Smart Home eenvoudig gemaakt - De enige app voor alles

Wat is Home Connect Plus?

Home Connect Plus is een gratis app waarmee je je hele Smart Home kunt bedienen. Met het platform van Bosch koppel je verschillende apparaten van verschillende merken om slimme scènes te vormen en met een druk op de knop op te roepen. Of maak automatiseringen die je slimme huis automatisch aansturen. Allemaal vanuit één app. Download het gratis en maak uw dagelijks leven nog slimmer.

Download Home Connect Plus gratis voor iOS of Android

FAQs

Wat is het verschil tussen Home Connect en Home Connect Plus?

Home Connect is een platform voor huishoudelijke apparaten van verschillende fabrikanten om huishoudelijke apparaten te laten communiceren met partners en diensten. Wasmachines, koelkasten, vaatwassers en meer kunnen met één druk op de knop worden bediend.

Home Connect Plus daarentegen is een app die praktisch alle smarthome-apparaten in één gebruikersinterface combineert en waarmee je zelf verbindingen kunt maken. Ook de huishoudelijke apparaten van Home Connect kun je mee integreren.

Hoe gaat Home Connect Plus om met mijn gegevens?

Home Connect Plus slaat gegevens op die nodig zijn voor de functies. Er worden echter geen uitgebreide gebruikersprofielen gemaakt voor andere doeleinden. De gegevensoverdracht is altijd versleuteld en dus beveiligd tegen aanvallen. Om ervoor te zorgen dat u de controle behoudt, kunt u op elk moment informatie opvragen over alle opgeslagen gegevens of de verwijdering ervan.

Is Home Connect Plus gratis?

Ja, de Home Connect Plus app is gratis voor jou. Er zijn geen abonnementen of in-app aankopen. In de toekomst zal de app worden aangevuld met aanvullende diensten van de partners, die optioneel tegen betaling kunnen worden geboekt. De basisfuncties van de smart home control blijven echter altijd gratis.

Hoe verbind ik apparaten met de Home Connect Plus app?

Zoals gebruikelijk stel je nieuwe apparaten in met de app van de betreffende fabrikant. Vervolgens kun je de app koppelen aan Home Connect Plus. Dit vereist meestal het invoeren van een wachtwoord en uw toestemming. De geconfigureerde apparaten worden dan automatisch herkend en toegevoegd.

Hoe bedient de Home Connect Plus app de apparaten?

Home Connect Plus is een zogenaamde cloud-to-cloud dienst. De apparaten worden dus niet direct aangestuurd. In plaats daarvan communiceert de app met de afzonderlijke apps van de fabrikanten. Om dit te laten werken is een actieve internetverbinding vereist.

Vervangt Home Connect Plus de andere apps?

Nee, de apps van de fabrikant zijn nog steeds vereist. U hoeft de apparaten echter alleen daar in te stellen. Je bedient alles via de Home Connect Plus app. Hiervoor moeten nog wel de apps van de fabrikant geïnstalleerd zijn.

Ontdek onze Home Connect Plus-bundels

Begin met de Home Connect Plus-bundels rechtstreeks in je slimme huis.

Probeer het uit

Alles in één app

Smart home-producten van meer dan 40 toonaangevende providers worden al ondersteund door Home Connect Plus. Dit elimineert het gedoe van schakelen tussen verschillende apps van verschillende fabrikanten. In plaats daarvan bedien je je verlichting, verwarming, beveiligingssysteem en meer vanuit één intuïtieve interface.

Gegevensbescherming made in Germany

Home Connect Plus hecht bijzonder veel belang aan gegevensbescherming en informatiebeveiliging. De gegevensoverdracht is gecodeerd en er worden geen uitgebreide gebruikersprofielen gemaakt.

Om u op de hoogte te houden, kunt u op elk moment informatie over opgeslagen gegevens opvragen of verwijdering aanvragen.

Voor een slimmer huis

Met Home Connect Plus creëer je scenario's waarin je meerdere apparaten met één klik bedient.

Ook creëer je automatiseringen door verschillende devices te koppelen volgens het "if-then" principe. Dit kan in slechts een paar stappen en werkt voor alle fabrikanten.

Volledige flexibiliteit

Je wilt toch niet altijd je smartphone oppakken? Bijvoorbeeld 's avonds op de bank. Wil je ook liever een groter beeldscherm, dan heb je nu alle comfort van thuis op de tablet. Want: Home Connect Plus ondersteunt nu ook de grote displays van iPads, Android tablets en meer. Probeer het maar eens, de app is gratis te downloaden.

Home Connect Plus kan dit

Met scenario's bedien je meerdere apparaten met slechts één druk op de knop. Met automatiseringen hoef je niet eens meer op iets te drukken. Ze worden volledig automatisch geactiveerd - bijvoorbeeld afhankelijk van locatie, tijd of weersomstandigheden.

Begin de dag comfortabel en fris

Creëer een wellnessscenario waarin de verwarming in de badkamer een uur aan staat, de lichten gedimd worden en je ontspanningsplaylist begint te spelen. Op deze manier maken scenario's het mogelijk om interacties tussen meerdere apparaten te activeren met slechts één tik.

Veilig de nacht door

Of activeer je eigen persoonlijke nachtscenario als je gaat slapen. Je rolluiken gaan naar beneden, de lichten gaan uit, alle camera's en bewegingsmelders worden geactiveerd. Voor een rustige en veilige nacht.

Uw slimme huis alleen thuis

Wanneer u het huis verlaat, wordt het alarmsysteem ingeschakeld, wordt de verwarming lager en begint de robotmaaier het gazon schoon te maken. Als de regensensor wordt geactiveerd, blijft de robotmaaier in de garage. En 's avonds gaat het licht vanzelf aan.

Download Home Connect Plus gratis voor iOS of Android 

Ontdek onze Home Connect Plus-bundels

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Resultaten weergeven