8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Kamerthermostaat

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 69,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 69,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Regel tot zes radiatorknoppen centraal vanuit één wandthermostaat. Met de Bosch Smart Home kamerthermostaat kun je zelfs extra smart home apparaten integreren. En dankzij de stroomvoorziening via batterijen kun je hem precies daar plaatsen waar het jou het beste uitkomt. Let op, dit is een accessoire voor je Bosch Slimme Radiatorknoppen en kan alleen gebruikt worden om de radiatorknoppen te besturen.


De voordelen van de Bosch Smart Home Kamerthermostaat in één oogopslag:

 • Centrale bediening van je radiatorknoppen
 • Draadloze montage
 • Perfect binnenklimaat
 • Verbind andere verwarmingsapparaten
 • Slimme integratie van andere producten

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

De Bosch Smart Home kamerthermostaat is veel meer dan zijn naam doet vermoeden. Niet alleen de radiatorknoppen, maar ook andere apparaten zoals inbouw schakelaars voor rolluiken of slimme stekkers kunnen via de kleine kamerthermostaat worden aangestuurd. De thermostaat onderscheidt zich vooral door zijn integratie met andere Bosch Smart Home apparaten. Zo heb je dus meer functies dan slechts je verwarming regelen binnen handbereik.

Productinformatie

 • Centrale bediening van je radiatorknoppen: Sluit de Bosch Smart Home kamerthermostaat aan op je Bosch Smart Home radiatorthermostaten en bedien ze vanuit één apparaat. Tot zes thermostaten kunnen centraal worden geregeld. Met de draaiknop op de kamerthermostaat kun je de temperatuur op elk moment aanpassen.
 • Draadloze montage: Twee AAA batterijen voorzien de slimme kamerthermostaat van stroom. Hij is dus onafhankelijk van de stroomvoorziening en kan overal worden geplaatst. Bevestig de montageplaat aan de muur met schroeven of plak hem vast met behulp van kleefstrips. De kamerthermostaat kun je hier in klikken.
 • Perfect binnenklimaat: De slimme kamerthermostaat meet de temperatuur in het midden van de kamer in plaats van bij de radiator. Dit betekent dat de werkelijke kamertemperatuur nog nauwkeuriger wordt gemeten. Maar de wandthermostaat bewaakt ook de relatieve luchtvochtigheid. Zo zorg je ervoor dat je altijd een gezonde en efficiënt opgewarmde woning hebt.
 • Verbind andere verwarmingsapparaten: Combineer de kamerthermostaat met een slimme stekker waarop een conventionele elektrische radiator is aangesloten. Zo regelt de thermostaat ook deze verwarming en schakelt de elektrische kachel in om de gewenste temperatuur te bereiken en weer uit wanneer het te warm wordt.
 • Slimme integratie van andere producten: Je kunt nog meer automatiseringen maken in combinatie met andere Bosch Smart Home producten. Met een inbouw schakelaar voor rolluiken worden bijvoorbeeld de rolluiken automatisch gesloten als de kamer te warm wordt.

Bosch Smart Home Kamerthermostaat in actie

Met de Bosch Smart Home Kamerthermostaat kun je de kamertemperatuur centraal regelen vanuit één apparaat. Je kunt maximaal zes Bosch Smart Home radiatorthermostaten aansluiten op de kamerthermostaat. Op deze manier wordt de werkelijke temperatuur in de kamer gemeten in plaats van direct bij de radiator. Dankzij de werking op batterijen heeft de slimme kamerthermostaat geen stroomvoorziening via een kabel nodig. Plaats hem op iedere plek in je kamer door de montageplaat vast te schroeven of met de bijgeleverde plakstrips. De thermostaat zelf wordt in het bijgeleverde frame geplaatst, maar is ook compatibel met veel conventionele schakelaarframes.

Nog slimmer met het Bosch Smart Home Systeem

De slimme kamerthermostaat houdt niet alleen de temperatuur in de gaten, maar ook de luchtvochtigheid. Zo heb je altijd de waarden in beeld via de app of het display op de thermostaat zelf en zorg je voor een gezond binnenklimaat. Desgewenst kun je zelfs het hele proces volledig automatiseren, bijvoorbeeld door de kamerthermostaat te koppelen aan een Bosch Smart Home slimme stekker om de luchtbevochtiger te bedienen. Als de luchtvochtigheid te laag is, schakelt de thermostaat de stekker in tot de optimale luchtvochtigheid is bereikt. Je kunt ook elektrische radiatoren aansluiten op het systeem volgens hetzelfde principe. Met een Bosch Smart Home inbouw schakelaar voor rolluiken kun je de rolluiken ook automatisch laten zakken als de kamertemperatuur bij sterk zonlicht te hoog oploopt.


Je kunt de verwarming ook met je stem bedienen als je dat wil. Koppel het Bosch Smart Home Systeem aan een Google Assistant of Amazon Alexa spraakassistent en pas de temperatuur aan met een eenvoudige spraakopdracht.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen55 x 55 x 23,5 mm (Thermostaat); 86 x 86 x 25 mm (met frame)
Gewicht77 g (zonder batterijen); 187 g (met batterijen en frame)
ConnectiviteitRadio (863,3 MHz / 869,525 MHz)
Stroomvoorziening2x 1,5 V LR03/Micro/AAA batterij
Bereik draadloze verbindingTot 100 meter
SensorenTemperatuur- en vochtigheidssensor
Inhoud doosRuimtethermostaat; verwisselbaar frame; montageplaat; montagemateriaal; 2x AAA batterijen; handleiding
Installatie
FAQs
Hoe lang gaan de batterijen in de Bosch Smart Home kamerthermostaat mee?

De typische batterijduur van de Bosch Smart Home kamerthermostaat is minstens een jaar. Als het batterijniveau laag is, ontvang je een melding via de Bosch Smart Home App.

Hoe weet de Bosch Smart Home kamerthermostaat welk apparaat is aangesloten op een aangesloten slimme stekker?

Met de Bosch Smart Home App kun je een profiel voor een aangesloten slimme stekker instellen. Als je bijvoorbeeld een elektrische radiator hebt aangesloten, selecteer je het profiel "Verwarming".

Heeft de Bosch Smart Home kamerthermostaat een ventilatiedetectie?

De Bosch Smart Home kamerthermostaat zelf heeft geen ventilatiedetectie. Je kunt echter wel deur-/raamcontacten aan de thermostaat koppelen, zodat deze de aangesloten radiatorthermostaten uitschakelt wanneer er een raam open wordt gezet. Elektrische radiatoren die zijn aangesloten via een slimme stekker worden dan ook uitgeschakeld.

Hoe schakel ik de thermostaten in de zomer uit?

In de zomer activeer je eenvoudigweg de zomermodus in de Bosch Smart Home App. Alle aangesloten thermostaten worden dan uitgeschakeld en de opgeslagen scenario's en automatiseringen worden uitgezet.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie