8.9
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Room + Eve Energy (2020)

1

€ 99,95 € 92,15

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95 € 92,15

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 124,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met deze set ontvang je de Eve Room binnenklimaat- en luchtkwaliteitsmonitor en Eve Energy smart plug. Deze set kan op verschillende manieren worden gecombineerd. Als je bijvoorbeeld een luchtontvochtiger op je Eve Energy aansluit, kan de Eve Room onmiddellijk reageren als de luchtvochtigheid in de kamer te hoog wordt door de luchtontvochtiger automatisch uit te schakelen.


De voordelen van de Eve Room + Eve Energy in één oogopslag:

 • Geen bridge nodig
 • Gezonder leven
 • Hoogwaardig design
 • Eenvoudige installatie
 • Altijd je huis onder controle

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Het is geweldig dat je de luchtkwaliteit in de kamer kunt opvragen door naar het scherm van de Eve Room te kijken. Eve laat je zien aan de hand van sterren wat de kwaliteit van de lucht in huis. Het e-Ink display, bekend van de Kindle bijvoorbeeld, stelt je in staat om de gegevens af te lezen, zelfs wanneer het licht wordt gereflecteerd. De Eve Energy maakt elk apparaat eenvoudigweg slim, of het nu gaat om een oude lamp van oma of, vooral praktisch in combinatie met de Eve Room, een luchtbevochtiger.

Meer details
Productinformatie

 • Geen bridge nodig: Eve-apparaten kunnen eenvoudig worden bediend met de Apple HomeKit. Dat betekent dat je geen bridge nodig hebt, maar je kunt nog steeds alles bedienen met Siri of vanaf je smartphone. Apple zorgt dus voor meer gebruiksgemak.
 • Gezonder leven: Eve Room geeft je te allen tijde informatie over de luchtvochtigheid, binnenklimaat en luchtkwaliteit. Wanneer je de Eve Room aansluit op een luchtbevochtiger of iets dergelijks, reageert deze op afwijkende waarden en zorgt er vervolgens voor dat de juiste luchtvochtigheid wordt bereikt. Op deze manier kunnen lichamelijke klachten zoals hoofdpijn worden verminderd.
 • Hoogwaardig design: De slimme stekker Eve Energy heeft een eenvoudig ontwerp en valt niet op in het huishouden. Aan de zijkant bevindt zich een klein LED-lampje dat aangeeft of het ingeschakeld is of niet. De behuizing van de Eve Room is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is daarom niet alleen licht maar ook robuust. Met een batterijlevensduur van zes weken heeft de Eve Room geen vervelende kabels nodig. Als de batterij leeg is, laat Eve Room je dit weten op je iPhone en kun je hem opladen met je iPhone-oplaadkabel.
 • Eenvoudige installatie: Het installeren van de set kan niet eenvoudiger. De smart plug is bijna plug and play en de integratie van de twee apparaten via de app is zeer gebruiksvriendelijk. Simpelweg uitpakken, de code van het apparaat scannen met de app en je bent klaar!
 • Altijd je huis onder controle: De Eve Room bewaart alle handige klimaatgegevens voor maximaal drie weken. Dit wordt weergegeven in een grafiek in de Eve-app.

Eve Room + Eve Energy in actie

Volledige controle over je huis. Bedien elk apparaat eenvoudigweg via spraakbesturing of met de aanraking van je vinger wanneer je het aansluit op de Eve Energy, of stel schema's in om te besparen op je energiekosten. Dankzij Apple is het perfect te integreren in je HomeKit-systeem en kun je ook vertrouwen op een goede beveiliging van je gegevens.

Leef gezonder!

Heb je vaak problemen zoals hoesten, jeuk of regelmatig niezen? Dit kan allemaal te wijten zijn aan een hoge of lage luchtvochtigheid. Als je een traditionele luchtbevochtiger of luchtontvochtiger hebt aangesloten op de Eve Energy, zal de Eve Room voor de juiste balans zorgen. Ook als je geen lichamelijke klachten hebt, zal de Eve Room de kwaliteit van de lucht thuis verbeteren. Als de luchtkwaliteit onder een door jou ingesteld niveau zakt, laat het je weten dat het tijd is om opnieuw te ventileren.


Alle apparaten die aangesloten zijn op de Eve Energy kunnen al worden ingeschakeld wanneer je onderweg bent naar huis. Zo stuurt de Eve Room je bijvoorbeeld een melding zodra de luchtkwaliteit in je huis daalt. Zet simpelweg je luchtbevochtiger aan op afstand. Bijzonder handig: met deze Eve Bundle kun je altijd je stroomverbruik in de gaten houden. Zo doe je iets goeds voor het milieu en houd je ook je extra kosten in de gaten.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

De installatie kan niet eenvoudiger. Met een druk op de knop wordt de installatie zelfstandig uitgevoerd.

Productkwaliteit 10

De robuuste materialen garanderen een lange levensduur. Met de slimme klimaatsensor zorg je altijd voor het maximale comfort, en bespaar je op de verwarmingskosten.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Geen bridge nodig; gezonder wonen; hoogwaardig design; eenvoudige installatie; houd je huis altijd in de gaten.

Betrouwbaarheid 9

Bij de betrouwbaarheid van deze set is er ruimte voor verbetering. Al met al is het product in orde.

Ontwerp 9

Het minimalistische, stijlvolle ontwerp past in elke huiskamer. Vanwege zijn kleine maar toch moderne behuizing is het een echte toevoeging.

Gegevensbescherming 8

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

De prestaties zijn evenredig met de prijs. In de toekomst is een stijging van de prestaties te verwachten.

De installatie kan niet eenvoudiger. Met een druk op de knop wordt de installatie zelfstandig uitgevoerd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenEve Room: 1,5 x 5,4 x 5,4 cm
Eve Energy: 5,6 x 7,9 x 5,6 cm
Product gewichtEve Room: 45,4 g
VerbindingEve Room: bluetooth
Eve Energy: bluetooth
StroomvoorzieningEve Room: geïntegreerde oplaadbare accu: 6+ weken; oplaadbaar via: Micro-USB voor opladers met 5V, 500 mA minimum
Eve Energy: max. 11A / 2500 W
Inhoud doosEve Room: Eve Room, USB oplaadkabel, handleiding
Eve Energy: sensor; schakelaar
Installatie
FAQs
Werkt Eve ook met Android?

Nee, helaas kan Eve alleen bediend worden met iOS.

Hoe vaak meet de Eve Room de luchtkwaliteit?

De metingen worden iedere 10 minuten gedaan.

Kun je de Eve Room ook aan de muur bevestigen?

Ja, aan de achterkant van de Eve Room kun je hem aan de muur bevesigen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.