8.6
Authorized reseller of Meer van D-Link

D-Link DCS-8525LH - Wifi Bewakingscamera

Aanbevolen verkoopsprijs € 153,90

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 153,90 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de D-Link Full HD Wifi Camera (DCS-8525LH) weet je zeker dat je niets mist. De camera beschikt namelijk over een gemotoriseerde tilt-functie die ervoor zorgt dat je kijkhoek ongekend groot is. En met de Full HD-sensor (1080p) zijn de beelden ook nog eens haarscherp. Dit is dé camera die je eigendommen veilig houdt, dag en nacht! De geïntegreerde nachtzicht-functie en de bewegings- en geluidssensor houden alles in de gaten. Wordt er iets ongewoons gezien? Dan ben je onmiddellijk op de hoogte via een melding in de app zodat je meteen kunt reageren. Via de intercomfunctie bijvoorbeeld kun je je smartphone gebruiken om rechtstreeks met de (ongewenste) bezoekers te communiceren.


De voordelen in één oogopslag:

 • 340° draaihoek, 110° tiltfunctie, 1080p Full HD
 • Nachtzicht-, bewegings- en geluiddetectoren
 • Verschillende opslagmethoden
 • Intercomfunctie

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Met de D-Link DCS-8525LH camera haal je een zeer veelzijdig product in huis. De camera werkt via je thuisnetwerk en waarschuwt je onmiddellijk voor ongewone bewegingen of geluiden. Houd via de app altijd in de gaten wat er op dit moment gebeurt en bestuur vervolgens je slimme camera handmatig met behulp van je smartphone. Beelden zijn tevens terug te bekijken zodat je precies kunt zien wat er de afgelopen nacht is gebeurd. Extra handige functies zijn de ingebouwde infraroodsensoren met nachtzicht en de intercomfunctie.

Meer details
Productinformatie

 • 340° draaihoek, 110° tiltfunctie, 1080p Full HD: Met de gemotoriseerde draaibare en roterende kop van de camera, heb je alles in beeld. De camera kan zelfs helemaal om zijn as draaien. Alle beelden worden opgenomen in Full HD.
 • Nachtzicht-, bewegings- en geluiddetectoren: Zodra er ongewone bewegingen of geluiden worden gedetecteerd, wordt dit onmiddellijk gemeld via een melding in de app, zelfs 's nachts.
 • Verschillende opslagmethoden: Kies om opgeslagen beelden in de D-Link cloud, op een micro-SD kaart of op je smartphone op te slaan.
 • Compatibel met mydlink en Google Assistent: Koppel de camera aan andere smart home producten en laat bijvoorbeeld met je stem weten dat je een live beeld van de camera op de televisie wilt zien.
 • Intercomfunctie: Dankzij de geïntegreerde luidspreker en microfoon kun je eenvoudig met postbodes of vrienden communiceren als je niet thuis bent.

D-Link wifi bewakingscamera in actie:

Houd je huis altijd en overal in de gaten. Dankzij intelligente sensoren detecteert de D-Link DCS-8525LH merkbare geluiden en bewegingen en brengt je vervolgens onmiddellijk op de hoogte via een pushbericht op je smartphone. Na het openen van de mydlink-app zie je meteen wat er aan de hand is. En met de gemotoriseerde cameralens richt je via de app de camera op de plek waar je naar wilt kijken. De camera kan 340° draaien en heeft een verticale kijkhoek van 110°. En dankzij de Full HD-beelden, 4x digitale zoom en nachtzicht mis je geen enkele gebeurtenis. Wil je toch communiceren met de persoon voor de deur? Dan kan dit veilig vanaf je smartphone met de ingebouwde intercomfunctie.


In combinatie met IFTTT en andere smart home producten kan de camera ook worden gekoppeld aan bijvoorbeeld de lampen van Philips Hue om bepaalde gebieden te verlichten. Zo kun je beter zien wat er gebeurt of schrik je ongewenste bezoekers af. Opgenomen beelden kun je terugzien in de app en filteren op evenement, datum, locatie of apparaat. Je hebt de keuze om opgenomen opnames rechtstreeks in de mydlink-cloud te bekijken (worden gratis 24 uur bewaard), op een externe micro-SD kaart te bewaren of gewoon op je smartphone. Bovendien zorgt de compatibiliteit met Google Assistant en Amazon Alexa ervoor dat je beelden live op de tv kunt bekijken of updates kunt krijgen vanuit je woonkamer.


De bewakingscamera van D-Link is dé oplossing om je eigenschappen en geliefden veilig te houden. De draaibare camera registreert dag en nacht alle gebeurtenissen tot in de details. De intercomfunctie en spraakbesturing maken het pakket compleet.


Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Gewoon de camera inschakelen en koppelen in de mydlink-app. Heel eenvoudig!

Productkwaliteit 9

Hoogwaardige afwerking en soepele draai- en kantelmotor.

App/Software 8

Bekijk live beelden van de camera of filter opgenomen video's op datum, type evenement, apparaat of locatie.

Functionaliteit 9

Intercom, bewegings- en ruisdetectie, livestream, IFTTT en compatibiliteit met Google Assistent, infrarood nachtzicht.

Betrouwbaarheid 9

De gevoeligheid van de sensoren kan zo worden ingesteld om onnodig valse alarmen te voorkomen en in geval van nood toch op tijd te worden gewaarschuwd.

Ontwerp 7

Een beetje ouderwets ontwerp, maar met veel innovatieve functies.

Gegevensbescherming 9

De gegevensoverdracht is veilig en gecodeerd.

Prijs-kwaliteit 9

Veelzijdige en praktische camera voor het beveiligen van je eigendommen.

Gewoon de camera inschakelen en koppelen in de mydlink-app. Heel eenvoudig!

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting: 116,4 x 111,3 x 138,1 mm
Productgewicht: 320 gram
Stroomvoorziening: 100 - 240 V, 50/60 Hz, Max. 8,43 W ± 5%
Kijkhoek: Draaien verticaal: -20° tot +90° (110°), draaien horizontaal: -170° tot +170° (340°).
Inhoud verpakking: 1x D-Link Full HD Wifi-camera (DCS-8525LH), 1x micro-usb lichtnetadapter, 1x Cat.5 ethernet-kabel, 1x montageset.
Installatie
FAQs
Kan de D-link DCS-8525LH ook motorisch worden gedraaid met behulp van een spraakopdracht?

Nee, dit kan alleen handmatig in de app. Wel kun je via je stem een live-uitzending van de camera op je tv starten.

Moet ik betalen om beelden in de cloud op te slaan?

Niet per sé. Beelden worden maximaal 24 uur kosteloos in de cloud opgeslagen en kunnen van daaruit worden gedownload. Dit geldt tot 3 D-Link camera's. Wil je foto's en video's langer in de cloud opslaan? Dan zijn er abonnementen beschikbaar: 7 dagen voor €2,49 p.m. (maximaal 3 camera's), 14 dagen voor €4,99 p.m. (maximaal 5 camera's) en 30 dagen voor €9,99 p.m. (maximaal 10 camera's).

Hoe configureer ik de D-Link camera om andere smart ome-apparaten thuis te bedienen?

Dit kan worden ingesteld via de universele cloud-gebaseerde IFTTT-dienst (If This Then That). Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding, een IFTTT-account (en app) en andere compatibele apparaten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.