9.3
Authorized reseller of Meer van Bosch

Bosch Smart Home Security Starter Kit

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

1

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,95

1

€ 79,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,95

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 209,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Maak je huis veiliger met de innovatieve smart home technologie van Bosch. Naast de Bosch Smart Home Controller biedt de Bosch Smart Home Starter Set Security je een basisset van geavanceerde smart home apparaten: een bewegingsmelder, een rookmelder en een deur-/raamcontact.


De voordelen van de Bosch Smart Home Security Starter Kit in één oogopslag:

 • Ja data is veilig
 • Bewegingsmelder
 • Brandbeveiliging
 • Makkelijke installatie

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Innovatie en gebruiksgemak voor iedereen. De Security Starter Kit is een echte toevoeging met tal van innovatieve producten, zoals de detectie van kleine dieren in de bewegingsmelder. De producten werken betrouwbaar en kunnen heel eenvoudig en op verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd.

Productinformatie

 • Ja data is veilig: Privégegevens worden alleen lokaal opgeslagen op de Smart Home Controller bij je thuis.
 • Bewegingsmelder: Profiteer van de innovatieve passieve infraroodtechnologie van de Bosch Smart Home bewegingsmelder. In combinatie met een geïntegreerde temperatuursensor detecteert hij betrouwbaar kleine dieren met een gewicht tot 25 kilogram en helpt zo onderscheid te maken tussen onopvallende en opvallende bewegingen tijdens je afwezigheid.
 • Brandbeveiliging: De Bosch Smart Home Smoke Detector is meer dan een gewone rookmelder. Je ontvangt een waarschuwing in real time via de app wanneer de rookmelder rook detecteert. Daarnaast worden alle rookmelders in je woning van Bosch ingeschakeld zodra er op een plek rook wordt geconstateerd.
 • Makkelijke installatie: Het nauwelijks zichtbare Bosch Smart Home deur- en raamcontact helpt je energie te besparen. De app houdt je te allen tijde op de hoogte of het raam open of gesloten is. Combineer het deur- en raamcontact vooral ook met een slimme radiatorthermostaat. Op deze manier past de radiator zich aan bij het openen van een raam.

Bosch Smart Home Security Starter Kit in actie

Breng slimme technologie naar je huis. De Bosch Smart Home Starter Set Security bevat de onmisbare Smart Home Controller, een bewegingsmelder, een rookmelder en een deur- en raamcontact. Het systeem kan worden aangevuld met een breed scala aan andere producten. Combineer bijvoorbeeld het deur- en raamcontact met de slimme radiatorknop van Bosch, zodat de radiator zich aan kan passen op het moment dat het deur- raamcontact detecteert dat er een raam of deur open staat.

Altijd in veiligheid

De Smart Home bewegingsmelder overtuigt door zijn vermogen om onderscheid te maken tussen opvallende en onopvallende bewegingen. Dit minimaliseert valse alarmen. De bewegingsmelder kan ook worden geïntegreerd met de rookmelder. De sirene in de rookmelder wordt geactiveerd als de bewegingsmelder opvallende bewegingen detecteert wanneer je afwezig bent. Dit afschrikkingseffect wordt ook ondersteund via pushmeldingen op je smartphone. Naast deze producten bevat het pakket ook een deur-/raamcontact. Deze onopvallende gadget zal je in de toekomst energiekosten besparen.


Met slechts een enkele blik in de app weet je of het raam nog open is en laat je dus geen waardevolle verwarmingsenergie uit het huis ontsnappen. Ook kan deze sensor worden gecombineerd met een slimme radiatorknop. Op deze manier wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld zodra er een raam wordt geopend.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenDeur/raamcontact:
- contact: 17 x 104 x 25 mm
- magnetische eenheid: 12 x 49 x 12mm
- afstandhouder: 12 x 48 x 6 mm
Bewegingsmelder: 92 x 181,5 x 102,75 mm
Rookmelder: 182 x 181,5 x 102,75 mm
Smart Home Controller: 135 x 120 x 35 mm
Bereik draadloze verbinding100 meter
BatterijenInbegrepen bij de levering
Inhoud doos1x Deur/raamcontact
1x Bewegingsmelder
1x Rookmelder
1x Smart Home Controller
1x Gebruiksaanwijzing
Installatie
FAQs
Wat doet het alarmsysteem?

Met behulp van het alarmsysteem kun je snel en eenvoudig je huis veiliger maken. Met behulp van verschillende producten (deur-/raamcontact, bewegingsmelder) kun je, afhankelijk van de instellingen, een visueel alarm (via bijvoorbeeld Philips Hue lampen) of een sirene (via Bosch Smart Home Smoke Detector) laten afgaan. Tegelijkertijd ontvang je een pushbericht op je smartphone.

Hoe kan ik de rookmelder bevestigen?

Je kunt de Bosch Smart Home rookmelder monteren door middel van een zelfklevende bevestiging of met schroeven. Voor meer informatie over de installatie en montage en voor stapsgewijze instructies over de installatie van de rookmelder, volg de instructies in de app of bekijk onze installatie video.

Kan ik mijn Bosch Smart Home System ook offline gebruiken?

Ja, het is mogelijk om het systeem zonder internettoegang in je eigen wifi netwerk in offline modus te gebruiken. Om dit te doen, kun je de toegang op afstand uitschakelen via de instellingen van de app. Houd er rekening mee dat de besturing van de apparaten in dit geval alleen via je wifi werkt.

Welke mobiele besturingssystemen kunnen worden gebruikt met de Bosch Smart Home App?

De ondersteunde app kan worden gebruikt op smartphones en tablets met Android (vanaf versie 4.1) en iOS (vanaf versie 8).

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.