8.8
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Energy (2020) 2-pack + Eve Motion

1

€ 49,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 49,95

2

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 109,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Eve Energy en Eve Motion maken thuis het kleine maar fijne verschil. Met de twee Eve Energy slimme stekkers kun je je stroomverbruik ten allen tijde in de gaten houden. Slimme schema's stellen je in staat om stroomvreters te vinden zodat je vervolgens actie kunt ondernemen om stroom te besparen. De set is gebundeld met een Eve Motion voor een ideale uitbreiding van je smart home.


De voordelen van de Eve Energy 2-pack + Gratis Eve Motion in één oogopslag:

 • Stand-alone
 • Apple HomeKit
 • Bewegingsdetectie ook voor buiten
 • Energie besparen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Deze set biedt een aantal handige oplossingen voor je smart home vooral met de meegeleverde Eve Motion. Bijvoorbeeld, de set schakelt de lampen in de woonkamer automatisch in nadat een beweging is geconstateerd. Maar de set is ook in andere situaties handig. Eve Energy geeft je een gedetailleerd overzicht van je verbruiksstatistieken en helpt om op lange termijn elektriciteit te besparen.

Productinformatie

 • Stand-alone: De Eve apparaten maken gebruik van bluetooth voor de communicatie en heeft daarom geen extra bridge nodig. De apparaten kunnen dus binnen een straal van maximaal tien meter op afstand worden bediend, zelfs via Siri. Bovendien kunnen er kostenbesparende schema's worden geprogrammeerd.
 • Apple HomeKit: Verbind de Eve Motion en Eve Thermo met Apple HomeKit om ze ook met je stem te bedienen. Via wifi kunnen de Eve-apparaten ook onderweg worden bestuurd in combinatie met een Apple HomeKit besturingscentrale. De apparaten kunnen worden gekoppeld met andere smart home apparaten van andere fabrikanten.
 • Bewegingsdetectie ook voor buiten: Dankzij het waterafstotende materiaal van de Eve Motion kan deze ook buiten worden gebruikt.
 • Energiebesparend: Meet met Eve Energy het verbruik van je elektronische apparaten thuis. Om geld en energieverbruik te besparen kun je ook handige tijdschema's instellen.

Eve Energy 2-pack + Eve Motion in actie

De combinatie van de Eve Energy 2-pack en Eve Motion is een mooie aanvulling op je slimme woning. Je kunt de set gebruiken om de ideale sfeer in huis te creëren voor je familieleden. Het enige wat je hoeft te doen is de twee Eve Energy stekkers en Eve Motion te koppelen met elkaar. Zodra er een beweging wordt gedetecteerd, gaan bijvoorbeeld de lampen in je kamer aan zodat je niet in het donker hoeft te zoeken naar de lichtschakelaar.

Op verschillende manieren te gebruiken

Naast een plafond lamp kun je ook andere elektronische apparaten met bewegingsdetectie in- en uitschakelen. Handmatige bediening via de Eve app of spraakbesturing via Siri is ook mogelijk.


Je hebt een iPad of Apple TV nodig om onderweg je slimme apparaten handmatig te bedienen en scènes te creëren tussen Eve-producten en andere Apple HomeKit-apparaten.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

AfmetingenEve Energy: 5,6 x 5,6 x 7,9 cm
Eve Motion: 8 x 8 x 3,2 cm
GewichtEve Motion: 236 g
Bewegingszone Eve Motion120°, max. 9 m bij 2 m montagehoogte
Beschermingsklasse Eve MotionIPX3-certificaat (waterdichtheid)
Inhoud doos2x Eve Energy, 1x Eve Motion, 1x Handleiding
Installatie
FAQs
Welke besturingssysteem heb ik nodig voor het gebruik van de Eve apparaten?

Voor de bediening zonder basisstation heb je een iPhone, iPad of iPod met iOS 10.3 of hoger nodig. De apparaten mogen in deze opstelling niet meer dan tien meter van elkaar verwijderd zijn.

Wat heb ik nodig voor de controle met het basisstation?

Je hebt ook een iPad met iOS 10 of hoger nodig of een Apple TV van de 4e generatie en tvOS 10. De installatie zorgt voor de verbinding met het internet en biedt de nodige opslagcapaciteit voor de instellingen van bijvoorbeeld je slimme routines.

Hoe moet ik de Eve Motion plaatsen?

De bewegingsdetector moet zo worden geplaatst dat mensen erlangs in plaats van er naartoe lopen. Dit zorgt voor een nauwkeurige bewegingsdetectie. Daarnaast zijn er verschillende gevoeligheidsniveaus als je bijvoorbeeld huisdieren hebt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.