8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Smoke - Rookmelder

Aanbevolen verkoopsprijs € 119,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 107,30 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

De Eve Smoke is een compacte rookmelder met een batterij die een levensduur van 10 jaar heeft. Bij rookontwikkeling word je onmiddellijk gewaarschuwd door de sirene van 85 dB. Het apparaat test zichzelf meerdere keren per dag en test de functionaliteit van de sensoren, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Je kunt de status op elk gewenst moment in de app bekijken of via een spraakopdracht bij Siri opvragen. In combinatie met een Apple TV of een iPad kun je app-meldingen ontvangen wanneer je onderweg bent.


De voordelen van de Eve Smoke in één oogopslag:

  • Meer veiligheid in je huis
  • HomeKit compatibel
  • Verbonden met je smartphone
  • Spraakbesturing

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Rookmelders zijn onmisbaar voor de veiligheid in huis en zijn in veel landen dan ook verplicht. De Eve Smoke is een betrouwbare rookmelder die waarschuwt voor gevaar via de sirene en app-meldingen. Bovendien kan het apparaat worden geïntegreerd in het bestaande HomeKit-centrum in scenario's met slimme lampen. Zo wordt de vluchtroute in geval van nood verlicht, zodat jij en je geliefden veilig het pand kunnen verlaten.

Meer details
Productinformatie

  • De rookmelder: De Eve Smoke dient voornamelijk de veiligheid binnenshuis. De rookmelder is betrouwbaar in het detecteren van branden met rook. In geval van nood alarmeert de luide sirene het hele huishouden.
  • Apple HomeKit: Heb je een Apple TV of een iPad? Dan profiteer je van andere functies van de Eve-serie. In geval van alarm ontvang je onderweg app-meldingen. Bovendien kan de Eve Smoke worden gekoppeld aan andere slimme apparaten.
  • Verbonden leven: Voor meer veiligheid is een koppeling tussen alle rookmelders ideaal. Bij het activeren van een rookmelder, springen alle sirenes in de alarmstatus.
  • Verbonden met verlichtingstechnologie: Heel handig is de koppeling tussen Eve Smoke en lampen die compatibel zijn met Apple HomeKit. In noodgevallen worden de lichten dan automatisch ingeschakeld.

Eve Smoke in actie

Heb je al een Apple HomeKit en sommige producten uit de Eve-serie? Dan is Eve Smoke een perfecte toevoeging. De inrichting is zoals gewoonlijk eenvoudig. Het apparaat werkt via de draadloze standaard Bluetooth en wordt binnen enkele minuten automatisch geïntegreerd in het HomeKit-netwerk. Het voordeel is dat de Eve-producten zeer betrouwbaar met elkaar communiceren. Tal van andere interactie mogelijkheden zijn gepland voor in de toekomst.


Eve Systems heeft de ontwikkeling van Eve Smoke zeer zorgvuldig uitgevoerd. De rookmelder technologie is afkomstig van de Hager Group - een toonaangevende fabrikant van veiligheidstechnologie. De batterijen van de rookmelder hebben een levensduur van maximaal 10 jaar. Regelmatige functionele tests controleren de sensoren en informeren over afwijkingen. Natuurlijk zal dit eerder een uitzondering zijn. Indien gewenst, kun je de status in de app bekijken of een vraag stellen aan Siri. De Eve Smoke is dus een betrouwbare rookmelder voor het detecteren van branden met rookontwikkeling, die gelijktijdig de uitbreiding van domotica ondersteunt.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De installatie is eenvoudig. De Eve Smoke wordt vastgeschroefd aan het plafond en wordt dan automatisch geconfigureerd via de HomeKit of Eve-app.

Productkwaliteit 9

De sensortechnologie is afkomstig van een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van veiligheidstechnologie, de Hager Group. De Eve Smoke heeft een zeer lange accuduur en voert regelmatig zelftests uit.

App/Software 8

De app somt alle functies duidelijk op. De rookmelders kunnen worden toegewezen aan ruimtes. Daar kun je zien welke apparaten er zijn en hoeveel scènes je hiervoor hebt geconfigureerd.

Functionaliteit 9

Detectie van branden met rookontwikkeling, Alarmeren via sirene en app-meldingen (met Apple HomeKit), Statuscontrole, Zelftests, Netwerken met andere slimme huisapparaten.

Betrouwbaarheid 9

De Eve Smoke detecteert op betrouwbare wijze branden met rook. Dankzij de geïntegreerde sirene word je gewaarschuwd, zelfs in geval van een wifi storing.

Ontwerp 8

Het ontwerp is gebaseerd op klassieke rookmelders. Het is functioneel en nauwelijks merkbaar in het dagelijks leven dankzij de witte cover.

Gegevensbescherming 8

De Eve-serie maakt gebruik van de draadloze standaard Bluetooth. De verbinding met Apple HomeKit verloopt via wifi. De communicatie is overal gecodeerd.

Prijs-kwaliteit 9

Brandbeveiliging in geval van nood. Huisautomatisering in het dagelijks leven. De Eve Smoke is een flexibele rookmelder die doet wat hij moet doen.

De installatie is eenvoudig. De Eve Smoke wordt vastgeschroefd aan het plafond en wordt dan automatisch geconfigureerd via de HomeKit of Eve-app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting5,4 x 6,7 x 8,5 cm
Levensduur van de batterijtot 10 jaar
Draadloze standaardBluetooth Low Energy
Volume sirene85 dB
ComptabliteitZonder basisstation: iOS vanaf versie 10.3
Apple HomeKit: Apple TV (van tvOS 10), iPad (vanaf iOS 10)
Installatie
FAQs
Kunnen meerdere mensen de HomeKit-app gebruiken?

Ja, dat kan. Het is mogelijk om andere mensen gedetailleerde toegangsrechten te geven. De opties zijn "Bewerken toestaan" en "Externe toegang toestaan".

Wat is het verschil tussen scenario's en triggers?

Scenario's zijn instellingen die je hebt gemaakt voor apparaten die met een druk op de knop beschikbaar zijn. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere slimme lampen tegelijkertijd worden ingeschakeld. Triggers zijn interacties tussen apparaten. Als je bijvoorbeeld het venster opent, kan het raamcontact de thermostaat laten weten dat hij de kachel moet uitschakelen. Triggers worden automatisch uitgevoerd.

Hoe maak ik een nieuwe trigger aan?

Een trigger maak je aan onder het menu-item "Automatisering". Er zijn 4 keuzes voor de "als" component. Voor de apparaten kiest je hier voor de categorie "Een sensor detecteert iets". Vervolgens kies je de verschillende apparaten en parameters.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie