8.4
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Controller + 3x Slimme Stekker

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Bosch Smart Home Controller
Aantal:

1

€ 99,95
Aanpassen
€ 99,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 209,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met de Bosch Smart Home Controller haal je de basis van al je Bosch Smart Home producten in huis. Dit product maakt draadloze communicatie tussen de afzonderlijke producten mogelijk. De controller zelf wordt direct aangesloten op je router en via de Bosch Smart Home App kun je altijd je gekoppelde apparaten besturen, zelfs als je onderweg bent. Voeg bijvoorbeeld de drie slimme stekkers toe aan je Bosch Smart Home en bedien niet-slimme producten nu ook via de app.

De voordelen van Bosch Smart Home Controller + 3x Slimme Stekker in één oogopslag:

 • Basis van het systeem
 • Beveiligde data
 • Makkelijke installatie
 • Van oud naar slim
 • Verbruiksanalyse

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

De Bosch Smart Home Controller is hét begin van je Smart Home systeem. Via de Controller kunnen slimme apparaten in het systeem worden geïntegreerd om de kamertemperatuur te regelen en kunnen ze aan elkaar worden gekoppeld voor nog meer comfort. In combinatie met de slimme stekkers kun je ook bijvoorbeeld je antieke lamp slim maken en integreren in je Bosch Smart Home.

Productinformatie

 • Het uitgangspunt van je Bosch Smart Home: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen. De Bosch Smart Home App is het centrale punt van de bediening van al je Bosch smart home apparaten.
 • Je data is veilig: Privégegevens worden alleen lokaal opgeslagen op de Smart Home Controller bij je thuis. Hierdoor is je data veilig en hoef je niet bang te zijn dat deze in verkeerde handen vallen.
 • Binnen een paar minuten ingesteld: Andere Bosch Smart Home apparaten kunnen worden toegevoegd en ingesteld met behulp van een QR-code en zonder ingewikkelde toegangsgegevens. Er zijn talloze mogelijkheden van apparaten die toegevoegd kunnen worden: thermostaten, slimme stekkers, deur-/raamcontacten en nog veel meer.
 • Ook je oude apparaten worden slim: Met de Bosch Smart Home Slimme Stekker kun je elk apparaat met een stekker via de app bedienen. Doe simpelweg de smart plug tussen het gewenste apparaat en het stopcontact en bedien dit apparaat vanaf nu via de app.
 • Inzage in het verbruik: Met de Bosch Smart Home App kun je het stroomverbruik van je aangesloten apparaten in de gaten houden. Ook heb je de mogelijkheid om de stroomvoorziening volledig af te sluiten, waardoor het gebruik nul wordt. Dit is niet mogelijk bij normale stekkers, waardoor dus je energieverbruik aanzienlijk af kan nemen.

Bosch Smart Home Controller + 3x Slimme Stekker + Universal Switch Flex in actie

De Bosch Smart Home Controller is het besturingselement van je smart home en vormt de basis voor alle slimme apparaten. Bosch Smart Home richt zich op eenvoudige bediening, hoge veiligheid en compatibiliteit. Nadat de controller op je router is aangesloten, worden de overige componenten via de Bosch App en QR-codes op de betreffende producten ingesteld. Na de scan doet de app de rest. Je kunt bijvoorbeeld radiatorthermostaten, rookmelders, deur-/raamsensoren of Bosch schakelaars met elkaar verbinden.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

De Bosch Smart Home smart plug is een basiselement van elk slim huis. Het onopvallende apparaat wordt eenvoudigweg als opzetstuk in een stopcontact gestoken en maakt ieder elektrisch apparaat slim. Je hoeft alleen nog maar de Bosch Smart Home slimme stekker aan de app toe te voegen en je kunt gaan genieten van alle slimme voordelen. In de app kun je de slimme stekker en het aangesloten apparaat in- en uitschakelen waar en wanneer je maar wilt. Je krijgt het huidige stroomverbruik in Watt en het energieverbruik te zien. Als je in de app naar rechts swipet, kun je de timer aanzetten en je dagelijkse leven een stuk makkelijker maken. Als je de koffiemachine bijvoorbeeld om 7:45 uur inschakelt en opwarmt, kun je de koffie meteen na het opstaan laten zetten. Maar de slimme stekker van Bosch kan nog meer, bijvoorbeeld kan elke stroomvoorziening volledig worden uitgeschakeld. Aangezien technische apparaten normaal gesproken nog steeds stroom uit het stopcontact halen in de stand-by modus, kan dit leiden tot merkbare energiebesparingen.


Ook kun je talloze andere producten toevoegen aan je Bosch Smart Home. Met een thermostaat kun je de gewenste kamertemperatuur krijgen wanneer en hoe je maar wilt. Je verwarming kan worden aangesloten of gecombineerd met deur- en raamsensoren en wordt dan gedeactiveerd door openstaande ramen. De lampen van Philips Hue zijn ook compatibel met Bosch Smart Home, die vervolgens met slechts één app, de Bosch Smart Home App, kunnen worden beheerd en aangestuurd. Dit betekent dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik, zelfs buiten je huis als dat nodig is.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Stekker

Productafmetingen70 x 79 x 39 mm
Gewicht155 g
Stroomopnamemax. 16A
Schakelvermogenmax. 3.680 W
Radiofrequentie863,3 MHz / 869,525 MHz
Bereik draadloze verbinding> 100 m
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosSlimme stekker, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja, er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home slimme stekker?

Als de slimme stekker niet kan worden aangesloten reset je het apparaat naar de fabrieksinstelling. Druk bij het aansluiten op een stopcontact op de systeemknop tot de led oranje knippert (min. 4 seconden). Laat hem dan los en druk hem opnieuw in totdat de led aan de voorzijde groen oplicht. Volg dan weer de aansluitingsinstructies.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kunnen aanpassen.

Kan ik mijn Bosch Smart Home systeem offline gebruiken?

Het is mogelijk om het systeem zonder internettoegang in je eigen wifi netwerk in offline modus te gebruiken. Om dit te doen kun je de toegang op afstand in- of uitschakelen in de instellingen van de app. Houd er rekening mee dat de besturing van de apparaten dan alleen via je wifi werkt.

Hoeveel apparaten kunnen in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd?

Volgens Bosch is hier geen maximum voor. Alleen kamers hebben een limiet van zes apparaten per kamer.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie