8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch

Bosch Smart Home Eyes 2-pack + Google Nest Hub (Gen. 2)

2

€ 349,95 € 299,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera

Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera

€ 349,95 € 299,95
Aanpassen
Aantal:

2

€ 349,95 € 299,95

1

€ 99,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 499,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Voordelen van de Bosch Smart Home Eyes 2-pack + Nest Hub in één oogopslag:

 • Hoge resolutie camera
 • Bewegingssensor
 • Opnamegebied bepalen
 • Hub met ingebouwde speaker en Chromecast
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Digitale fotolijst

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Deze bundel brengt je veiligheid en entertainment tegelijkertijd. Installeer de Bosch Eyes camera's buiten en sta real time in contact met de postbezorger. De Google Nest Hub installeer je binnen en zorgt voor meer entertainment in je smart home. Kijk je favoriete series op het 7 inch display en luister naar muziek dankzij de geïntegreerde speakers. Vieze handen tijdens het koken? Je hoeft het touchscreen nieteens aan te raken! De slimme Hub kan fungeren als basisstation en spraakassistentie wordt geactiveerd wanneer jij 'Hey Google' zegt.

Meer details
Productinformatie

 • Full HD beeld met geïntegreerde verlichting: De camera's leveren haarscherpe Full HD-kleurenbeelden in 1080p tot een afstand van 10 meter. De geïntegreerde spotlight zorgt ervoor dat ook beeld dat 's nachts wordt opgenomen goed zichtbaar is.
 • Bewegingsdetectie en intercom: De slimme camera's onderscheiden bewegingen van mensen, dieren en bijvoorbeeld bomen. Zo ontvang je enkel een bericht wanneer er een mens wordt gedetecteerd en sta je direct live in contact via de intercomfunctie.
 • Bepaal zelf je opnamegebied: Via de app kun je zelf kiezen welke gebieden je wel of niet wilt opnemen en detecteren. Zo kun je zelf voorkomen dat er vals alarm wordt gegeven als bijvoorbeeld de buurjongen vaak binnen het bereik van de camera loopt.
 • Entertainment ten top: De Google Nest Hub kun je overal binnen plaatsen en heeft ingebouwde Chromecast en speakers. Zo kijk je bijvoorbeeld tijdens het koken of een andere activiteit gemakkelijk je favoriete serie via Netflix of luister je naar muziek via Spotify.
 • Slaapanalyse en handgebaren: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Automatische fotolijst transformatie: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, kun je de Google Nest Hub ook gebruiken als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.
 • Producten zijn niet met elkaar compatibel: Let op! De Bosch Smart Home Eyes 2-pack is enkel compatibel met Amazon Alexa en niet met Google Assistant, de Google Nest Hub en de Bosch Smart Home Eyes 2-pack kunnen daardoor niet samenwerken.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard
Installatie 8

De Google Nest Hub is heel makkelijk te installeren, sluit deze aan op stroom en internet en volg vervolgens stappen via de app. De Bosch buitencamera's zijn iets ingewikkelder, de installatie en montage is uitgebreid uitegelegd in de meegeleverde hand

Productkwaliteit 9

Zowel van Bosch als Google Nest mag je kwaliteit verwachten. Voor alle apparaten in deze bundel geldt dat ze van zeer hoge kwaliteit zijn.

App/Software 9

Bedien je smart home via de Nest Hub of in de Google Home app maar wanneer je de beelden van de camera's wilt bekijken heb je de Bosch Smart Home app nodig. Niet ideaal maar wel twee zeer intuïtieve apps.

Functionaliteit 9

Zowel voor Google Nest als Bosch zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden en kun je binnen deze set al genieten van vele functies als intercom, bewegingsdetectie, Chromecast, spraakbediening en meer.

Betrouwbaarheid 9

In onze test konden werkten beide apparten snel en betrouwbaar. Je bent wel afhankelijk van je wifi verbinding, dus zorg dat deze in orde is.

Ontwerp 9

Het design van de camera's is erg subtiel in verdekt omdat deze lijkt op buitenverlichting. De Nest Hub is met oog voor detail ontworpen en transformeert in een haarscherpe fotolijst wanneer je deze niet gebruikt.

