8.9
Authorized reseller of Meer van D-Link

D-Link COVR-C1203 Mesh Wifi Systeem (3-pack)

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 255,90

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 253,53 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

De D-link COVR-C1202 set zorgt voor een sterke wifi verbinding overal in huis. Deze set van 3 netwerkpunten zorgt ervoor dat je altijd verbinding hebt zonder problemen. In tegenstelling tot gewone wifi versterkers, creëert het COVR-systeem van D-Link een stabiel netwerk van meerdere onderling verbonden netwerkpunten. Ook is het mogelijk om tijdschema’s te maken, apparaten te blokkeren en te kijken wie er op het netwerk zit.


De voordelen in één oogopslag:

 • Simpele installatie
 • Snelle data overdracht
 • Smart roaming
 • Stabiele wifi met MU-MIMO
 • Volledige dekking

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Of je in huis of in de tuin zit; met deze apparaten heb je overal super snelle wifi in huis. Je netwerkproblemen zijn binnen no time opgelost. De D-Link COVR set van drie biedt drie mesh-netwerkpunten van het hoogste niveau, met hoge internet snelheden, geavanceerde technologie en eenvoudige bediening.

Meer details
Productinformatie

 • Simpele installatie: De D-link COVR is vooraf geprogrammeerd en hoeft alleen te worden aangesloten. Via de app op je smartphone kun je de instellingen wijzigen.
 • Snelle data overdracht: Dual Band 802.11 ac wifi ondersteunt snelheden tot 1200 Mbps.
 • Smart roaming: De overgang van de ene COVR naar de andere is vloeiend. Je smartphone of laptop houdt een stabiele internetverbinding en zal niks merken van het verwisselen van netwerkpunt. Super handig!
 • MU-MIMO voor stabielere wifi-verbinding: MU-MIMO is stabieler dan de technologie van gewone routers. Het communiceert namelijk tegelijkertijd met meerdere apparaten via meerdere antennes.
 • Slimme besturing: D-Link COVR detecteert automatisch bij welke wifi frequentie een apparaat het beste werkt en verbindt het ermee.
 • Volledige dekking: De COVR-C1200-serie van de D-Link werkt op zowel de 5 GHz- als de 2,4 GHz-frequentie. Bovendien heeft elke D-link COVR twee ethernet poorten. Dit is vooral handig voor gameconsoles.

D-Link COVR-C1203 in actie:

De D-Link COVR-C1203 is dé oplossing voor je haperende wifi verbinding in huis. Met deze toegangspunten heb je in ieder hoekje van je huis een stabiele en snelle netwerkverbinding. En dat zonder veel werk! Je hebt alleen een router met WPS en een stopcontact nodig. De COVR van D-Link is van tevoren al ingesteld en doet de rest.


Een geweldige eigenschap van de COVR-serie is dat deze apparaten een mesh-netwerk creëren. De apparaten zorgen niet alleen voor een sterke verbinding; het netwerk is ook minder storingsgevoelig. Daarnaast ondersteunen de geïntegreerde antennes dual-band 802.11 a/b/g/n/ac Wave 2 Wifi met draadloze AC-snelheden tot 1200 Mbps.


D-Link COVR is speciaal ontworpen voor gebruik in grote huizen en kantoren. De dekking is daarom maar liefst maximaal 465 m². Maar ook in kleinere appartementen en huizen waar de verbinding snel stoort, is de COVR uitermate geschikt. De geïntegreerde Gigabit LAN-poorten kunnen worden gebruikt om extra apparaten aan te sluiten, zoals vaste pc's of gameconsoles. Bovendien kan het COVR-systeem van de D-Link indien nodig worden uitgebreid met extra componenten.


Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Het enige wat je hoeft te doen is de producten uit de verpakking te halen en in het stopcontact te steken. De WPS-configuratie verbindt de apparaten automatisch met je router.

Productkwaliteit 9

De behuizing is gemaakt van polycarbonaat. Dit zorgt voor een stevige en fraaie look en ligt ook nog eens fijn in de hand.

App/Software 9

De D-link COVR is gemakkelijk in te stellen met de gratis app. Deze werkt eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 9

Mesh-netwerk met drie toegangspunten; wifi snelheid tot 1200 Mbps; 802.11 a/b/g/n/ac wifi; Dual Band.

Betrouwbaarheid 9

Het mesh-netwerk werkt goed en heeft een megagroot bereik. Je bent altijd verbonden met hetzelfde snelle netwerk ook wanneer je in een ander dekkingsgebied bent.

Ontwerp 10

Je zou een onopvallend design verwachten, maar D-Link heeft voor een smaakvol en aantrekkelijk ontwerp gekozen. Geweldig dus!

Gegevensbescherming 8

Het wifi netwerk is veilig dankzij de codering van je WPS-router.

Prijs-kwaliteit 8

Voor deze prijs krijg je 3 apparaten die zichtbare verbetering geven aan de snelheid van je wifi-netwerk thuis.

Het enige wat je hoeft te doen is de producten uit de verpakking te halen en in het stopcontact te steken. De WPS-configuratie verbindt de apparaten automatisch met je router.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting: 109 x 117 x 51 mm
Productgewicht: 250 gram per apparaat
Wifi frequenties:5 GHz, 2.4 GHz.
Wifi overdrachtsnelheid (maximaal): 1200 Mbit/s
Wifi transmissiesnelheid (5 GHz): 867 Mbit/s
Wifi transmissiesnelheid (2.4 GHz): 300 Mbit/s
Wifi standaard: 802.11 a/b/g/n/ac
Stroomvoorziening: Netstroom
WPS: Ja
Inhoud verpakking: 3x COVR-C1203
Installatie
FAQs
Hoe werkt de installatie van de D-link COVR-1203?

Je hebt alleen WPS-router nodig om de D-link COVR-1203 in te stellen. Het apparaat doet de rest. Instellingen wijzigen kan via de app op je smartphone.

Wat is het bereik van D-Link COVR?

Het bereik van de D-link COVR is een oppervlakte van maximaal 465 m².

Wat is smart roaming?

Smart roaming zorgt ervoor dat de apparaten onderling goed met elkaar communiceren en je dus probleemloos je verbinding blijft behouden terwijl je van het ene netwerkpunt naar het andere netwerkpunt van de COVR loopt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.