9.0
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Energy (2020) + Eve Motion

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,95

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 82,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Eve Energy + Eve Motion zorgt voor een sensatie in je woonkamer. De interactie tussen de twee apparaten schakelt automatisch de verlichting aan, bijvoorbeeld wanneer iemand de bewegingsmelder passeert. Natuurlijk kunnen de twee apparaten ook op vele andere manieren worden gebruikt.


De voordelen van de Eve Energy + Eve Motion in één oogopslag:

 • Automatisering
 • Energie-efficiënt
 • Draadloze bediening
 • Automatische besturing

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Dit pakket biedt een aantal handige oplossingen in je smart home. Bijvoorbeeld, de set schakelt de lamp in de woonkamer automatisch in na een bewegingsdetectie. Je familie en vrienden zullen verbaasd zijn. Maar het pakket is ook in andere situaties handig. Eve Energy geeft je een gedetailleerd overzicht van je verbruiksstatistieken en helpt om op lange termijn elektriciteit te besparen.

Meer details
Productinformatie

 • Automatisering: Met de Eve-app kun je de Eve apparaten zo instellen dat je door middel van routines kunt genieten van meer comfort gedurende de dag. Je hebt op elk moment handmatig toegang tot de Eve Energy via de app.
 • Energie-efficiënt: De Eve Energy smart plug zorgt voor het besparen van veel energie, en daarnaast kun je ook het verbruik van je elektrische apparaten raadplegen. Bijkomend voordeel is dat hij zelf nauwelijks energie verbruikt.
 • Draadloze bediening: De 2 AA-batterijen zijn vervangbaar en hebben een bijzonder lange levensduur.
 • Automatische besturing: Je kunt de Eve-app gebruiken om automatisch je opdrachten te besturen en scenario's te activeren - ongeacht of je aanwezig bent of niet.

De Eve Energy + Eve Motion in actie

De combinatie van de Eve Energy en Eve Motion is een mooie aanvulling op je slimme woning. Je kunt de set gebruiken om de ideale sfeer in huis te creëren voor je familieleden. Het enige wat je hoeft te doen is Eve Energy en Eve Motion te koppelen met elkaar. Zodra er een beweging wordt gedetecteerd, gaat bijvoorbeeld de lamp in je kamer aan zodat je niet in het donker hoeft te zoeken naar de lichtschakelaar.

Op verschillende manieren te gebruiken

Naast een plafond lamp kun je ook andere elektronische apparaten met bewegingsdetectie in- en uitschakelen. Handmatige bediening via de Eve app of spraakbesturing via Siri is ook mogelijk.


Je hebt een iPad of Apple TV nodig om onderweg je slimme apparaten handmatig te bedienen en scènes te creëren tussen Eve-producten en andere Apple HomeKit-apparaten.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Voor de installatie heb je alleen de Eve of HomeKit App nodig. De apparaten maken verbinding met je smartphone via bluetooth.

Productkwaliteit 10

De componenten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

In- en uitschakelen van elektrische apparaten door bewegingsdetectie, besturing via app of Siri, analyse van het stroomverbruik.

Betrouwbaarheid 9

De verbinding werkt naar tevredenheid. De bewegingsdetectie wordt onmiddellijk overgebracht naar het inschakelen van de smart plug.

Ontwerp 9

De twee slimme apparaten zijn onopvallend en passen zich snel aan het interieur aan.

Gegevensbescherming 9

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

De ideale set voor je smart home. En het pakket kan ook op verschillende manieren worden gebruikt met alle elektrische apparaten.

Voor de installatie heb je alleen de Eve of HomeKit App nodig. De apparaten maken verbinding met je smartphone via bluetooth.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenEve Energy: 5,6 x 5,6 x 7,9 cm
Eve Motion: 8 x 8 x 3,2 cm
GewichtEve Motion: 236 g
Bewegingszone Eve Motion120°
max. 9 m bij 2 m montagehoogte
Beschermingsklasse Eve MotionIPX3-certificaat (waterdichtheid)
Installatie
FAQs
Welke besturingssysteem heb ik nodig voor het gebruik van de Eve apparaten?

Voor de bediening zonder basisstation heb je een iPhone, iPad of iPod met iOS 10.3 of hoger nodig. De apparaten mogen in deze opstelling niet meer dan tien meter van elkaar verwijderd zijn.

Wat heb ik nodig voor de controle met het basisstation?

Je hebt ook een iPad met iOS 10 of hoger nodig of een Apple TV van de 4e generatie en tvOS 10. De installatie zorgt voor de verbinding met het internet en biedt de nodige opslagcapaciteit voor de instellingen van bijvoorbeeld je slimme routines.

Hoe moet ik de Eve Motion plaatsen?

De bewegingsdetector moet zo worden geplaatst dat mensen erlangs in plaats van er naartoe lopen. Dit zorgt voor een nauwkeurige bewegingsdetectie. Daarnaast zijn er verschillende gevoeligheidsniveaus als je bijvoorbeeld huisdieren hebt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.