8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De ideale aanvulling op je slimme woning: de radiatorthermostaat van Bosch. De slimme thermostaat maakt het mogelijk om elk van je kamers te verwarmen tot de ideale temperatuur op een door jou gekozen tijdstip. De thermostaat detecteert ook automatisch wanneer de temperatuur daalt (bijv. door een open raam) en past dan automatisch de verwarming aan om de gewenste temperatuur te behouden.


De voordelen van de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in één oogopslag:

 • Je data is veilig
 • Individuele tijdschema's
 • Koppel met andere apparaten
 • Makkelijke bediening

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De slimme radiatorknop zorgt altijd voor de perfecte temperatuur in de kamers thuis. Bovendien kan hij met een geactiveerde verbinding op afstand worden bediend en zo op de juiste temperatuur worden voorverwarmd. Het instellen van schema's is ook heel handig om je verwarming af te stellen op je dagelijkse routines. Dit alles bespaart niet alleen werk, maar vermindert ook de verwarmingskosten op de lange termijn.

Productinformatie

 • Je data is veilig: Privégegevens worden alleen lokaal opgeslagen op de Bosch Smart Home Controller bij je thuis.
 • Individuele tijdschema's: Stel tijdschema's in voor de hele week in de app. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kun je de temperatuur naar wens aanpassen.
 • Koppel met andere apparaten: Sluit de radiatorknop aan op andere apparaten zoals een deur- en raamcontact. Open ramen worden geregistreerd, er wordt een opdracht naar de radiatorthermostaat gestuurd en de verwarming wordt automatisch uitgeschakeld.
 • Makkelijke bediening: Beheer de temperatuur, zelfs wanneer je niet thuis bent. Schakel je verwarming in op de gewenste temperatuur wanneer je onderweg naar huis van je werk bent en kom thuis in een warm en comfortabele woning

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in actie

Bedien je woning met de nieuwste generatie radiatorthermostaten van Bosch. De afstandsbediening hiervoor is de Bosch Smart Home App. Deze wordt aangestuurd via de Bosch Smart Home Controller, die als controlecentrum dient voor vele andere Bosch Smart Home producten. Stel schema's in, bijvoorbeeld voor bepaalde dagen van de week, en zorg er zo voor dat de juiste temperatuur altijd automatisch in je huis wordt aangehouden. Zelfs als je vergeet de thermostaat uit te zetten is dat geen probleem meer, omdat deze automatisch of via een app kan worden uitgeschakeld.

In een paar stappen geïnstalleerd

In slechts enkele stappen ben je perfect uitgerust voor een efficiëntere verwarming in de toekomst: start de app, scan de QR-code, verwijder de oude thermostaat en vervang deze door de nieuwe. Dankzij de geïntegreerde sensor detecteert de Bosch Smart Home radiatorthermostaat automatisch wanneer de temperatuur in een ruimte daalt en past de verwarmingstemperatuur daarop aan. Als extraatje kun je de thermostaat combineren met een optionele raamsensor.


Vanaf nu verwarm je alleen nog wanneer het zinvol is. Dankzij de ventilatiedetectie in de Bosch Smart Home App kun je de reactietijd van de thermostaat regelen, zodat de verwarming niet meteen start, bijvoorbeeld wanneer je het huis aan het ventileren bent. Met de "zomervakantie" optie kun je de temperatuurregeling tijdens de warme maanden van het jaar onderbreken, omdat er toch geen verwarming nodig is. Dit bespaart niet alleen op de levensduur van de accu van de radiatorthermostaten, maar ook voor je portemonnee. Je kunt zelfs je huidige temperatuur voorkeuren aanpassen via de app op weg naar huis, mits je de toegang op afstand hebt geactiveerd.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen48 × 57 × 103 mm
Gewicht140 g (zonder batterijen)
AansluitingM30 × 1,5 mm
Stroomvoorziening2 x LR06/Mignon/AA
Bereik draadloze verbindingTot 100 Meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosRadiatorknop, 2x AA batterijen, 3x adapters (Danfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL), installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop te gebruiken?

Om je Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe werkt de temperatuurinstelling van mijn huis?

Met de Bosch Smart Home App kun je de temperatuur van je huis voor elke kamer afzonderlijk instellen. Open de app en selecteer op het startscherm de ruimte waarin je de temperatuur wilt instellen. Nu kun je de kamertemperatuur naar wens aanpassen. Dit is mogelijk door de temperatuur en de timer in te stellen. Je kunt de verwarmingstemperatuur ook handmatig aanpassen door de handmatige modus in te stellen of door de temperatuur in de app of direct bij de thermostaat te wijzigen. In dit geval blijft de handmatig ingestelde temperatuur slechts tot het volgende schakelpunt ingesteld. Als de thermostaat in de "automatische modus" staat, wordt de temperatuur geregeld via de Bosch Smart Home App en de daarin opgeslagen voorinstellingen.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop bevestigen?

De Bosch Smart Home Radiator Thermostaat kan op bijna alle radiatoren worden aangesloten. Je hoeft alleen maar je oude radiatorthermostaat te verwijderen en de Bosch radiatorthermostaat aan te sluiten. Voor enkele radiatoren is een speciale adapter nodig die worden meegeleverd. Voor een stapsgewijze installatiehandleiding volg je de instructies in de app of de meegeleverde installatiehandleiding.

Video’s over dit product
Productinformatie
App Download
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie