8.4
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Motion - Bewegingssensor

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 49,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 49,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De draadloze Eve Motion is een innovatieve sensor die bewegingen registreert en je vervolgens informeert via de Eve-app. Hiernaast, kun je de Eve Motion ook gebruiken om vaste scenario's te bedienen. Integreer de bewegingssensor via Eve Apple HomeKit en creëer zo je slimme huis. Naast de verbinding via bluetooth, kan Eve Motion je gemaakte acties automatisch in je aanwezigheid of afwezigheid of op de gewenste tijden toepassen. Omdat de bewegingssensor op batterijen werkt, kan deze thuis overal worden bevestigd. En dankzij de IPX3 waterbestendigheid, kun je de sensor ook buitenshuis bevestigen.


De voordelen van de Eve Motion in één oogopslag:

 • Draadloze bediening
 • Automatische besturing
 • Eenvoudige installatie
 • Meer veiligheid
 • Ook voor je buitenruimte

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

Het perfecte apparaat voor iedereen die zijn slimme huis nog efficiënter wil maken. Met de Eve Motion bewegingssensor kun je automatisch acties instellen, zoals het inschakelen van de kamerlamp wanneer je je woning binnenkomt. Bovendien kun je zelfs scenario's maken die moeten worden uitgevoerd tijdens je aanwezigheid of afwezigheid.

Meer details
Productinformatie

 • Draadloze bediening: De 2 AA-batterijen zijn vervangbaar en hebben een bijzonder lange levensduur.
 • Automatische besturing: Je kunt de Eve-app gebruiken om automatisch je opdrachten te besturen en scenario's te activeren - ongeacht of je aanwezig bent of niet.
 • Eenvoudige installatie: De bewegingsmelder wordt eenvoudig verbonden via bluetooth.
 • Meer veiligheid: Dankzij de HomeKit-technologie worden alle gegevens end-to-end gecodeerd doorgestuurd en alleen op jouw apparaat opgeslagen.
 • Ook voor je buitenruimte: De bewegingsmelder is waterbestendig en dus is het buitenshuis plaatsen mogelijk.

Eve motion bewegingssensor in actie

Met de innovatieve Eve Motion bewegingssensor kan je je huis aanpassen aan je eigen wensen. Hij registreert bewegingen in ruimtes en informeert jou hierover via de Eve-app. Bovendien kan hij bepaalde scenario's en gebundelde acties activeren, die je zelf bepaalt. Je kunt bijvoorbeeld een geïnstalleerde klimaatsensor gebruiken om de temperatuur in de woonkamer te meten, zodat wanneer je deze binnengaat, er vervolgens automatisch een thermostaat of ventilator aangesloten via een slim stopcontact wordt ingeschakeld. Voor een snelle en eenvoudige installatie is alleen de verbinding via bluetooth noodzakelijk. Door je eigen gemaakte scenario's te activeren (ook wel "gebundelde acties" genoemd) kun je de bewegingssensor nu gebruiken zoals jij dat wilt.


Dankzij zijn waterbestendigheid (IPX3-certificaat), ben je niet beperkt tot het binnenshuis installeren, maar kun je hem ook in de tuin of op het terras gebruiken. Bovendien werkt hij draadloos, is hij uitgerust met 2 vervangbare AA-batterijen (inbegrepen) en heeft hij een kijkhoek van 120 graden. Dankzij de HomeKit technologie worden al je gegevens end-to-end gecodeerd doorgegeven en uitsluitend op jouw apparaat opgeslagen. De bediening is eenvoudig - alles werkt bijna vanzelf dankzij de opgeslagen instellingen in je HomeKit Eve app. Of het nu gaat om de automatische schakelfunctie van verschillende apparaten, de regeling van verwarming of individuele instellingen: de Eve Motion bewegingssensor maakt het mogelijk. Automatische instellingen bij het invoeren geven je een nog comfortabeler gevoel om thuis te zijn.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Eenvoudige verbinding via bluetooth en je bent klaar om te starten.

Productkwaliteit 8

De bewegingsmelder met scherm is klein en handig. Een voordeel is ook dat hij een goede en hoogwaardige afwerking heeft. Door het gebruik van batterijen, kun je het overal plaatsen.

App/Software 8

De gebruikersinterface is duidelijk en uitgebreid. Alle ingaven en instellingen worden betrouwbaar opgeslagen en uitgevoerd.

Functionaliteit 8

De sensor biedt eigenlijk alleen de functie van bewegingsdetectie, maar ontwikkelt zijn volledige potentieel door integratie met de HomeKit.

Betrouwbaarheid 9

De bewegingssensor werkt betrouwbaar. Een bluetooth verbinding is wel een vereiste.

Ontwerp 8

Simpel ontwerp met een moderne hoogglans afwerking.

Gegevensbescherming 9

De HomeKit technologie slaat alle gegevens op met end-to-end codering en de gegevens zijn alleen beschikbaar op jouw apparaat.

Prijs-kwaliteit 8

Voor een product van deze soort is de prijs redelijk.

Eenvoudige verbinding via bluetooth en je bent klaar om te starten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen80 x 80 x 32 mm
Gewicht van artikel236 g
Stroomvoorziening2 vervangbare AA-batterijen
Kijkhoek120°
Detectiebereikmax. 9 m op 2 m installatiehoogte
BijzonderheidIPX3-certificaat (waterbestendigheid)
Installatie
FAQs
Kan ik de bewegingssensor Eve Motion ook verbinden en besturen met een Android-apparaat?

Nee, omdat de Apple HomeKit-app van Eve Motion alleen beschikbaar is voor Apple-apparaten.

Is een accu inbegrepen bij Eve Motion?

Nee, de Eve Motion werkt op batterijen. De twee AA-batterijen in het pakket hebben een lange levensduur en zijn vervangbaar.

Kan ik ook acties besturen terwijl ik onderweg ben?

Ja, met behulp van de HomeKit-app kun je ook verschillende instellingen maken terwijl je onderweg bent.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.