8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Slimme Stekker

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Bosch Smart Home Slimme Stekker combineert comfort, duurzaamheid en veiligheid. Met deze smart plug kunt je al je niet slimme apparaten die een stekker hebben, slim maken. Geef het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten weer of schakel het licht eenvoudig aan en uit via de app, ook als je niet thuis bent.


De voordelen van de Bosch Smart Home Slimme Stekker in één oogopslag:

 • Van oud naar slim
 • Verbruiksanalyse
 • Energie besparing
 • Hoge prestaties
 • Tijdschakelaar

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Voor ons is de slimme stekker, naast de essentiële Controller, het topproduct in het Bosch Smart Home assortiment. Het is niet alleen slim, het maakt ook alle andere niet slimme apparaten veel slimmer, waardoor controle via app mogelijk is waar dit anders niet mogelijk is. De stand-by stroom, die normaal gesproken ingeschakeld blijft, zelfs als de apparaten niet in gebruik zijn, wordt tijdens het proces volledig uitgeschakeld.

Productinformatie

 • Van oud naar slim: Met de Bosch Smart Home Slimme Stekker kun je elk apparaat met een stekker via een app bedienen. Doe simpelweg de smart plug tussen het gewenste apparaat en het stopcontact en bedien dit apparaat vanaf nu via de app.
 • Verbruiksanalyse: Met de Bosch Smart Home App kun je het stroomverbruik van je aangesloten apparaten in de gaten houden.
 • Energie besparing: Dankzij de Bosch Smart Home slimme stekker worden de voedingen naar wens volledig uitgeschakeld, zodat er geen stand-by stroom wordt verbruikt.
 • Hoge prestaties: Heb je een ouder apparaat dat je slimmer wilt maken? Geen probleem, want de Bosch Smart Home stekker werkt ook op apparaten met een vermogen tot 3680 watt.
 • Tijdschakelaar: In de app kun je instellen wanneer elk ingebouwd apparaat wordt ingeschakeld. Het koffiezetapparaat wordt bijvoorbeeld om 7.45 uur 's morgens opgewarmd en is klaar voor gebruik als je wakker wordt.

Bosch Smart Home Slimme Stekker in actie

De Bosch Smart Home smart plug is een basiselement van elk slim huis. Het onopvallende apparaat wordt eenvoudigweg als opzetstuk in een stopcontact gestoken en maakt ieder elektrisch apparaat slim. Om van de slimme functies gebruik te kunnen maken, heb je de Bosch Smart Home App en de Bosch Smart Home Controller nodig, het basisstation voor de communicatie van elk Bosch Smart Home product.

Nu alles in huis slim

Je kunt de app gratis vinden in de Google Play of App Store. Je hoeft alleen nog maar de Bosch Smart Home slimme stekker aan de app toe te voegen en je kunt gaan genieten van alle slimme voordelen. In de app kun je de slimme stekker en het aangesloten apparaat in- en uitschakelen waar en wanneer je maar wilt. Je krijgt het huidige stroomverbruik in Watt en het energieverbruik te zien. Als je in de app naar rechts swipet, kun je de timer aanzetten en je dagelijkse leven een stuk makkelijker maken. Als je de koffiemachine bijvoorbeeld om 7:45 uur inschakelt en opwarmt, kun je de koffie meteen na het opstaan laten zetten. Maar de slimme stekker van Bosch kan nog meer, bijvoorbeeld kan elke stroomvoorziening volledig worden uitgeschakeld. Aangezien technische apparaten normaal gesproken nog steeds stroom uit het stopcontact halen in de stand-by modus, kan dit leiden tot merkbare energiebesparingen.


Met de slimme stekker en de Bosch Smart Home App kun je ook doen alsof er iemand thuis is, zelfs als je onderweg bent. Schakel eenvoudigweg een via de adapter aangesloten lamp aan en uit in de app om je aanwezigheid te simuleren. Bosch heeft ook nagedacht over de veiligheid bij het gebruik van de slimme stekker zelf en heeft daarom een kinderveiligheidsslot in de vorm van een extra plastic insteekstuk in de stekker aangebracht.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen70 x 79 x 39 mm
Gewicht155 g
Stroomopnamemax. 16A
Schakelvermogenmax. 3.680 W
Radiofrequentie863,3 MHz / 869,525 MHz
Bereik draadloze verbinding> 100 m
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosSlimme stekker, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Hoe installeer ik de Bosch Smart Home slimme stekker?

Als de slimme stekker niet kan worden aangesloten, reset je het apparaat naar de fabrieksinstelling. Druk bij het aansluiten op een stopcontact op de systeemknop tot de led oranje knippert (min. 4 seconden). Laat hem dan los en druk hem opnieuw in totdat de led aan de voorzijde groen oplicht. Volg dan weer de aansluitingsinstructies.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken, zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kunnen aanpassen.

Kan ik mijn Bosch Smart Home systeem offline gebruiken?

Het is mogelijk om het systeem zonder internettoegang in je eigen wifi netwerk in offline modus te gebruiken. Om dit te doen, kun je de toegang op afstand in- of uitschakelen in de instellingen van de app. Houd er rekening mee dat de besturing van de apparaten dan alleen via je wifi werkt.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie