8.8
Authorized reseller of Meer van D-Link , Google Nest

D-Link DSP-W115 Slimme Stekker + Google Nest Mini

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 91,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk - de Google Nest Mini is nu verkrijgbaar met een nieuwe accessoire: de D-Link wifi smart plug. Het kan worden bestuurd via een spraakopdracht en is rechtstreeks aan te sluiten op een ouderwets stopcontact. De slimme stekker wordt vervolgens verbonden via wifi.


De voordelen in één oogopslag:

 • Bediening met je stem
 • Uitgebreide functies met de mydlink-app
 • Tijdschema's instellen
 • Compact design
 • Simpele installatie

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Hét pakket dat je leven gemakkelijker maakt! De Google Nest Mini alleen is veelzijdig, maar in combinatie met de D-Link smart plug is je smart home pas echt compleet. De set bevat veel nuttige functies, zoals het maken van tijdschema's of het besturen op afstand. De apparaten zijn zowel in de app te bedienen of gewoon met je stem. Makkelijker kan niet!

Productinformatie

 • Bediening met je stem: Maak je huishoudelijke apparaten slim en bedien ze met je stem. Dankzij de Google Nest Mini kan de D-Link smart plug worden bestuurd met spraakopdrachten.
 • Uitgebreide functies met de mydlink-app: Met de app bedien je ook je apparaten als je niet thuis bent en je kunt de smart plug het energieverbruik van je apparaat laten meten. Vervolgens stel je gemakkelijk een limiet in en bespaar je zo weer energiekosten.
 • Tijdschema's instellen: Met behulp van individuele tijdschema's stel je de gebruikstijden van bepaalde apparaten in en wijzig je deze op ieder moment.
 • Past in ieder huis: De slimme stekker is nauwelijks groter dan een normaal stopcontact. De led-ring kan indien gewenst worden uitgeschakeld. Ter info: het lampje geeft de status van de wifi-verbinding weer.
 • Simpele installatie: Zowel de Google Nest Mini als de D-Link smart plug zijn eenvoudig te installeren en snel in gebruik.

Google Nest Mini + D-Link smart plug in actie:

De Google Nest Mini kan al veel, maar met de smart plug van D-Link wordt je huis nóg slimmer. De smart speaker van Google regelt de besturing van je hele smart home terwijl de smart plug ervoor zorgt dat de apparaten die hierop aangesloten zijn worden geïntegreerd in je smart home. Met de slimme stekker en de mydlink-app kun je apparaten individueel beheren en op tijdschema's laten werken. Ook zijn de moderne stopcontacten op afstand te bedienen. Hierin onderscheidt de slimme stekker zich van de 'normale' stopcontacten!

Zo wordt je dag een beetje slimmer

Word 's ochtends niet meer wakker van een vervelende wekker, maar laat je langzaam ontwaken door aangenaam licht. Verbind simpelweg de smart plug met je nachtlampje en stel in wanneer hij aan mag gaan in de ochtend. Of kom beneden en zorg dat je kopje koffie al is gezet. De mogelijkheden zijn eindeloos!


De installatie van de wifi smart plug is in vier stappen afgerond. Download eerst de mydlink-app op je smartphone en maak een gebruikersaccount aan. In het menu van de app vind je het tabblad "Apparaten toevoegen". Selecteer deze en scan de meegeleverde QR-code. De configuratie gaat vervolgens automatisch.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting: D-Link smart plug: 95 x 74 x 38 mm, Google Nest Mini: 98 x 98 x 42 mm.
Productgewicht: D-Link smart plug: 155 gram, Google Nest Mini: 181 gram.
Stroomvoorziening: D-Link smart plug: 100 tot 240V AC, 50/60 Hz
Certificering: D-Link smart plug: CE/LVD/ErP
Veiligheid: D-Link smart plug: WPA/WPA2
Installatie
FAQs
Kan ik, behalve de Google Nest Mini, mijn D-Link smart plug ook koppelen met andere systemen?

Ja, je kunt de D-Link smart plug ook koppelen met Amazon Alexa en met andere producten die IFTTT ondersteunen.

Welke eisen moet mijn smartphone hebben om de mydlink-app en dus de smart plug te kunnen gebruiken?

Afhankelijk van het besturingssysteem, moet je smartphone minimaal iOS 7.0 of Android 4.0 hebben.

Kan ik alle standaard huishoudelijke apparaten veilig aansluiten op de smart plug?

Ja, de slimme stekker is bestand tegen een maximale belasting van 3680W of 16A. De gebruikelijke en populaire huishoudelijke apparaten overschrijden dit limiet niet.

Welke andere functies heeft de Google Nest Mini naast spraakbesturing?

De Google Nest Mini is ook een uitstekende speaker zodat je altijd je favoriete muziek door het hele huis kunt afspelen. Ook kan het slimme apparaatje je vertellen wat er voor vandaag op de agenda staat, je het weerbericht vertellen of een boodschappenlijstje maken.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.