8.5
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Room - Slimme Binnenklimaatsensor

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 92,15 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Eve Room - slimme binnenklimaatsensor gebruikt een moderne sensor om de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit te meten. Op het aanpasbare scherm en de app heb je alle belangrijke informatie in één oogopslag klaar en kan je voorzorgsmaatregelen nemen om een ​​gezonde leefomgeving te creëren. De Eve Room - slimme ruimteklimaatsensor kan eenvoudig worden geïntegreerd in HomeKit-systemen. In combinatie met HomeKit-apparaten kun je scenario's creëren waarin het venster automatisch wordt geopend als de luchtkwaliteit onder een bepaalde waarde daalt.


De voordelen van de Eve Room in een overzicht:

 • Meet de luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit
 • Alle informatie flexibel in één oogopslag
 • Compatibel met HomeKit-systemen
 • Draadloze installatie
 • VOC-sensor

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Richard

De Eve Room is de perfecte tool om luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit altijd en overal bij te houden. De gemeten gegevens kunnen worden gelezen op het handige E-Ink- scherm van de Eve Room en via de app van je iPhone. Bovendien kan de slimme klimaatsensor eenvoudig worden geïntegreerd in het HomeKit-systeem. Creëer scenario's met de Apple HomeKit, waarin je een pushmelding krijgt wanneer de luchtvochtigheid onder een bepaalde waarde daalt.

Meer details
Productinformatie

 • Meet de luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit: De Eve Room - slimme kamerklimaatsensor meet de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit met een nieuwe en innovatieve sensor.
 • Alle informatie flexibel in één oogopslag: Gemeten informatie kan op elk moment worden bekeken. De Eve Room - slimme kamerklimaatsensor heeft een aanpasbaar scherm dat de gegevens duidelijk en overzichtelijk weergeeft. Zelfs onderweg kun je dankzij de Eve-app altijd actuele informatie bekijken via je smartphone.
 • Compatibel met HomeKit-systemen: Eve Room - slimme binnenklimaatsensor integreert perfect met Apple HomeKit-systemen. Creëer bijvoorbeeld scenario's waarin HomeKit-producten het venster openen wanneer een door jou gedefinieerde waarde (temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit) wordt overschreden.
 • Draadloze installatie: De installatie en inwerkstelling van de Eve Room - slimme binnenklimaatsensor werkt volledig draadloos, wat een visueel voordeel is. De kamerklimaatsensor wordt opgeladen via een USB-oplaadpoort met meer dan 6 weken batterijvermogen.
 • Onverzettelijk veilig: Zelfs als je de app gebruikt om toegang te krijgen tot je Eve Room - slimme binnenklimaatsensor, stromen de gegevens rechtstreeks en eind-tot-eind gecodeerd tussen je smartphone en je binnenklimaatsensor.
 • VOC-sensor: De Eve Room is uitgerust met een slimme VOC-sensor. VOC staat voor Volatile Organic Compounds en betekent vluchtige organische verbindingen. Dat betekent dat je Eve Room niet werkt zoals traditionele CO 2 -sensoren, maar ook alcoholen, aldehyden, ketonen, organische zuren, amines en alifatische en aromatische koolwaterstoffen gewaar wordt. Deze zijn te vinden in hoge doseringen in kunststoffen, maar ook in ontsmettingsmiddelen en tabaksrook. Daarbij worden ze ook vrijgegeven tijdens het koken en barbecues. Dankzij de VOC-sensor worden al deze onzichtbare stoffen gemakkelijk herkend door de Eve Room!

Eve Room - slimme kamerklimaatsensor in actie

Met de Eve Room ben je altijd op de hoogte van de huidige temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Het werkt volledig draadloos en wordt opgeladen via de USB-poort, waarna de klimaatsensor voor 6 weken lang energie heeft. De gegevens over luchtkwaliteit en -vochtigheid en de temperatuur worden gemeten via een geïntegreerde sensor en kunnen op elk moment worden afgelezen op het aanpasbare e-ink scherm. Zelfs onderweg kan je jezelf altijd informeren over het klimaat in huis. Dankzij de Eve-app is alleen een simpele blik op je smartphone voldoende.

Verbind hem met je Apple HomeKit om te genieten van de volledige functionaliteit

De Eve Room is HomeKit-compatibel en kan eenvoudig in je HomeKit-systeem worden geïntegreerd. Zodra je dat hebt gedaan, kun je profiteren van de volledige functionaliteit van de Eve Room. Creëer scenario's om je omgeving nog gezonder en aangenamer te maken. Je kunt bijvoorbeeld scènes maken waarin je vensters automatisch worden geopend en waardoor verse lucht naar binnen kan stromen zodra de klimaatsensor onder of boven een door jou opgegeven waarde is gekomen. Over het gevaar van je gegevens hoef je je geen zorgen te maken met de Eve Room. Gegevens worden heen en weer verzonden tussen je smartphone en je klimaatsensor, end-to-end gecodeerd. Externe toegang is niet mogelijk.


De Eve Room overtuigde ons in de test. Speciaal voor eigenaars van HomeKit smart home systemen is de Eve Room gemaakt om een ​​gezondere en aangenamere leefomgeving te creëren.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Richard
Installatie 8

De installatie kan niet eenvoudiger zijn. Na het downloaden van de app leidt de installatiewizard je door het proces.

Productkwaliteit 10

Het apparaat is erg resistent. De behuizing is solide en volgens zeer hoge kwaliteit afgewerkt.

App/Software 8

Het minimalistische Drop-Down-Menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd via de plusknop.

Functionaliteit 9

Meet luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit, is compatibel met HomeKit, flexibel bestuurbaar en nog veel meer.

Betrouwbaarheid 9

Het product is nagenoeg betrouwbaar. In totaal is de betrouwbaarheid goed.

Ontwerp 8

Het ontwerp is modern en eenvoudig. De stijl past zich onopvallend aan elk interieur aan.

Gegevensbescherming 8

Bluetooth wordt beschouwd als een veilig communicatiemedium en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

Een extreem lage prijs in vergelijking met de prestaties van het product. Een geweldig product.

De installatie kan niet eenvoudiger zijn. Na het downloaden van de app leidt de installatiewizard je door het proces.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen54 x 54 x 15 mm
Productgewicht31.8 g
ConnectiviteitBluetooth Low Energy
CompatibiliteitApple HomeKit
StroomvoorzieningGeïntegreerde oplaadbare batterij: 6+ weken
Compatibiliteit met spraakassistentenSiri
SchermE Ink: 1,54 inch, 200 x 200 Pixel, 183 dpi
Wat bij de levering is inbegrepen.1x Eve Room
1x USB-oplaadkabel
1x gebruikershandleiding
Installatie
FAQs
Welke Apple-producten kunnen mijn Eve Room - slimme binnenklimaatsensor besturen?

De Eve Room - slimme binnenklimaatsensor kan worden bestuurt via je iPhone, iPad, iPod Touch en je Apple Watch. Je Apple TV of iPad is ook het elegante besturingscentrum voor automatisering en veilige externe toegang tot je huis.

Heeft de Eve Room - slimme binnenklimaatsensor batterijen nodig?

Nee, de Eve Room - slimme binnenklimaatsensor wordt aangedreven door een USB-oplaadpoort.

Is de Eve-app ook beschikbaar voor Android?

Nee, de Eve-app is enkel beschikbaar voor iOS-gebruikers.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.