8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Deur-/Raamcontact

Aanbevolen verkoopprijs € 39,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 39,95 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

Het Bosch Smart Home Deur- en raamcontact is de ideale aanvulling op je bestaande Bosch Smart Home systeem. Raam open dus verwarming uit, met deze sensor regel je niet alleen automatisch je verwarmingssysteem met een radiatorthermostaat, maar krijg je ook informatie via de app of een deur of raam open staat.


De voordelen van de Bosch Smart Home Deur-/Raamcontact in één oogopslag:

  • Je data is veilig
  • Nog slimmere verwarming
  • Bediening via app
  • Compatibel in een systeem

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Het Bosch Smart Home Deur- en raamcontact is een geweldige aanvulling op je Bosch Smart Home. Samen met een radiatorthermostaat zorgt dit voor een efficiëntere verwarming, wat ook betekent dat je gemakkelijk geld kunt besparen. Het contact zorgt ook voor iets meer veiligheid in je woning, omdat je altijd op de hoogte kunt zijn of een raam of deur geopend is.

Productinformatie

  • Je data is veilig: Privégegevens worden alleen lokaal opgeslagen op de Smart Home Controller bij je thuis.
  • Nog slimmere verwarming: Wijs de sensor toe aan een kamer en laat de verwarming, uitgerust met een Bosch radiatorthermostaat, reageren op openstaande ramen en deuren. Bij het ventileren wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld en wordt het verwarmen pas hervat als het raam als gesloten wordt geregistreerd.
  • Bediening via app: Controleer de status van de sensor onderweg via de app. De integratie verloopt via de Bosch Smart Home Controller, wat betekent dat het systeem altijd up-to-date is dankzij software-updates.
  • Compatibel in een systeem: Sluit je Bosch Smart Home System snel aan op bijvoorbeeld Philips Hue. Zo kun je smart home apparaten laten samenwerken gebaseerd op je verwarmingsregeling. Of gebruik de slimme lampen als een alarmsignaal.

Bosch Smart Home Deur-/Raamcontact in actie

Upgrade ramen en deuren in je huis draadloos en op een slimme manier. Met deze slimme accessoire kun je je Bosch systeem verder uitbreiden. Vanaf nu schakelt je verwarming zichzelf automatisch uit bij geopende deuren of ramen en omgekeerd. Dit is niet alleen handig, maar bespaart ook op op verwarmingskosten.

Vergroot ook de veiligheid van je huis

Ook handig is het voordeel vanuit een veiligheidsperspectief, want dankzij het deur- en raamcontact word je ook via een app op de hoogte gebracht wanneer er een raam of deur geopend is. Dus als iemand probeert om ongewenste toegang te krijgen, weet je dat.


De communicatie tussen het contact en de Bosch Smart Home Controller vindt draadloos plaats. Dit laatste apparaat wordt via een router in je eigen netwerk geïntegreerd, zodat het ook met je mobiele telefoon kan communiceren. De twee kleine afzonderlijke delen van het deur/raamcontact kunnen snel en eenvoudig op de gewenste plek worden bevestigd, van waaruit ze hun werk doen. De geregistreerde gegevens worden lokaal opgeslagen op de controller en zijn dus beschermd tegen ongeoorloofde toegang door derden.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenReedcontact: 17 x 104 x 25 mm
Magneetunit: 12 x 49 x 12mm
Afstandhouder: 12 x 48 x 6 mm
GewichtReedcontact: 21,2 g
Magneet unit: 16,2 g
Afstandhouder: 2,2 g
Stroomvoorziening2 x LR03/Mignon/AAA
Bereik draadloze verbindingTot 100 meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doos1x Deur-/raamcontact
2x Batterijen Micro/ AAA
1x Afstandhouder
1x Bevestigingsmateriaal
1x Installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Welke smartphone besturingssystemen kunnen worden gebruikt met de Bosch Smart Home App?

De Bosch Smart Home app kan worden gebruikt op smartphones en tablets met Android (vanaf versie 4.1) en iOS (vanaf versie 8).

Kan ik mijn Bosch Smart Home System ook offline gebruiken?

Ja, het is mogelijk om het systeem zonder internettoegang in je eigen wifi netwerk in offline modus te gebruiken. Om dit te doen, kun je de toegang op afstand uitschakelen en weer inschakelen in de instellingen van de app. Houd er rekening mee dat de besturing van de apparaten in dit geval alleen via je wifi werkt.

Waarom schakelt de thermostaat niet over naar de terugslagmodus, ook al is er een venster geopend?

Wacht enkele seconden na het openen van het venster. Als de thermostaat nog steeds niet naar de terugslagmodus overschakelt a) controleer het led display of het contact aangeeft dat het wordt geopend of gesloten. b) Wijs het contact toe aan dezelfde ruimte als de thermostaat. c) Zorg ervoor dat de elementen niet meer dan 8 mm van elkaar verwijderd zijn. d) De batterijen in het contact en de thermostaat moeten correct zijn geplaatst. (e) Controleer of de toegang op afstand is geactiveerd op je Smart Home Controller (twee of drie leds branden continu in het wit).

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie