8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Energy (2020) 2-pack + Eve Door & Window

2

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 39,95

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 104,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Eve Door & Window toont in één oogopslag welke ramen en deuren open of gesloten zijn. De slimme sensor stuurt direct een pushmelding wanneer een raam of deur wordt geopend. Schakel je kamer lamp op afstand in met de Eve Energy als je perongeluk 's avonds een raam open hebt laten staan om te simuleren dat er iemand thuis is. Dit maakt de kans kleiner dat er bij je wordt ingebroken.

De voordelen van Eve Energy 2-pack + Eve Door & Window in één oogopslag:

 • Eenvoudige bediening
 • Apparaten integreren via scenario's
 • Compatibel met Apple HomeKit
 • Data-analyse
 • Energie-efficiënt

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Het is je vast al eens overkomen dat je perongeluk je raam open hebt laten staan wanneer je onderweg was. In de Eve app kun je bekijken of de Door & Window sensor een open of een gesloten lamp detecteert. Met de Eve Energy kun je naast nieuwe apparaten ook je huidige apparaten slimmer maken zonder al te veel moeite. Hoe ongezellig is het om in een donker huis thuis te komen? Met de Eve Energy kun je jouw huidige lampen op afstand alvast aanzetten.

Productinformatie

 • Slimme scenario's: Je kunt de Eve-app gebruiken om handige scènes in te stellen die van invloed zijn op andere geïnstalleerde apparaten.
 • Intuïtief bedienen: Dankzij Eve's communicatie via bluetooth hebben de sensoren geen wifi nodig en werken ze zeer energie-efficiënt. Er zijn geen extra kabels of stekkers nodig.
 • Compatibel met Apple HomeKit: Met Apple HomeKit kun je je Eve Energy met het grootste gemak bedienen. In de app kan je alles zien en kan je de knoppen aanpassen naar jouw wensen. Dankzij Siri kun je bovendien je stem gebruiken om je slimme sensor met andere slimme apparaten te verbinden en deze op afstand te bedienen. Scan hiervoor simpelweg de QR code.
 • Makkelijke installatie: De installatie van Eve Energy is eenvoudig en intuïtief. De slimme energiesensor kan via bluetooth met je iOS-apparaat verbonden worden, een wifi voorziening via een extra bridge of iets dergelijks is niet nodig.
 • Energie-efficiënt: De Eve Energy slimme stekker zorgt voor het besparen van veel energie. Terwijl hij het verbruik van je elektrische apparaten bewaakt, verbruikt deze zelf nauwelijks energie.

Eve Energy 2-pack + Eve Door & Window in actie

Met de Eve Door & Window deur- en raamsensor kun je via de app bekijken of je deuren en ramen open of gesloten zijn. Dankzij Bluetooth Low Energy zijn alle sensoren draadloos en zijn ze zo onopvallend mogelijk weggewerkt in je smart home. De functies van de Eve Door & Window zijn erg uitgebreid en ideaal in combinatie met andere Eve-producten en integratie met Apple HomeKit

Controle over je huis

Met het slimme stopcontact van Eve Energy kun je je traditionele huishoudelijke apparaten, zoals een koffiezetapparaat, een radio of een lamp, eenvoudig slim maken. Het apparaat wordt bestuurd door de app (alleen beschikbaar voor iOS), de verbinding met je iPhone of iPad gaat via bluetooth. Als je de Apple HomeKit gebruikt, kun je het tussenliggende stopcontact met elk aangesloten apparaat gebruiken met Siri spraakopdrachten.


Bekijk het verbruik in de Eve-app (dag, maand, jaar) en vind zo de apparaten die de meeste energie verbruiken. Je kunt je apparaten een eigen naam geven of ze samen groeperen om zo de bediening en je spraakopdrachten beter te coördineren.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Eve Energy (2020) 2-pack - Slimme Stekkers

Productafmetingen 4,9 x 4,9 x 7,3 cm
Productgewicht150 g
StroomvoorzieningIngang: AC 100-240 V 50/60 HZ, Uitgang: AC 100-240 V, Max. 11A / 2500 Watt
Vereiste iOS-versieiOS 10.3 of nieuwer
Compatibiliteit Contactdozen: Soorten E & F, Apparaten: Soorten C & F
ConnectieBluetooth Low Energy
Levering2x Eve Energy - stroomsensor & schakelaar, 1x handleiding

Eve Door & Window (2020) - Draadloze contactsensor

Productafmetingen
52 x 24 x 23 mm
18 x 18 x 8 - 23 mm
Productgewicht9 g
ConnectiviteitBluetooth Low Energy
StroomvoorzieningEén 1/2 AA-batterij (ER14250 3,6 V)
Installatie
FAQs
Hoe stel ik Eve Door & Window correct in?

Gebruik de instructies die bij deze handleiding zijn meegeleverd tijdens het installatieproces.

Wat gebeurt er als Eve Door & Window zich niet inschakelt?

Nadat je de batterij hebt geplaatst kan het tijdens de eerste installatie van Eve Door en Window gebeuren dat het apparaat niet goed opstart. Om dit te voorkomen kun je de batterij meerdere keren verwijderen en opnieuw plaatsen.

Kan ik zien of mijn raam / deur open is zonder in het bluetooth-bereik te zijn?

Om ervoor te zorgen dat je een extra melding ontvangt van wijzigingen in de open / gesloten toestand moet je apparaat HomeKit-triggers ondersteunen (functie beschikbaar vanaf iOS 9).

Kunnen mijn Eve-apparaten verbinding maken met apparaten met HomeKit en apps van derden?

Met de Eve-app kun je andere HomeKit-apparaten toevoegen en gebruiken bij je thuis. De status van de ramen en deuren die worden bepaald door Eve-sensoren kan ook worden opgevraagd door andere HomeKit-compatibele apps van andere fabrikanten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.