8.6
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Aqua (2020) + Eve Extend

1

€ 99,95 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Eve Aqua - Slimme Waterregelaar
Aantal:

1

€ 99,95 € 99,00
Aanpassen
€ 99,95 € 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 134,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

De Eve Aqua is de eerste slimme sprinklerinstallatie met Apple HomeKit-compatibiliteit. Sluit hem eenvoudig aan op de oude wateraansluiting en geniet van de voordelen van een slim irrigatiesysteem. Eve Extend lost het probleem van het beperkte bluetooth bereik van je Eve-apparaten op met slechts één apparaat. De bluetooth versterker verbindt tot acht apparaten met je wifi, zodat je ze overal in huis kunt gebruiken.


De voordelen van de Eve Aqua + Eve Extend in één oogopslag:

 • Ondersteunt Apple HomeKit
 • Thread verbinding versterkt bereik
 • Geautomatiseerde irrigatie
 • Verschillende besturingsopties
 • Eenvoudige installatie
 • Gebruikt je wifi netwerk

Expert review
8.6
Getest door tink Experte
Moritz

De Eve Aqua beheert de watervoorziening voor je tuin helemaal zelf. Samen met de Eve Extend werkt deze tuin-gadget probleemloos in je hele wifi-netwerk. Beide apparaten zijn een echte toevoeging aan je smart home en bieden in combinatie met Apple HomeKit de mogelijkheid om je slimme huis ook te bedienen als je niet thuis bent. Dit maakt de set perfect geschikt voor HomeKit-gebruikers die hun tuin zonder bereikproblemen mooi willen houden.Thread is ook een handige toevoeging bij de Eve Aqua waarmee je voor een stabiele verbinding zorgt en een groter bereik.

Productinformatie

 • Vergroot het bereik van je Eve apparaten: Met de Eve Extend ben je niet langer gebonden aan het bluetooth bereik van je iPhone. Plaats de Eve Extend binnen het bereik van je Eve-apparaten en bedien ze vanuit elke plek in huis. Dankzij de thread mesh-netwerktechnologie wordt je bereik vergroot en wordt er betrouwbaar en snel gereageerd op jouw opdrachten.
 • Ondersteunt Apple HomeKit: Door de integratie in de wereld van Apple HomeKit, kun je naast de Eve Systems-producten, ook producten van andere fabrikanten besturen.
 • Geautomatiseerde irrigatie: Laat Eve Aqua weten wanneer en hoe lang de tuin moet worden bewaterd. Wanneer de gewenste bewateringstijd is bereikt, schakelt de Eve Aqua automatisch het water uit.
 • Verschillende besturingsopties: Of het nu handmatig is via Eve Systems of de HomeKit-app of zelfs via spraakopdrachten, de Eve Aqua reageert op alles.
 • Eenvoudige installatie: De Eve Aqua hoeft alleen aan de bestaande kraan te worden aangesloten. De installatie is zeer eenvoudig en je hebt geen Bridge, tools of technische kennis nodig.
 • Gebruikt je wifi netwerk: De bluetooth versterker maakt gebruik van je bestaande wifi netwerk. Het is verbonden met je Eve apparaten via bluetooth en communiceert rechtstreeks met je wifi-router. Dit geeft je toegang tot al je apparaten vanuit het gehele wifi-netwerk.

Eva Aqua + Eve Extend in actie

Met de Eve Aqua maak je je sprinklerinstallatie slim. Het product wordt op de wateraansluiting geïnstalleerd en regelt de watertoevoer naar je tuin. Als een van de eerste tuinproducten, kan de Eve Aqua geïntegreerd worden in Apple HomeKit. Deze verbinding biedt veel meer mogelijkheden. Je kunt niet alleen Eve-producten, maar ook apparaten van andere fabrikanten met HomeKit-compatibiliteit bedienen. De installatie is eenvoudig. Eve Aqua wordt geschroefd tussen kraan en tuinslang, en kan op alle standaard 26,5 mm-draden worden geïnstalleerd. De integratie met andere slimme producten is heel eenvoudig. Na het downloaden van de app kan Eve Aqua via bluetooth worden gekoppeld. Een extra basisstation is niet vereist. Is het bluetooth-bereik niet genoeg? Je kunt ook je Apple TV of iPad instellen als hub, zodat je wereldwijd toegang hebt tot al je HomeKit-apparaten.

