8.9
Authorized reseller of Meer van D-Link

D-Link COVR-C1202 Whole Home AC1200 Wifi Kit (2-pack)

Aanbevolen verkoopsprijs € 179,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 179,71 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De D-Link COVR-C1202 breidt je draadloze netwerk uit met een robuust en krachtig mesh-netwerk dat zelfs de verste uithoeken van je huis bereikt. In tegenstelling tot gewone repeaters creëert het D-Link COVR-systeem een netwerk van twee verbonden netwerkknooppunten die elkaar kunnen ondersteunen en zelfs kunnen vervangen. Je hebt dus overal in het huis de beste wifi.


Alle voordelen van de D-Link COVR-C1202 in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Smart roaming
 • MU-MIMO
 • Automatische set-up
 • High-speed data overdracht

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Sonik

Als je een groot huis of een kelder met dikke betonnen muren hebt, zul je vaak trage wifi ervaren. D-Link biedt een uitstekende, krachtige en veilige oplossing die het geld waard is.

Meer details
Productinformatie

 • Eenvoudige installatie: De D-Link COVR is voorgeprogrammeerd en hoeft alleen te worden aangesloten. Instellingen kunnen worden aangepast in de app op je smartphone.
 • Smart roaming: Wanneer door je huis beweegt met je smartphone of laptop, maakt je apparaat automatisch verbinding met het sterkste wifi-toegangspunt.
 • MU-MIMO: Gewone routers kunnen alleen gegevens uitwisselen met een wifi-apparaat. MU-MIMO doet meer en vermijdt verstopping van gegevens en lage bandbreedtes.
 • Automatische set-up: Met Smart Steering herkent het netwerk automatisch met welke wifi-frequentie het apparaat het beste werkt en verbindt het hiermee.
 • High-speed data overdracht: Dual Band 802.11 ac wifi ondersteunt snelheden tot 1200 Mbps.

De D-Link COVR-C1202 in actie

De D-Link COVR-C1202 helpt je om je wifi eenvoudig uit te breiden zodat je overal in huis snelle internet verbinding hebt. De installatie is erg eenvoudig, omdat je maar één WPS-compatibele router en één stopcontact nodig hebt. Na de installatie versterkt een betrouwbaar mesh-netwerk het bestaande netwerk. De speciale functie is dat dit mesh-netwerk niet alleen het bestaande signaal versterkt, maar ook een netwerk met onderling communicerende knooppunten creëert, dat veel minder storingsgevoelig is dan gewone oplossingen met één router.

In je hele huis razendsnelle wifi

De geïntegreerde antennes ondersteunen dual-band 802.11 a/b/g/n/ac Wave 2 wifi met een maximale gegevensdoorvoer van 1,2 Gigabit wat zorgt voor een snel netwerk. De dekking van maximaal 465 m² maakt bediening in grote huizen mogelijk.


Maar zelfs in kleinere oppervlaktes is de D-Link COVR-C1202 de moeite waard. Zo kan de storing of overbelasting met een enkele COVR-module probleemloos worden gecompenseerd. De geïntegreerde Gigabit LAN-poorten kunnen worden gebruikt om extra apparaten aan te sluiten, zoals vaste pc's of gameconsoles. Bovendien kan het D-Link COVR-systeem naar behoefte worden uitgebreid met extra componenten.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De D-Link COVR-C1202 is nog maar nauwelijks uit de verpakking gehaald en is al klaar voor gebruik. Dankzij de WPS-configuratie werkt alles erg snel en bijna automatisch.

Productkwaliteit 8

Het mooie ontwerp wordt aangevuld met een aangename keuze aan materialen. Hoewel de behuizing is gemaakt van polycarbonaat, is het netjes afgewerkt.

App/Software 9

De app is eenvoudig te gebruiken en in te stellen. Het beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface.

Functionaliteit 9

Mesh-netwerk om je wifi te verhogen met 1200 Mbps 802.11 a/b/g/n/ac wifi, dual-band.

Betrouwbaarheid 9

Het mesh-netwerk werkt goed en bestrijkt een breed bereik. Dankzij de mesh-architectuur bent je altijd verbonden met hetzelfde netwerk, zelfs als het toegangspunt verandert.

Ontwerp 10

Het design van de D-Link COVR-C1202 mesh-apparaten ziet er geweldig uit!

Gegevensbescherming 9

Je gegevens kunnen lokaal worden opgeslagen. Dit is een zeer veilige procedure.

Prijs-kwaliteit 8

Voor de prijs krijg je twee D-Link COVR-apparaten die de wifi-ontvangst in je huis aanzienlijk verbeteren. Ze ondersteunen de nieuwste verbindingsnormen, hebben een strak ontwerp en zijn eenvoudig in te stellen.

De D-Link COVR-C1202 is nog maar nauwelijks uit de verpakking gehaald en is al klaar voor gebruik. Dankzij de WPS-configuratie werkt alles erg snel en bijna automatisch.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmeting109 x 117 x 51 mm
Gewicht250 gram per apparaat
Wifi frequentie5 GHz
2.4 GHz
Wifi snelheid (maximaal)1200 Mbit/s
Wifi snelheid (5 GHz)867 Mbit/s
Wifi snelheid (2.4 GHz)300 Mbit/s
Wifi standaard:802.11 a/b/g/n/ac
StroomvoorzieningLichtnet
WPS-configuratieJa
Inhoud doos2x COVR-C1200
Installatie
FAQs
Wat heb ik nodig om de D-Link COVR-C1202 (2-pack) thuis in te stellen?

D-Link COVR-C1202 werkt met elke router en breidt deze uit met een mesh-netwerk.

Wat betekent de Smart Roaming-functie van de COVR-C1202?

Met smart roaming maakt het apparaat altijd verbinding met het volgende wifi punt, zonder dat de gebruiker hiervan op de hoogte is. Je hoeft dus niet handmatig van het ene netwerk naar het andere te schakelen wanneer je de kamer verlaat.

Welk gebied dekt de D-Link COVR-C1202?

Het systeem kan een maximale oppervlakte van 435 m² beslaan. Hoe meer wifi punten er zijn, hoe groter het gebied wordt.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.