8.5
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Light Switch (Gen. 2) 3-pack + Eve Extend

3

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

3

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 269,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Vervang je huidige lichtschakelaar door de Eve Light Switch en maak je plafond lampen slim. Sluit met deze 3-pack de lampen aan op de Apple HomeKit en bedien ze vanaf je iPhone of Siri. De Eve Extend lost het probleem van het beperkte bereik van je Eve-apparaten op met slechts één apparaat. De bluetooth versterker verbindt tot acht apparaten met je wifi, zodat je ze overal in huis kunt gebruiken.

De voordelen van de Eve Light Switch 3-pack + Eve Extend in één oogopslag:

 • Tijdschema's instellen
 • Verwisselbaar frame
 • Bediening op afstand
 • Vergroot het bereik van je Eve apparaten
 • Makkelijk te installeren
 • Bluetooth en Thread verbinding

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De Eve Light Switch is de perfecte aanvulling van je slimme verlichting in combinatie met de Apple HomeKit. Zonder extra bridge kun je het licht programmeren en zelfs andere Eve-apparaten via scènes met elkaar verbinden. Dit maakt de schakelaar bijzonder flexibel. De Eve Extend is ook een echte toevoeging. In plaats van alleen maar het bluetooth-bereik te vergroten, wordt de verbinding met het wifi-netwerk ook tot stand gebracht. Dit maakt de Eve Extend de perfecte extensie voor HomeKit-gebruikers.

Meer details
Productinformatie

 
 • Tijdschema's instellen: De Eve Light Switch heeft een functie voor individuele schema's. Gebruik de Eve-app om in te stellen wanneer het licht aan en uit moet gaan. Eenmaal ingesteld, werkt de timer ook als je buiten je bereik bent.
 • Verwisselbaar frame: De Eve Light Switch past in elk standaard enkel of meervoudig frame. Gebruik je bestaande frame of vervang het eenvoudigweg. Zo kun je de schakelaar met weinig moeite aanpassen aan je interieur.
 • Bediening op afstand: Sluit de Eve Light Switch aan op een bedieningscentrale, zoals de Apple TV, om gebruik te kunnen maken van automatisering en toegang op afstand. Controleer het licht zelfs als je niet thuis bent. Er is geen extra bridge nodig.
 • Vergroot het bereik van je Eve apparaten: Met de Eve Extend ben je niet langer gebonden aan het bluetooth bereik van je iPhone. Plaats de bluetooth versterker binnen het bereik van je Eve-apparaten en bedien ze vanuit elke plek in huis.
 • Makkelijk te installeren: Eenmaal aangesloten, scan je de HomeKit-instellingscode op de achterkant van de bluetooth extender. Het enige wat je hoeft te doen is verbinding te maken met de wifi. De Eve-app leidt je in slechts enkele stappen door het installatieproces. Het hele proces duurt maar een paar minuten.
 • Verbindt via bluetooth en Thread: De Eve Light Switch bedien je via bluetooth en om deze te bedienen heb je geen bridge nodig. Daarnaast ondersteund de slimme lichtschakelaar Thread en verbindt automatisch met je Thread netwerk. Thread is speciaal ontwikkeld voor smart home apparaat en dit mesh-netwerk zorgt voor een stabiele en snelle werking. Hoe meer thread compatibele apparaten worden aangesloten, hoe beter het netwerk wordt.

De Eve Light Switch 3-pack + Eve Extend in actie

Vervang eenvoudigweg je bestaande inbouw lichtschakelaar door de Eve Light Switch. Zo kun je in slechts enkele eenvoudige stappen elk plafond- of wandlampje slim maken. Om ervoor te zorgen dat de slimme lichtschakelaar ook in je interieur past, behoud je het frame van je oude schakelaar of vervang je deze door een meer geschikte. Vanaf nu schakel je het licht aan en uit met de knop, je iPhone of via spraakopdracht met Siri. En met de Eve Extend hoef je nooit meer op te staan om je Eve apparaten te bedienen. Met de Eve Extend kun je nu je Eve apparaten bedienen vanuit het comfort van je bank zonder je zorgen te maken over het bereik. Het duurt maar een paar minuten om het in te stellen.

Meer dan een lichtschakelaar

De Eve Light Switch inbouw lichtschakelaar heeft een geïntegreerde tijdschema functie. Zo kun je in de app instellen wanneer de lichten gaan branden en de schakelaar stelt ook het schema in wanneer je niet thuis bent. Zo gaat bijvoorbeeld elke avond het licht aan terwijl je op vakantie bent. Voor potentiële inbrekers lijkt het erop dat je thuis bent. Met scènes kun je meer Apple HomeKit-apparaten toevoegen. Met het schema, bijvoorbeeld, starten de thermostaten op wanneer de lichten aan gaan, zodat het al verlicht en warm is wanneer je thuiskomt in de winter.


De Eve Extend bluetooth extender maakt verbinding met maximaal 8 Eve-apparaten binnen het bluetooth-bereik. Het gebruikt je bestaande wifi-netwerk om verbinding te maken met je iPhone. Met een eenvoudige spraakopdracht zet Siri de thermostaten op de bovenverdieping aan of begint hij je tuin te besproeien met de Eve Aqua. Als je de bluetooth extender aansluit op een Apple TV of een iPad die als controlecentrum is ingesteld, kun je de apparaten ook bedienen als je niet thuis bent. Zoals gebruikelijk met Eve, vereist het gebruik geen registratie, geen persoonlijke gegevens en geen gebruik van een cloud.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

In je wifi bereik scan je de HomeKit-instellingscode op de achterkant van de Extend en voegt deze toe aan de Eve-app. Het kan niet sneller. Voor de Light Switch installeer je de schakelaar in een inbouwschakelaar en bedraadt hem hetzelfde als de huidig

Productkwaliteit 10

Zoals gebruikelijk verwerkt Eve haar apparaten met de hoogste kwaliteit behuizing.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 8

Een groter bereik door het gebruik van je wifi-netwerk en de optie voor toegang op afstand zijn beschikbaar bij de Eve Extend. Tijdschema's, scènes met andere Eve apparaten en spraakbesturing maken de Eve schakelaar een slim apparaat.

Betrouwbaarheid 9

De verbinding met het wifi netwerk thuis maakt de werking van je Eve-apparaten nog betrouwbaarder.

Ontwerp 8

De Light Switch is nauwelijks van een normale lichtschakelaar te onderscheiden en past zich dus perfect aan het design van je huis aan. Met zijn moderne, minimalistische design is de Extend zowel stijlvol als onopvallend.

Gegevensbescherming 9

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

Tegen een eerlijke prijs kun je elke lamp aangesloten op een wandschakelaar upgraden naar slimme verlichting. En voor een goede prijs vergroot je het bereik van maximaal acht Eve-apparaten.

In je wifi bereik scan je de HomeKit-instellingscode op de achterkant van de Extend en voegt deze toe aan de Eve-app. Het kan niet sneller. Voor de Light Switch installeer je de schakelaar in een inbouwschakelaar en bedraadt hem hetzelfde als de huidig

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenEve Light Switch: 85 x 85 x 41 mm
Eve Extend: 75 x 23 x 78 mm
VerbindingBluetooth Low Energy, wifi, Thread
StroomvoorzieningEve Light Switch: 230 V~ 50 / 60 Hz, max. 5 A / 1150 W
Eve Extend: USB (5 V, ten minste 500 mA)
Benodigd besturingssysteemiOS 12.3 of nieuwer / tvOS 12.3 of nieuwer
Inhoud doos3x Eve Light Switch, montage plaat, schakelaarframe, montage materiaal, installatiehandleiding, 1x Eve Extend, 1x micro-USB kabel, 1x stroomkabel,1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Waar kan ik de Eve Light Switch plaatsen?

De Eve Light Switch past in iedere lichtschakelaar met aardleiding.

Kan ik de Eve Light Switch ook buiten plaatsen?

Nee, de Eve Light Switch is alleen te gebruiken in droge en kamertemperatuur ruimtes.

Hoe kan ik op afstand de Eve Light Switch en/of Eve Extend gebruiken?

Voor het automatisch besturen en om vanaf een afstand de lampen te bedienen heb je wel een Apple TV met tvOS 12.3+ of iPad nodig die als smart home hub werkt.

Kan ik de Eve Extend en/of Eve Light Switch gebruiken met Android?

Nee, de Eve Extend is uitsluitend ontworpen voor gebruik met Apple producten.

Heb ik nog steeds een bluetooth verbinding van mijn iPhone nodig om de aangesloten Eve-apparaten te bedienen?

Nee, je hebt alleen wifi nodig om de op de extender aangesloten Eve-apparaten te bedienen.

Welke Eve-apparaten zijn compatibel met Eve Extend?

Alle Bluetooth-apparaten behalve de Eve Thermo (2015) en Eve Room (2015), beide zonder display. Helaas is compatibiliteit met die apparaten op dit moment niet mogelijk.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.