8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Smoke 5-pack - Draadloze Rookmelder

Eve Smoke - Rookmelder

€ 119,95 € 107,30

5

€ 119,95 € 107,30

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Smoke - Rookmelder

Eve Smoke - Rookmelder

€ 119,95 € 107,30
Aanpassen
Aantal:

5

€ 119,95 € 107,30

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 509,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Rookmelders zijn in veel provincies verplicht. De Eve Smoke 5-pack bevorderen de brandbeveiliging op een slimme manier. De vijf rookmelders geven een luide sirene bij brand met rookontwikkeling. App meldingen voor noodgevallen kunnen ook worden ingesteld via Apple HomeKit. Daarnaast zijn er tal van handige functies in combinatie met andere smart home apparaten.


De voordelen van de Eve Smoke 5-pack in één oogopslag:

 • Meer comfort
 • Lange levensduur
 • Geen basisstation nodig
 • Apple HomeKit compatibel
 • Meer dan een rookmelder

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De Eve Smoke 5-pack is een succesvolle upgrade voor HomeKit gebruikers. De vijf rookmelders kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in je smart home systeem. Naast brandbeveiliging als primaire functie kan de temperatuursensor ook worden gebruikt voor smart home automatisering. Ons advies is dat het 5-pack perfect is als je een vier of vijf kamer woning ter beschikking hebt.

Meer details
Productinformatie

 • Meer comfort: Eve Smoke voert regelmatig en automatisch zelftests uit. De functionaliteit van de rookmelder kan op elk moment via de app worden bekeken.
 • Lange levensduur: 's Nachts wakker worden door je brandalarm omdat de batterij bijna op is, is verleden tijd. De batterijen van de Eve Smoke gaan tot tien jaar mee. Mochten ze toch leeg geraken, dan krijg je een stil bericht via de app.
 • Geen basisstation nodig: De vijf Eve Smoke rookmelders zijn direct klaar voor gebruik. Je hebt geen extra basisstation nodig. Extra functies kunnen worden ontgrendeld via Apple HomeKit.
 • Apple HomeKit compatibel: Met HomeKit krijg je naast de sirene ook waarschuwingen in de vorm van app-waarschuwingen. Daarnaast kun je andere smart home apparaten verbinden met de Eve Smoke voor nog meer comfort. Vanaf versie 10 heb je een iPad of AppleTV (3e generatie) nodig.
 • Meer dan een rookmelder: De vijf Eve Smoke rookmelders kunnen met elkaar in een netwerk worden opgenomen. Wanneer een rookmelder is geactiveerd, wordt de sirene geactiveerd vanuit alle apparaten. In combinatie met Philips Hue kan de vluchtweg ook automatisch worden verlicht.

Eve Smoke 5-pack in actie

De draadloze rookmelders van de Eve serie zijn een succesvolle uitbreiding voor het Apple HomeKit-netwerk. Een groot voordeel ten opzichte van gewone rookmelders zijn de regelmatige sensor testen met statusrapporten. Op deze manier kun je de functionaliteit van je apparaten direct in de app zien.

Op meerdere manieren te gebruiken

Allereerst kunnen de Eve Smoke rookmelders via Apple HomeKit met elkaar in een netwerk worden opgenomen. Ze werken dan samen en waarschuwen je in geval van nood met alle sirenes tegelijk. Dit is vooral handig in grotere huizen. Heb je ook verlichting van Philips Hue in huis? Verbind ze met de producten van Eve en zorg dat je vluchtweg automatisch wordt verlicht.


De rookmelders kunnen ook worden gebruikt zonder dat je een bridge nodig hebt, je krijgt via de app toegang tot de verschillende tests en de sirene. Dat is op zich al een upgrade als je kijkt naar gewone rookmelders. Het basisstation voegt extra functies toe die van je huis een echt verbonden huis maken.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9
Productkwaliteit 10
App/Software 8
Functionaliteit 8
Betrouwbaarheid 9
Ontwerp 9
Gegevensbescherming 9
Prijs-kwaliteit 8

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen 5,4 x 6,7 x 8,5 cm
Acculevensduurtot 10 jaar
Volume sirene85 dB
Inhoud doos 5x Eve Smoke, montageschroeven, handleiding
Installatie
FAQs
In welke gevallen word ik gewaarschuwd door de Eve Smoke 5-pack?

De Eve Smoke slaat alarm bij brand met rookontwikkeling. Laag rook, smeulend vuur en koolmonoxide wordt niet gedetecteerd.

Kan ik de HomeKit-apparaten zonder basisstation met elkaar verbinden?

Nee, dit is niet mogelijk.

Welke apps heb ik nodig?

Je kunt alle Eve-producten beheren via de HomeKit of de Eve app. De Eve app is ook nodig voor software-updates.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.