9.2
Authorized reseller of Meer van D-Link

D-Link DCS-2670L Full HD 180° Wifi Buitencamera

Aanbevolen verkoopsprijs € 206,90

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 205,04 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Deze D-link DCS-2670L houdt altijd in de gaten wat er in de omgeving van je woning gebeurt. De camera is zonder problemen bestand tegen alle weersomstandigheden. Uniek aan de DCS-2670L is de kijkhoek van maar liefst 180 graden en beeldopnames in Full HD. Met deze D-link outdoorcamera weet je zeker dat je huis veilig is.


Alle voordelen van de D-Link DCS-2670L in één oogopslag:

 • Simpele montage
 • Cloud- of lokale opslag
 • Beeldopnames in Full HD
 • Kijkhoek van 180°
 • Toegang via de app
 • Geïntegreerde intercom

Expert review
9.2
Getest door tink expert
Sonik

De D-Link DCS-2670L buitencamera houdt alles in de gaten voor je deur dankzij de kijkhoek van 180° en 1080p-resolutie (full HD). Verdachte bewegingen of geluiden worden onmiddellijk door de D-Link buitencamera gezien. Je wordt vervolgens op de hoogte gesteld via een melding in de app op je smartphone. Zo ben je dus altijd op de hoogte van alles wat er thuis gebeurt. En dankzij de weerbestendige behuizing kan hij ook tijdens sneeuw, regen en tropische dagen zijn werk doen.

Meer details
Productinformatie

 • Robuuste behuizing: De D-Link DCS-2670L buitencamera heeft een IP65-gecertificeerde behuizing. Stof, sneeuw of regen zullen op geen enkele manier een probleem vormen voor de buitencamera.
 • Beeldopnames in Full HD: De buitencamera neemt beelden op in 1080p (full HD). Bovendien heeft de DCS-2670L ingebouwd nachtzicht, waardoor je ook in het donker helder beeld hebt tot wel 5 meter afstand.
 • Kijkhoek van 180 graden: Met de D-Link camera ben je verzekerd van een groot gezichtsveld. Monteer hem op de juiste plaats en heb goed zicht op je gehele voor- of achtertuin.
 • Toegang via de app: Gebruik de D-Link-app om pushberichten te ontvangen als de camera een beweging of een verdacht geluid detecteert. Bovendien kun je via de app de camera automatisch laten beginnen met opnemen. Ook heb je hier toegang tot alle beelden die de Outdoorcamera heeft gemaakt.
 • Geïntegreerde intercom: Een andere handige functie is de ingebouwde intercom. Hiermee kun je je bezoek al bij de voordeur welkom heten en je kunt communiceren met de pakketbezorger om te vertellen waar je pakketje neergelegd kan worden.

D-Link DCS-2670L Outdoorcamera in actie:

De D-Link DCS-2670L buitencamera zorgt voor volledige beveiliging rondom je huis. Dankzij de IP65-gecertificeerde behuizing is het apparaatje absoluut weerbestendig. Je kunt de camera verbinden via wifi of sluit een netwerkkabel aan voor rechtstreeks internet. De kleine, compacte vorm zorgt ervoor dat de camera niet snel opvalt.

De ultrabrede lens zorgt een kijkhoek van 180 °.

Zo zie je niet alleen het gebied wat er voor de camera gebeurt, maar ook wat er zich aan de zijkanten afspeelt. En dankzij de geïntegreerde nachtmodus heb je ook gedurende de donkere uren zicht op wat er gebeurt voor je huis. Zodra de buitencamera een verdachte beweging of een geluid detecteert, ontvang je meteen een bericht met live beelden op je smartphone. Het is ook mogelijk om vanaf een browser te zien wat er thuis gebeurt. Video-opnames kunnen eenvoudig worden opgeslagen op een micro sd-kaart. Zo hoef je, in tegenstelling tot veel aanbieders, niet te betalen om bewaarde video-opnames terug te kijken. De service wordt gratis aangeboden en is inbegrepen in de totaalprijs.


Een andere functie met toegevoegde waarde is de ingebouwde intercom. De microfoon en de luidspreker zijn op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien wie er voor de deur staat en deze mensen met je stem verwelkomen. Maar je kunt ook ongewenste bezoekers wegjagen of de bezorger instructies geven wat er met je pakketje mag gebeuren.

Lees meer
Expert review
9.2
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Bevestig simpelweg de basisplaat en schroef de camera op deze plaat. Je bent dus klaar in een paar minuten!

Productkwaliteit 10

De behuizing is stevig en ziet eruit alsof hij tegen alle weersomstandigheden kan.

App/Software 9

De app is makkelijk te gebruiken, heeft alle functies en brengt je meteen op de hoogte als de camera iets verdachts ziet.

Functionaliteit 9

Bewegingsdetectie, ruisdetectie, geplande opnames, melding van gebeurtenissen en livestreamen van beelden.

Betrouwbaarheid 9

Als er verdachte geluiden of bewegingen op je terrein zijn, ziet de camera dit meteen en brengt je op de hoogte.

Ontwerp 9

De D-Link DCS-2670L camera is compact. Dankzij zijn witte subtiele kleur is hij niet direct een blikvanger. Een groot voordeel!

Gegevensbescherming 8

Gegevens worden opgeslagen in de cloud. De D-Link DCS-2670L camera heeft daarnaast ook een micro-SD-kaartsleuf zodat je de beelden lokaal kunt bewaren.

Prijs-kwaliteit 9

Volledige beveiliging tegen een redelijke prijs. Met dit product weet je zeker dat je de juiste prijs-kwaliteit verhouding hebt.

Bevestig simpelweg de basisplaat en schroef de camera op deze plaat. Je bent dus klaar in een paar minuten!

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting: 102 x 80,5 x 75,7 mm
Productgewicht: 360 gram
Videoresolutie: 1920 x 1080, 1280 x 720, 800 x 448 of 640 x 360. Tot 30 frames per seconde.
Audio-ondersteuning: AAC (32 kbit/s)
Camerabehuizing: Weerbestendige behuizing volgens IP65-standaard
Installatie
FAQs
Voor welke besturingssystemen is de D-Link app geschikt?

De D-link app is te downloaden in de app stores van Apple en Android.

Heb je ook een centraal product zoals een bridge nodig om de D-Link camera te gebruiken?

Nee, je hoeft de D-Link buitencamera alleen op het wifi netwerk aan te sluiten en de videobewaking is een feit.

Werkt de D-Link camera op netstroom of op batterijen?

Je sluit de camera tijdens het monteren aan op het netstroom. Zo weet je dus altijd dat de camera werkt en hoef je niet regelmatig batterijen te vervangen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie