8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch

Bosch Smart Home Universal Switch Flex

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Bosch Flex universele schakelaar kunnen jij en je gezin gemakkelijk Bosch en Philips Hue apparaten bedienen zonder smartphone. De draagbare schakelaar kan overal in huis worden gebruikt. Er kunnen maximaal vier functies aan de schakelaar worden toegewezen. Hij kan worden gebruikt om apparaten en scènes in en uit te schakelen.


De voordelen van de Bosch Smart Home Universal Switch Flex in één oogopslag:

 • Flexibel te gebruiken
 • Individuele knoppen
 • Meerdere merken bedienen
 • Gratis updates

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Bosch Universal Switch Flex biedt je talloze instelmogelijkheden, die een goede aanvulling zijn op de normale bediening via de app. Met één druk op de knop kun je tot vier functies bedienen. Je kunt hele groepen van verwarmings-, beveiligings- en verlichtingsapparatuur integreren in één scène. De Universal Switch is daarom vooral interessant voor gezinnen of gedeelde woningen waar niet iedereen toegang heeft tot de bediening via de app.

Productinformatie

 • Flexibel te gebruiken: Bedien meerdere scènes en functies met slechts één schakelaar. De schakelaar is ook overal te plaatsen, wat nog meer flexibiliteit biedt.
 • Individuele knoppen: De vier knoppen kunnen vrij worden toegewezen. Je kunt ze gebruiken om individuele apparaten, volledige kamers of scènes aan te sturen.
 • Meerdere merken bedienen: Dankzij de samenwerking met Philips Hue kun je je slimme verlichting ook via de schakelaar bedienen. Je hebt alleen wel de Hue Bridge en natuurlijk Hue lampen nodig. De integratie gebeurt via de Bosch Smart Home App.
 • Gratis updates: Bosch heeft al gratis updates aangekondigd voor zijn smart home producten, dus het is niet nodig om nieuwe modellen te kopen. Hierdoor is je afstandsbediening altijd klaar om te kunnen integreren met nieuwe producten.

Bosch Smart Home Universal Switch Flex in actie

Bosch heeft twee soorten schakelaars. De Universal Switch Flex is de mobiele en flexibele versie van de gewone Universal Switch. Na de integratie van de switch in je Bosch Smart Home Systeem, die dankzij de QR-code snel en eenvoudig is, kun je de switch instellen met de Bosch Smart Home App. Er kunnen vier functies worden toegewezen, waarbij je dus ook hele scènes kan in- of uitschakelen. Zo kan bijvoorbeeld met een druk op de knop een "leave home"-scene worden uitgevoerd, waarbij de verlichting wordt uitgeschakeld, de verwarming wordt uitgeschakeld en de bewakingscamera's worden geactiveerd. De bij de levering inbegrepen vervangbare batterijen garanderen een levensduur tot drie jaar.

Efficiënte bediening van je smart home

Bedien individuele apparaten, groepen of hele scenario's, zelfs zonder smartphone. Door de mooie afwerking van de afstandsbediening kun je ook in het donker hem goed bedienen. Door de vier toetsen toe te wijzen aan scènes of apparaatgroepen naar keuze, kun je altijd heel efficiënt je smart home bedienen. Natuurlijk kunnen de knoppen ook op elk moment opnieuw worden geconfigureerd.


Omdat de Bosch Smart Home App met zoveel apparaten kan worden geïntegreerd als je wil, kun je met één druk op de knop een breed scala aan functies laten uitvoeren. Hierdoor kun je heel snel en efficiënt je smart home bedienen.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen7,7 x 7,7 x 2 cm
Gewicht63 g
Bereik draadloze verbinding> 200m
GebruikstemperatuurVan +5 °C tot +35 °C
Radiofrequentie863,3 MHz / 869,525 MHz
Overdrachtsvermogen10 mW
Stroomvoorziening2x AAA batterijen (meegeleverd)
ca. 2 jaar levensduur
BeschermingsklasseIP20
Installatie
FAQs
Hoeveel apparaten kunnen in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd?

Volgens Bosch is hier geen maximum voor. Alleen kamers hebben een limiet van zes apparaten per kamer.

Kunnen Philips Hue-lampen ook worden bediend met de universele schakelaar?

Ja, alleen als je een Hue Bridge hebt geïntegreerd in de Bosch Smart Home App.

Hoe wijs ik bepaalde functies toe aan de knoppen?

Dit gebeurt eenvoudigweg via de Smart Home App van Bosch. De functies kunnen in het menu worden toegewezen aan de knoppen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.