8.3
Authorized reseller of Meer van Bosch

Bosch Smart Home Inbouw Schakelaar Lampen

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 64,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 64,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Bosch inbouw schakelaar voor lampen integreert je bestaande plafondlampen in het Bosch Smart Home System. Je krijgt toegang tot het besturingssysteem via de app, timers, aanwezigheidssimulatie, scène besturing en integratie in het alarmsysteem. De voor de bediening benodigde adapter wordt niet meegeleverd. Maar geschikte modellen kun je vinden hier bij tink.


De voordelen van de Bosch Smart Home Inbouw Schakelaar Lampen in één oogopslag:

 • Scènes instellen
 • Tijdschema's maken
 • Aanwezigheidssimulatie
 • Verbinding met het alarmsysteem

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Met de Bosch Smart Home inbouw schakelaar voor lampen breid je niet alleen je verlichting uit, maar ook het comfort en de veiligheid in huis. De compacte schakelaar installeer je op de plek van de oude schakelaar. Dan kun je je lampen slim aansturen via de app of profiteren van een van de vele functies. Je kunt je verlichting dan integreren in tijdsschema's, aanwezigheidssimulaties, het alarmsysteem of slimme thuisscènes.

Productinformatie

 • Scènes instellen: Scènes automatiseren alledaagse handelingen. Maar je hebt nog steeds controle over wanneer de scène begint. Met een druk op de knop kun je 's morgens het licht in de badkamer aan doen, de verwarming hoger zetten en het koffiezetapparaat aanzetten.
 • Tijdschema's maken: Een ander soort automatisering die je kunt instellen zijn tijdschema's. De Bosch inbouw schakelaar schakelt het licht op bepaalde momenten automatisch in of uit.
 • Aanwezigheidssimulatie: De Bosch inbouw schakelaar voor lampen biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid. In de aanwezigheidssimulatie worden de lichten willekeurig in- en uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor alsof het lijkt dat je thuis bent wanneer je eigenlijk op vakantie bent.
 • Verbinding met het alarmsysteem: Wanneer je je huis verlaat, activeer je je Bosch alarmsysteem met een druk op de knop. De raam- en deurcontacten zijn ingeschakeld en de bewegingssensoren zijn actief. Met een inbouw schakelaar worden alle lampen in het huis tegelijkertijd uitgeschakeld.

Bosch Smart Home Inbouw Schakelaar Lampen in actie

De Bosch inbouw schakelaar is een kleine schakelaar dat gewone plafondlampen slim maakt. Voor de installatie heb je een specialist nodig die bekend is met 230 V wisselstroom. Maar dit is zeker de moeite waard: in combinatie met het Bosch Smart Home basisstation heb je toegang tot vijf handige functies. Zo verhoog je het comfort, de automatisering en de veiligheid in je huis. Een andere handige toevoeging is de controle via scènes. Met één druk op de knop activeert hij een hele groep Bosch-apparaten precies naar jouw wensen.

Alles werkt samen

Een avondscène doet het licht uit en zet de verwarming lager, een ochtendscène doet het licht in de badkamer aan en doet de rolluiken omhoog. Scènes kunnen individueel worden ingesteld naar jouw voorkeuren. Daarnaast kunnen ook tijdschema's en integratie in het alarmsysteem handige aanvullingen zijn.


Je hebt wel een extra adapter nodig. Deze is niet inbegrepen bij de levering vanwege de verschillende soorten schakelaars op de markt. Je vindt goedkope 3-packs van verschillende fabrikanten en modellen hier bij tink.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen7,1 x 7,1 x 3,7 cm
Gewicht57 g
Stand-by verbruik0,2 W
Maximale schakelspanning1150 W
Nominale spanning220 - 240 V
Maximale stroomopname5 A
Installatie
FAQs
Kan ik de Bosch Smart Home Inbouw Schakelaar gebruiken met Philips Hue?

Philips Hue kan worden geïntegreerd in het Bosch Smart Home System. Hierdoor kunnen Bosch inbouw schakelaars samen met Hue-lampen worden bediend.

Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

Het Bosch systeem slaat persoonlijke gegevens alleen lokaal op het basisstation op. Ze verlaten het basisstation alleen als je de app buiten je eigen wifi-netwerk gebruikt. De transmissie wordt dan gecodeerd.

Kun je ook dimmen met de Bosch Smart Home Inbouw Schakelaar?

Een dimfunctie wordt niet ondersteund door de inbouw schakelaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.