8.6
Authorized reseller of Meer van D-Link

D-Link DCS-8100LH 180° HD Wifi Camera

Aanbevolen verkoopsprijs € 142,90

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 142,90 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de D-Link DCS-8100LH 180° HD Wifi Cloud Camera heb je altijd je huis in het zicht. Naast een 720p HD-resolutie, de geïntegreerde nachtzicht modus en de geluids- en bewegingsdetectie biedt deze camera nog veel meer geweldige functies.


Alle voordelen van de D-Link HD Wifi Cloud Camera in één oogopslag:

 • Breed gezichtsveld
 • Geluids- en bewegingsdetectie
 • Toegang op afstand via tweerichting audio
 • Infrarood techniek
 • Video-opname

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

De D-Link binnenshuis camera maakt indruk met zijn uitgebreide reeks aan functies, een mooi ontwerp en zijn kleine formaat. Dankzij het gezichtsveld van 180°, het infraroodsysteem en de detectie van geluid en beweging biedt de camera je optimale bescherming van je huis - dag en nacht, op vakantie of gewoon tijdens het boodschappen doen. Bovendien maakt de geïntegreerde communicatiefunctie het product beter in gebruik dan andere bewakingscamera's.

Meer details
Productinformatie

 • Breed gezichtsveld: Dankzij de 180° lens van de camera en de hoge resolutie van 720p HD kan de hele ruimte zonder beperkingen worden bekeken.
 • Geluids- en bewegingsdetectie: Als een van de sensoren geluiden of beweging in de ruimte detecteert, wordt je onmiddellijk op de hoogte gebracht en zie je de beelden direct live in de app.
 • Toegang op afstand via tweerichting audio: Hierdoor kun je met mensen communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker terwijl je ze tegelijkertijd ziet.
 • Infrarood techniek: De ingebouwde infraroodsensor zorgt voor een uitstekend beeld, zelfs in totale duisternis.
 • Video-opname: Indien nodig kan de camera ook beeld en geluid opnemen en opslaan in de D-Link Cloud of optioneel op een Micro SD-kaart.

De D-Link DCS-8100LH 180° HD Wifi Cloud Camera in actie

De DCS-8100LH brengt je smart home naar een hoger beveiligingsniveau. Naast de eenvoudige installatie via de mydlink-app maakt de camera indruk met een tijdloos en onopvallend ontwerp. Vanwege het kleine formaat en de opvouwbare, fijn instelbare en roteerbare lens, is het mogelijk om de camera overal in de kamer te installeren. Ladekast, tafel of muur - je kunt kiezen uit verschillende opties. De camera kan onopvallend worden geïnstalleerd met de meegeleverde montagekit of eenvoudig worden neergezet. Naast de camera en de montagekit bevat het pakket ook de Micro USB-voeding en een installatiehandleiding.

Highlights en functies

De DCS-8100LH heeft een gezichtsveld van 180°. Hiermee kun je een hele kamer zien zonder blinde hoeken. Dankzij de 720p HD-resolutie en de 4x digitale zoom van de camera zijn zelfs de kleinste details duidelijk herkenbaar. Zelfs in volledige duisternis kan de camera alles opnemen tot een afstand van vijf meter via de geïntegreerde infraroodtechnologie. Met de instelbare geluids- en bewegingsdetectie word je onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer er iets ongewoons gebeurt in de ruimte, en dus kun je direct in de mydlink-app op je telefoon, tablet of pc de live-beelden zien.


Ook video-opname en opslag in de cloud of een extra Micro SD-kaart (niet inbegrepen) is mogelijk. Naast de functies als beveiligingscamera, kunt je eenvoudig tweerichtingscommunicatie laten plaatsvinden met de luidspreker en microfoon om via de camera thuis met je gezin te communiceren. Een ander geweldig aspect van de camera is de compatibiliteit met andere smart home-systemen. De D-Link DCS-8100LH kan worden verbonden met Google Assistant en IFTTT.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Eenvoudige installatie via de mydlink-app voor iOS of Android, welke je stap voor stap door het proces leidt. De camera kan worden ingesteld via wifi of bluetooth.

Productkwaliteit 8

De D-Link DCS-8100LH cloudcamera heeft een hoogwaardige kunststof behuizing. De lens is daarentegen gemaakt van glas.

App/Software 9

De app is eenvoudig te gebruiken en in te stellen. Het beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface.

Functionaliteit 8

180° gezichtsveld, 720p HD, dag- en nachtmodus, geluids- en bewegingsdetectie, externe toegang, live video-opname of opslag op de cloud of een Micro SD-kaart, en meer.

Betrouwbaarheid 9

De functies van de camera zijn zeer betrouwbaar. Alleen de verbinding met de app kan nog beter.

Ontwerp 9

Modern en onopvallend ontwerp. Ideaal voor een beveiligingscamera binnenshuis.

Gegevensbescherming 9

Je gegevens kunnen lokaal worden opgeslagen. Dit is een zeer veilige procedure.

Prijs-kwaliteit 8

De verscheidenheid aan functies, het ontwerp en de lage prijs maken de DCS-8100LH een waardevolle uitbreiding van je smart home.

Eenvoudige installatie via de mydlink-app voor iOS of Android, welke je stap voor stap door het proces leidt. De camera kan worden ingesteld via wifi of bluetooth.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen5 x 5 cm
Gewicht155 gram
Model nummerDCS-8100LH
Hardware1/2.7” 1-megapixel progressive CMOS sensor
CompressieH.264 / MJPEG
H.264 streaming
JPEG voor foto's
Installatie
FAQs
Kan de D-Link DCS-8100 LH mydlink-camera altijd alle gebieden in de ruimte zien?

Hoewel er geen blinde hoeken in de kamer zijn vanwege de 180° brede hoek van de D-Link DCS-8100LH, is een scherp beeld alleen mogelijk vanaf een afstand van 50 cm. Daarnaast is het scherpe beeldgebied in de nachtzicht modus beperkt tot vijf meter afstand.

Hoe kan ik een tweede camera toevoegen aan mijn mydlink-account?

Als je al een mydlink-account hebt, wordt de tweede camera automatisch geregistreerd in de mydlink-cloud met behulp van de IP-camerawizard. Wanneer je de installatie uitvoert, kun je aangeven dat je al een mydlink-account hebt en accountgegevens opgeven.

Heb ik via mijn webbrowser toegang tot mijn DCS-8100LH D-Link-camera?

Ja, dit is mogelijk bij Microsoft vanaf versie 10.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie