8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Rookmelder

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 79,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 79,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

In geval van nood informeert de Bosch Smart Home Rookmelder je razendsnel over het ontstaan van rook bij je thuis. Je wordt gewaarschuwd door zowel de 85 decibel sirene als door een pushbericht op je smartphone. Een ledlampje op de rookmelder biedt extra veiligheid en verlicht de vluchtweg in geval van nood. Bovendien kan de rookmelder worden geïntegreerd met andere Bosch Smart Home producten via de Controller die nodig is voor het gebruik.


De voordelen van de Bosch Smart Home Rookmelder in één oogopslag:

 • Geïntegreerde sirene
 • Handige noodverlichting
 • Werkt samen met je smart home via Controller
 • Lange levensduur batterijen
 • Compatibel met Apple HomeKit

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Als je al in het bezit bent van een smart home systeem van Bosch, dan is dit een ideale accessoire. De rookmelder kan meer dan alleen waarschuwen voor brand, want de sirene kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere smart home producten om een volledig beveiligingssysteem in huis op te zetten. Naast de sirene en ledverlichting, word je ook gewaarschuwd via de app en ben je dus optimaal beschermd tegen rookontwikkeling.

Productinformatie

 • Geïntegreerde sirene: De Bosch Smart Home Rookmelder alarmeert in geval van nood door middel van een 85 decibel luide sirene en via pushmeldingen op je smartphone. Het alarm wordt direct doorgestuurd naar de andere rookmelders en het hele huis wordt gealarmeerd.
 • Handige noodverlichting: Wanneer er rook is ontstaan bij je thuis en je hebt geen verlichting omdat de stroom is uitgevallen, dan zal de rookmelder de weg naar de voordeur voor je verlichten via de ingebouwde ledlamp.
 • Werkt samen met je smart home via Controller: De rookmelder is de ideale aanvulling voor iedereen die de Bosch Smart Home Security Starter Kit heeft. Deze bestaat uit een rookmelder, de Controller, alsook een bewegingsmelder en een deur- en raamcontact.
 • Lange levensduur batterijen: Met de Bosch Smart Home Rookmelder hoef je nauwelijks te denken aan onderhoud, de rookmelder doet het werk voor je en de batterijen hebben een levensduur van ongeveer 10 jaar.
 • Compatibel met Apple HomeKit: Integreer al je Bosch Smart Home apparaten ook in één systeem en bedien ze via Apple HomeKit.

Bosch Smart Home Rookmelder in actie

Zodra er rookontwikkeling in je huis is, word je direct op verschillende manieren gewaarschuwd, via een luid alarm en via pusmeldingen op je smartphone. In combinatie met andere rookmelders wordt bij brand een signaal uitgezonden naar alle apparaten, die dan hun 85 decibel sirenes laten horen. Op deze manier wordt iedereen thuis gewaarschuwd. Maar dat is nog niet alles: de sirene kan ook worden aangesloten op andere apparaten van Bosch, zoals de slimme bewegingsmelder of het deur- en raamcontact. Zo kun je in een oogwenk reageren op ongenode gasten en heeft de sirene een afschrikkend effect.

Een compleet systeem thuis

De Bosch Smart Home Controller is nodig voor het in gebruik nemen van de slimme Bosch apparaten. Deze fungeert als centrale besturingseenheid. Je kunt ook kiezen voor de Bosch Smart Home Security Starter Kit, daar is de controller al in de set opgenomen. Daarnaast werken de Bosch apparaten ook samen met smart home producten van bijvoorbeeld Philips Hue.


De geïntegreerde batterij gaat 10 jaar mee zodat je lang kunt genieten van meer veiligheid in je woning. De installatie is in een handomdraai geregeld, je kunt ervoor kiezen om hem te plakken of hem in het plafond te schroeven.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen11,9 x 11,9 x 5,1 cm
Gewicht165 g
Stroomvoorziening3 V Lithium batterij (niet verwisselbaar)
Batterijlevensduurca. 10 jaar
Geluidssterkte alarm> 85 dB (op 3m afstand)
Bereik draadloze verbindingTot 100m
Inhoud doos1x Rookmelder
1x Batterij
1x Montagemateriaal voor schroeven en plakstrip
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de Bosch Smart Home Rookmelder aan de muur bevestigen?

Je kunt de Bosch Smart Home Rookmelder zowel via de plakstrip als via schroeven aan de muur of plafond bevestigen.

Wat is de beste plek voor de rookmelder?

Monteer je Bosch rookmelder idealiter in het midden van het plafond in een ruimte naar keuze. Geschikte kamers zijn bijvoorbeeld de woonkamer en de slaapkamer.

Werkt de Bosch Smart Home Rookmelder ook zonder Controller?

Nee, je hebt de Bosch Smart Home Controller nodig om de verbinding te maken met het internet en dus de app op je smartphone.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.