het hele huis
 • Multifunctionele werking
 • Perfect met elkaar verbonden

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

Met de Eve Thermo 2-pack en de Eve Extend Extend kom je je woning altijd binnen met de juiste temperatuur. Je bespaart veel tijd, moeite en uiteindelijk geld met geautomatiseerde schema's en bedient je apparaten op verschillende manieren die het beste bij je passen. De Eve Extend zorgt ervoor dat je nooit meer met bluetooth bereik problemen te maken hebt. Dus de combinatie van thermostaat en bluetooth versterker overtuigde ons in de test. Een uitstekend verwarmingssysteem voor het hele huis, vooral voor Apple HomeKit-gebruikers.

Meer details
Productinformatie

 • Tijdsschema's voor elke kamer en elke dag: Je hoeft je iPhone niet steeds te pakken om de temperatuur in te stellen. Met geautomatiseerde schema's heb je altijd de juiste temperatuur in elke ruimte en op elk moment.
 • Slimme verwarming bij afwezigheid: Heb je geen dagelijkse routine? Geen zorgen. Ook hier biedt Eve een prachtige oplossing. De Eve radiator thermostaten verlagen de temperatuur wanneer iedereen het huis heeft verlaten. Zodra iemand thuiskomt, wordt de temperatuur automatisch verhoogd. Dus je verwarmt alleen als het nodig is. Dit bespaart uiteraard veel energie en verlaagt de verwarmingskosten.
 • Toegang vanuit het hele huis: Naast de Eve Thermo 2-pack dat je hele huis slim verwarmt, geeft de Eve Extend je ook toegang tot je Eve-apparaten van overal in huis. De Eve Extend stelt je in staat om je Eve-apparaten die zich niet binnen het bereik van je iPhone of bedieningspaneel bevinden te bedienen en maakt deze apparaten beschikbaar in je wifi netwerk.
 • Multifunctionele werking: Bedien je slimme thermostaten met je iPhone, via Siri, via individuele schema's of zelfs handmatig via het touch-oppervlak van de thermostaat. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden.
 • Perfect met elkaar verbonden: Eve is compatibel met Apple HomeKit en past feilloos in het ecosysteem van HomeKit. Met een Apple TV of een iPad die als controlecentrum is ingesteld, kun je je Eve-apparaten eenvoudig op afstand bedienen. Je hebt hiervoor geen extra instellingen nodig en je beheert je apparaten via de Eve of Home-app.
 • Gegevensbescherming van het hoogste niveau: Eve vereist geen registratie en gebruikt geen enkele cloud om je gegevens op te slaan of te verwerken. Alle gegevens zijn volledig versleuteld en Eve-apparaten communiceren alleen met elkaar. Eve belooft een betrouwbare en veilige gegevensbescherming.
 • Sluit tot 8 apparaten aan: De Eve Extend kan tot 8 apparaten tegelijk bedienen. Naast het Thermo 2-pakket biedt dit ruimte voor vier extra apparaten. Het maakt verbinding met alle bluetooth apparaten behalve de eerste generatie Eve Thermo en Eve Room (beide zonder display).

De Eve Thermo 2-pack + Eve Extend in actie

De installatie van de Eve Thermo en de Eve Extend is kinderspel. Hiervoor is geen specialist nodig en de apparaten zijn zo snel mogelijk klaar voor gebruik. De twee meegeleverde batterijen worden aan de voorzijde van de thermostaat geplaatst en de bestaande radiatorthermostaat op de verwarming wordt met de hand of met een sleutel losgedraaid. Schroef nu de Eve Thermo op de radiator en deze kan in de Eve-app worden toegevoegd. De Eve Extend wordt aangesloten op een stroomvoorziening en vervolgens ook ingesteld in de Eve-app. Plaats de Eve Extend indien mogelijk zo dat hij zich binnen het bluetooth bereik van een willekeurige thermostaat bevindt, zodat je de apparaten via je iPhone in het hele wifi-netwerk probleemloos kunt bedienen. Je hebt nu volop mogelijkheden om de temperatuur naar eigen wens in te stellen. Praat met Siri, gebruik de app of bedien je Eve Thermo via het touch-oppervlak om de temperatuur in te stellen.

Voel je altijd op je gemak

Eve zorgt altijd voor het juiste klimaat tijdens je aanwezigheid. Zodra je thuiskomt, is de juiste temperatuur al ingesteld, zodat je comfortabel op de bank in de woonkamer kunt liggen en genieten van de aangename warmte. Je maakt de automatische schema's in de app en je Eve Thermos doen de rest. Rust elke kamer uit met slimme thermostaten en geniet van het warme comfort van slimme verwarming in het hele huis. Een slimme functie die energie bespaart en de verwarmingskosten aanzienlijk verlaagt.


De Eve Thermo 2-pack zorgt samen met de Eve Extend altijd voor het juiste klimaat in huis. Met geautomatiseerde schema's heb je altijd de juiste temperatuur thuis. Je kunt hem ook onderweg gebruiken met een Apple TV of iPad die als controlecentrum is ingericht. Met de extra Eve Extend kun je je apparaten dankzij bluetooth ook overal in het hele wifi-netwerk zonder bereik problemen bedienen. Zo heb je altijd volledige controle over je verwarmingssysteem, waar je ook bent.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

Montage is kinderspel. Gewoon vastschroeven en het apparaat in de app toevoegen.

Productkwaliteit 10

Beide apparaten zijn uitstekend verwerkt en garanderen een hoge levensduur door het gebruik van robuuste materialen.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Automatische schema's, slimme temperatuurregeling, bediening via app, spraakbesturing met Siri, handmatige bediening via de touch-interface is ook mogelijk vanuit het gehele wifi netwerk.

Betrouwbaarheid 9

De radiatorthermostaat meet nauwkeurig de werkelijke temperatuur in de kamers en de bediening met touch is geen probleem. Binnen het wifi netwerk werkt het systeem betrouwbaar en reageert het op instellingen in de kortst mogelijke tijd.

Ontwerp 9

Eve Thermo en Eve Extend zijn zeer eenvoudig en compact. Dit maakt ze geschikt voor elk huishouden.

Gegevensbescherming 9

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

Met deze set krijg je een compleet verwarmingssysteem voor in huis tegen een eerlijke prijs.

Montage is kinderspel. Gewoon vastschroeven en het apparaat in de app toevoegen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenEve Thermo: 54 x 67 x 85 mm
Eve Extend: 75 x 23 x 78 mm
ConnectiviteitBluetooth, wifi (2.4 / 5 GHz 802.11a/b/g/n)
StroomvoorzieningEve Thermo: 2x AA-batterijen
Eve Extend: USB (5 V, minstens 500 mA)
Vereist besturingssysteemiOS 12.3 of nieuwer / tvOS 12.3 of nieuwer
Inhoud doosEve Thermo, 2x AA-batterijen; montageschroef; adapterset (Danfoss RA,RAV, RAVL); korte handleiding
Eve Extend, micro-USB kabel, netstroom kabel, korte handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik mijn Eve Thermo en Eve Extend ook onderweg op afstand besturen?

Ja. Sluit je Eve Thermo en Eve Extend aan op een Apple TV met tvOS 12.3 (of later) of iPad met iOS 12.3, ingesteld als een HomeKit-bedieningspaneel. Gebruik dan een automatisering en toegang op afstand vanaf je Eve-apparaten.

Is er ook een manier om mijn Eve-apparaten te bedienen met mijn Android-smartphone?

Nee, helaas niet. Eve-producten zijn uitsluitend ontworpen voor gebruik met Apple-producten.

Welke Eve-apparaten zijn compatibel met de Eve Extend?

Alle bluetooth apparaten zijn compatibel met Eve Extend, behalve de Eve Thermo (versie 2015 zonder display) en Eve Room (versie 2015 zonder display). Helaas is de technische compatibiliteit hier niet mogelijk.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.