8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Light Strip + Eve Motion

Eve Light Strip - Smart Light

€ 79,95 € 73,77

1

€ 79,95 € 73,77

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Light Strip - Smart Light
€ 79,95 € 73,77
Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,95 € 73,77

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Eve Light Strip biedt HomeKit-gebruikers bijzonder helder licht in felle kleuren. Om de verlichting nog veelzijdiger te maken, zit er een Eve Motion bewegingssensor bij. Met je besturingseenheid wordt de Light Strip nog makkelijker te bedienen.

De voordelen van de Eve Light Strip + Eve Motion in één oogopslag:

 • Vrij aanpasbare lichtkleuren
 • Controle via de app
 • Spraakbesturing met Siri
 • Draadloze bewegingssensor
 • Strenge gegevensbescherming
 • Adaptive Lighting

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

In de test waren we vooral onder de indruk van de enorme helderheid van de Eve Light Strip. Met 1.800 lumen produceert het zeer helder licht en rijke kleuren. De bewegingsmelder kun je op vele manieren gebruiken, zelfs buiten je huis doet hij zijn werk uitstekend. Dit maakt deze set een goede uitbreiding voor elke HomeKit-gebruiker met een basisstation.

Productinformatie

 • Vrij aanpasbare lichtkleuren: Selecteer een van de voorinstellingen of selecteer de lichtkleur van het spectrum. Bewaar je eigen presets. Het geheel gaat van warme naar koude tinten, zelfs in wit licht.
 • Controle via de app: Bedien de Eve Light Strip vanaf je iPhone of iPad. Zet het licht aan en uit, pas de kleur aan en dim het licht continu.
 • Spraakbesturing met Siri: Bedien de Eve Light Strip met je stem. Geef Siri een eenvoudige spraakopdracht en ze zal het licht aanpassen aan je wensen.
 • Draadloze bewegingssensor: Met de Eve Motion gaat het licht automatisch aan als je de kamer binnenkomt. Met een bereik van negen meter en een gezichtsveld van 120 graden bestrijkt de bewegingssensor een groot gebied. En dankzij de werking van de batterij kan je het plaatsen waar je wilt.
 • Strenge gegevensbescherming: Eve neemt privacy zeer serieus. De app vereist daarom geen registratie, maakt geen gebruik van de cloud en verzamelt geen persoonlijke gegevens. De apparaten communiceren uitsluitend via HomeKit, die hoge veiligheidseisen stelt.
 • Adaptive Lighting: Adaptive Lighting maakt het mogelijk om slimme verlichting aan te passen aan het tijdstip van de dag. Zo kun je dus warm licht in de ochtend instellen en koeler licht in de avond.

De Eve Light Strip + Eve Motion in actie

Sluit de Eve Light Strip en de Eve Motion aan op je HomeKit en het licht gaat automatisch aan als je de kamer binnenkomt. Bevestig de Light Strip en Motion Sensor met de plakstrip aan de achterzijde. De Eve Motion is draadloos en daardoor zeer flexibel. Hij reageert betrouwbaar op alle bewegingen binnen zijn gezichtsveld van 120 graden op een afstand van maximaal negen meter. Dankzij de IPX3-certificering is de bewegingssensor zelfs weerbestendig. Installeer hem bijvoorbeeld voor je voordeur en je woonkamer is al verlicht als je thuiskomt.

De ideale uitbreiding voor je HomeKit

Met Apple HomeKit heb je op afstand toegang tot de Eve Light Strip. Bedien de lichten, zelfs als je niet thuis bent. Maak automatiseringen om de verlichting aan en uit te zetten op een schema, of gebruik geofencing om ze te laten reageren op je locatie. Het licht gaat bijvoorbeeld elke avond aan als je thuiskomt. En als je een tijdje weg bent, laat de timer het lijken alsof je thuis bent, zelfs voor potentiële inbrekers. Je kunt ook scènes gebruiken om de Light Strip en de bewegingssensor te koppelen aan andere HomeKit-apparaten, zodat ze reageren op bepaalde acties van andere apparaten.


De Eve Light Strip + Eve Motion is de perfecte aanvulling op je HomeKit systeem. De bewegingssensor maakt de toch al flexibele Light Strip nog veelzijdiger. Om beide samen te gebruiken heb je echter een HomeKit basisstation nodig. Daarom is deze set geschikt voor HomeKit-gebruikers.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen Eve Light Strip: 15 x 14 mm, 2 m Lang
Eve Motion: 80 x 80 x 32 mm
Verbinding Eve Light Strip: wifi (2,4 GHz 802.11b/g/n)
Eve Motion: Bluetooth
Stroomvoorziening Eve Light Strip: Voeding (100 - 240 V stopcontact)
Eve Motion: 2x AA-batterijen (inbegrepen)
Beschermingsklasse [IPXX] Eve Motion: IPX3 (bescherming tegen spatwater)
Lichtstroom [lumen] 1.800 lumen bij 4.200 K
Inhoud doos 1x Eve Light Strip, controller, voeding, handleiding
1x Eve Motion, 2x AA-batterijen, handleiding
Installatie
FAQs
Heb ik een controlecentrum nodig om de Eve Light Strip samen met de Eve Motion te gebruiken?

Ja, de Eve Light Strip maakt gebruik van wifi, terwijl de Eve Motion via Bluetooth communiceert. Dus beide moeten worden aangesloten op een controlecentrum, zodat je ze samen kunt gebruiken.

Wat voor soort besturing heb ik nodig voor de Eve Light Strip + Eve Motion?

Je kunt gebruik maken van een Apple HomePod, AppleTV, of een juist geconfigureerde iPad als controlecentrum.

Kan ik de Eve Light Strip inkorten of verlengen?

Beide is mogelijk. De Light Strip is voorzien van markeringen waar je hem eenvoudigweg met een schaar inkort. En om het uit te breiden, gebruik je gewoon een twee meter uitbreidingsset die je op de Led Strip aansluit.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie