8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Kamerthermostaat Vloerverwarming

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 109,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 109,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de Bosch Kamerthermostaat voor vloerverwarming kun je je vloerverwarming overal comfortabel regelen via je smartphone of spraakassistent. Individuele schema's besparen je energiekosten zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Ook de uitgebreide compatibiliteit met andere Bosch producten is ideaal.


De voordelen van de Bosch Smart Home Kamerthermostaat Vloerverwarming in één oogopslag:

 • Breed scala aan bedieningsmogelijkheden
 • Niet gebonden aan een bepaalde locatie
 • Tijdschema's
 • Energie besparen
 • Integratie in het Bosch Smart Home ecosysteem

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

Vooral in de koude wintermaanden wil je thuis een comfortabele temperatuur. Met de Bosch kamerthermostaat vloerverwarming kun je genieten van de aangename warmte in je huis zonder dat je een fortuin aan stookkosten hoeft te besteden. Het ideale product voor individuele en efficiënte temperatuurregeling.

Productinformatie

 • Breed scala aan bedieningsmogelijkheden: Hoe je de temperatuur verhoogt of verlaagt is geheel aan jou. Je kan het direct op het apparaat bedienen, via de smartphone of via spraakopdrachten via je Google Assistant.
 • Niet gebonden aan een bepaalde locatie: Of je nu op het werk, op vakantie of op de bank zit, je kunt de Bosch kamerthermostaat vloerverwarming overal vandaan bedienen met je smartphone.
 • Tijdschema's: Stel zelf de timer in, zodat je de werking van je verwarmingssysteem aan je agenda kunt aanpassen. Kom na je werkdag in een verwarmd huis en laat de temperatuur dalen als je gaat slapen. Eenmaal ingesteld werkt alles automatisch.
 • Energie besparen: Dankzij je individuele verwarmingsplan bespaar je gegarandeerd verwarmingskosten. Het is heel eenvoudig om ongebruikte ruimtes niet te verwarmen of de temperatuur te verlagen tijdens je afwezigheid door gebruik te maken van de "Eco"-modus. Zo doe je iets goeds voor je portemonnee en het milieu.
 • Integratie in de wereld van het Bosch Smart Home systeem: De thermostaat is compatibel met vele andere Bosch Smart Home producten. Sluit hem bijvoorbeeld aan op de rolluik schakelaar en voorkom te hoge temperaturen bij fel zonlicht.

Bosch Smart Home Kamerthermostaat Vloerverwarming in actie

De Bosch kamerthermostaat voor vloerverwarming kan worden gecombineerd met verschillende frames van verschillende fabrikanten. Deze moeten een inwendige afmeting hebben van 55 mm en een schroefafstand van 60 mm. Tijdens de installatie is geen herbedrading nodig, dus de installatie kan in slechts enkele minuten worden voltooid. Eenmaal geïnstalleerd, stel je je eigen persoonlijke functies in samen met tijdsschema's. De bediening is mogelijk via je smartphone, op de thermostaat zelf en zelfs via spraakopdrachten als je Amazon Alexa of Google Assistant hebt. Geniet van je gezellige warme huis en bespaar zelfs energie!

Slimme en efficiënte verwarming

Nooit meer koude voeten. Haal de Bosch kamerthermostaat voor vloerverwarming en geniet van individuele verwarmingsplannen en maximaal comfort. Tijdens het ontbijt zit je in een aangenaam warme keuken en terwijl je op je werk bent, daalt de temperatuur automatisch en schakelt het op de terugweg weer automatisch in. Je kunt ook je smart home instellen in combinatie met andere Bosch producten. Houd je energieverbruik in de gaten met de Bosch Smart Home App en bedien je slimme thermostaat onderweg.


Een geweldig product dat je vloerverwarming naar een nieuw niveau tilt. Maak gepersonaliseerde verwarmingsplannen en regel de temperatuur in je huis. Bespaar op elektriciteit en geld zonder dat je in hoeft te leveren op comfort thuis.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen86 x 86 x 54 mm
Gewicht315 g
StroomvoorzieningMax. 1 A
Schakelvermogen230V
Type kabelStarre en flexibile kabel, 0,75-1,50 mm²
Inhoud doosBosch Kamerthermostaat, verwisselbaar frame, inbouwunit, 2 schroeven 3,2 x 25 mm
Installatie
FAQs
Voor welke besturingssystemen is de Bosch Smart Home App beschikbaar?

De Bosch Smart Home App is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Kan ik de Bosch Smart Home Kamerthermostaat Vloerverwarming zelf installeren?

De fabrikant wijst er nadrukkelijk op dat alleen personen met relevante elektrotechnische kennis en ervaring de installatie mogen uitvoeren.

Wat is de zogenaamde Eco-modus?

Je schakelt de Eco-modus in tijdens langere perioden van afwezigheid om je verwarming uit te schakelen en energie te besparen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.