Gegevensbescherming 8

Google en Bosch verzamelen gegevens om jouw beleving te kunnen optimaliseren. Continu verbeteren beide bedrijven de gegevensbescherming om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn.

Prijs-kwaliteit 9

Hoge kwaliteit kost nou eenmaal wat meer. Desondanks is de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.

De Google Nest Hub is heel makkelijk te installeren, sluit deze aan op stroom en internet en volg vervolgens stappen via de app. De Bosch buitencamera's zijn iets ingewikkelder, de installatie en montage is uitgebreid uitegelegd in de meegeleverde hand

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


Bosch Smart Home Eyes - Buitencamera

Productafmetingen 70 x 210 x 100 mm
Gewicht 750 g
Kijkhoek 120°
Bereik draadloze verbinding 80 m
Opslag 4 GB geïntegreerde opslag en Bosch Cloud
Audio 2-weg audio microfoon en luidspreker
Connectiviteit Wifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Verlichtingsafstand 10 m
Inhoud doos 1x Bosch Smart Home Eyes buitencamera
1x muurbeugel met bevestigingsmateriaal
1x installatiehandleiding

Google Nest Hub (Gen. 2)

Afmetingen 69,5 x 177,4 x 120,4 mm
Gewicht558 g
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
Bluetooth® 5.0
Geïntegreerde Chromecast-technologie
802.15.4 (op 2,4 GHz) Thread (Functionaliteit binnenkort beschikbaar)
Stroomkabel1,5 m
Luidspreker en microfoonFull-range luidsprekers met 43,5 mm drivers
3 Far-Field-microfoons
Microfoon uit-schakelaar
Google Assistent ingebouwd
Voice Match technologie
Ultrasone detectie
Vermogen15 Watt
ProcessorQuad-core 64-bit 1,9 GHz ARM CPU
Krachtige ML hardware-engine
Inhoud leveringGoogle Nest Hub (2e generatie)
Stroomadapter
Snelstartgids
Privacybeleid
Informatie over veiligheid en garantie
Installatie
FAQs
Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Eyes Buitencamera te gebruiken?

Om de Bosch Smart Home Eyes Buitencamera in te stellen en te bedienen heb je de Bosch Smart Camera App of de Bosch Smart Home App nodig. Beide apps zijn beschikbaar voor iOS en Android.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kan aanpassen.

Wat houdt het alarmsysteem in?

Met behulp van het alarmsysteem kun je snel en eenvoudig je huis veiliger maken. Met behulp van verschillende sensoren (deur/raamcontact bewegingsmelder) kun je afhankelijk van de instellingen een visueel alarm (via Philips Hue lampen) of een sirene (via Bosch Smart Home Smoke Detector) laten afgaan. Tegelijkertijd ontvang je een pushbericht op je smartphone.

Hoe kan ik mijn Bosch Smart Home Eyes Buitencamera resetten?

Druk met een puntig voorwerp (bijv. een paperclip) op de knop in de opening onder de cameralens en houd deze ingedrukt totdat het middelste licht (dat van de bewegingssensor) van je camera rood knippert (na ongeveer 5 seconden). De camera zal dan automatisch herstarten. Belangrijk: deze functie is alleen beschikbaar in de eerste drie minuten nadat de stroomtoevoer is onderbroken. Zodra de camera niet meer continu rood is is het opstartproces van de camera voltooid en is het resetproces gedurende 2 minuten mogelijk.

Mijn Bosch Smart Home Eyes knippert rood en groen nadat de QR-code is gescand. Wat betekent dit?

De camera kon geen verbinding maken met je draadloze netwerk. Zorg ervoor dat je telefoon zich in hetzelfde wifi-netwerk bevindt als je camera. Zorg ervoor dat je smartphone is verbonden met je router via een 2.4 GHz-verbinding. Controleer of het door jou ingevoerde wifi-wachtwoord correct is opgeslagen. Start dan de camera opnieuw op en indien nodig de integratie via de app.

Wat gebeurt er in geval van alarm?

Als je je camera hebt geactiveerd ontvang je een melding over elk geregistreerd incident via de app. Je kunt nu rechtstreeks in het door jou geselecteerde opnamegebied kijken via livestream en indien nodig communiceren via bidirectionele spraakcommunicatie.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.