Breid je bereik uit

Je hoeft nooit meer op te staan om je Eve apparaten te bedienen. Met de Eve Extend kun je nu je Eve apparaten bedienen vanuit het comfort van je bank zonder je zorgen te maken over het bereik. Het duurt maar een paar minuten om het in te stellen. De Eve Extend bluetooth range extender maakt verbinding met maximaal 8 Eve-apparaten binnen het bluetooth-bereik. Het gebruikt je bestaande wifi-netwerk om verbinding te maken met je iPhone. Met een eenvoudige spraakopdracht zet Siri de thermostaten op de bovenverdieping aan of begint hij je tuin te besproeien met de Eve Aqua. Als je de range extender aansluit op een Apple TV of een iPad die als controlecentrum is ingesteld, kun je de apparaten ook bedienen als je niet thuis bent. Je gegevens blijven absoluut veilig. Zoals gebruikelijk met Eve, vereist het gebruik geen registratie, geen persoonlijke gegevens en geen gebruik van een cloud. Zo blijven al je gegevens bij jou, zelfs wanneer je op afstand je apparaten bedient.


De Eve Extend bluetooth range extender lost het bereik probleem van je Eve-systeem voor eens en voor altijd op. Hiermee heb je nu overal toegang tot je Eve-apparaten. Het wordt daarom ten zeerste aanbevolen voor elke Eve-gebruiker.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink Experte
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenEve Aqua 94 x 123 x 80 mm
Eve Extend 75 x 23 x 78 mm
Product gewichtEve Aqua 354 g
ConnectiviteitThread. Bluetooth, Wifi
StroomvoorzieningEve Aqua: 2x AA batterijen
Eve Extend: USB-stroomvoorziening
Inhoud doos1x Eve Extend
1x Micro-USB kabel
1x netkabel
2x handleiding
1x Eve Aqua
1x batterij
Installatie
FAQs
Heb ik een extra Bridge nodig om de Eve Aqua te gebruiken?

Het gebruik van de Eve Aqua gaat via bluetooth, de aanschaf van een extra bridge is niet nodig.

Welke systeemvereisten moet mijn smartphone hebben om de Eve Aqua via de app te bedienen?

Je smartphone moet iOS-gebaseerd zijn en op zijn minst beschikken over iOS 11.3 (of nieuwer).

Welke draadafmetingen moet mijn buitenkraan hebben, zodat ik de Eve Aqua eenvoudig kan installeren?

De Eve Aqua past op standaardschroefdraden met een afmeting van 26,5 mm.

Kan het realtime waterverbruik van de Eve Aqua worden bekeken in zowel de Apple HomeKit-app als de Eve Systems-app?

Deze functie is alleen beschikbaar in de Eve Systems-app.

Welke apparaten kunnen met de Eve Aqua worden gebruikt?

De Eve Aqua kan worden bediend met de iPhone en iPad

Wat moet ik doen om de Eve Aqua onderweg te bedienen?

De Eve Aqua kan ook onderweg worden bediend, als je je HomePod, Apple TV of iPad hebt ingesteld als HomeHub.

Welke Eve-apparaten zijn compatibel met Eve Extend?

Alle Bluetooth-apparaten behalve de Eve Thermo (2015) en Eve Room (2015), beide zonder display. Helaas is compatibiliteit met die apparaten op dit moment niet mogelijk.

Heb ik nog steeds een bluetooth verbinding van mijn iPhone nodig om de aangesloten Eve-apparaten te bedienen?

Nee, je hebt alleen wifi nodig om de op de extender aangesloten Eve-apparaten te bedienen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie