8.9
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Spexor - Slim Draadloos Alarm

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 249,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 249,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Voordelen van de Bosch Spexor - Slim Draadloos Alarm in één oogopslag:

 • Betrouwbare inbraakdetectie
 • Smartphone meldingen
 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Geactiveerd met een dubbele tik
 • Mobiel alarm
 • Meet luchtkwaliteit

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Geen ingebouwde, inflexibele alarmsystemen meer. Bosch Spexor als mobiel alarmapparaat beschikt over verschillende functies en heeft ons overtuigd over de hele lijn. Dankzij dat hij draadloos is kun je het alarm overal plaatsen. Ook de eenvoudige bediening via de app en het moderne design bevielen ons. Als je het stille alarm instelt, zal de inbreker niet eens merken dat hij net betrapt is. Speciaal aanbevolen voor wie ook onderweg meer veiligheid wilt.

Meer details
Productinformatie

 • Betrouwbare opsporing van inbraken: Bosch Spexor heeft drie sensoren die druk, geluiden en bewegingen detecteren. Deze combinatie maakt het apparaat intelligent genoeg om inbrekers met gemak te detecteren. Het hele apparaat werkt volledig zonder camera. De gegevensoverdracht vindt pas plaats nadat het alarm is afgegaan. De beveiliging van je gegevens heeft dan ook een zeer hoge prioriteit.
 • Ontvang meldingen op je smartphone: Je kunt in de app flexibel instellen hoe het alarmtoestel moet reageren in geval van nood. Als je voor stil kiest, wordt alleen jij gewaarschuwd en merkt de inbreker niets. Op deze manier is er een grotere kans voor de politie om de ongewenste bezoeker te pakken. Als je de inbreker liever afschrikt, zet dan de Spexor op luid. Dan klinkt er een sirene en de rode leds beginnen te knipperen.
 • Snelle en eenvoudige installatie: Geen kabels, geen ingewikkelde installatie. Het mobiele alarm is in een mum van tijd ingesteld via de app. Download de app, scan de QR code en je bent klaar om te gaan. Zet het neer waar het jou het beste uitkomt. Zorg ervoor dat er niets in de weg staat van de sensoren, zoals een boekenplank of een grote plant.
 • Zeer makkelijk in te schakelen: Een eenvoudige dubbele tik op de bovenkant is voldoende om de sensoren in te schakelen. Ben je vergeten hem aan te zetten? Geen probleem. Gebruik de app en schakel het alarmapparaat op afstand in door naar rechts te vegen.
 • Te plaatsen waar je maar wilt: Beveiligingssystemen worden meestal permanent geïnstalleerd binnen je eigen muren. Dit apparaat is slechts 12 cm hoog en kan handig worden geplaatst waar jij het nodig hebt. De geïntegreerde eSIM-kaart geeft je een mobiele verbinding in de hele EU. Je kunt het toestel dus zelfs meenemen op vakantie.
 • Zorg voor schone lucht: De Bosch Spexor meet de concentratie van deeltjes in de lucht (VOC) en helpt je zo de luchtkwaliteit in je woonkamer, kantoor, klaslokaal in de gaten te houden. Wanneer het tijd is om te ventileren, informeert de Spexor jou door middel van een lichtsignaal. Op die manier verminder je effectief het infectierisico en verbeter je tegelijkertijd het binnenklimaat.

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Dankzij de QR-code ben je zo snel mogelijk klaar voor gebruik. Volledig draadloos en overal te plaatsen.

Productkwaliteit 8

Heel slim apparaat voorzien van goede hardware, ingebouwde sirene, bewegingsdetector, alarmlicht en het meet zelfs luchtkwaliteit.

App/Software 9

De app is makkelijk te begrijpen en overzichtelijk.

Functionaliteit 9

Meting van luchtkwaliteit, overal flexibel te plaatsen, bewegingssensoren, pushmeldingen, alarm af te stellen naar jouw wens.

Betrouwbaarheid 9

Enorm betrouwbaar apparaat dat ervoor zorgt dat je meer beveiliging hebt bij je thuis.

Ontwerp 10

Indrukwekkend compact design dat niet opvalt en passend is in iedere omgeving.

Gegevensbescherming 9

De gegevensoverdracht vindt pas plaats nadat het alarm is afgegaan. De beveiliging van je gegevens heeft dan ook een zeer hoge prioriteit en wordt gecodeerd opgeslagen.

Prijs-kwaliteit 8

Eerlijke prijs voor een handig en mobiel alarm van goede kwaliteit.

Dankzij de QR-code ben je zo snel mogelijk klaar voor gebruik. Volledig draadloos en overal te plaatsen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12 x 7 cm
Gewicht 320 g
ConnectiviteitBluetooth, Wifi, GSM, GPS
Inhoud levering1x Bosch Spexor
1x Gebruiksaanwijzing
1x USB-kabel
Laadstekker
Installatie
FAQs
Wat is het bereik van de Bosch Spexor?

De Bosch spexor heeft een radius van 5 meter. Dus plaats het dicht genoeg bij de potentiële inbraakplaats.

Hoe laad ik de Bosch Spexor op?

Er is een micro USB-poort aanwezig op het toestel, waarmee je deze kunt opladen.

Moet ik iets betalen voor de geïntegreerde eSIM-kaart?

De eerste 12 maanden zijn gratis. Vanaf het tweede jaar kost elk bijkomend jaar €11,99. Maar in ruil daarvoor heb je ook een mobiele verbinding in de hele EU.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.