9.1

Bosch Smart Home Controller + 2x Stekker + Philips Hue White & Color E27 Bluetooth Kit

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

2

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 59,95

1

€ 149,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 149,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 324,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Bosch Smart Home Controller is de basis van al je Bosch Smart Home producten en maakt draadloze communicatie tussen de afzonderlijke componenten mogelijk. De controller zelf wordt aangesloten op de router en de Bosch Smart Home App geeft je vervolgens toegang tot alle geïntegreerde apparaten, zelfs als je onderweg bent. Combineer het met de slimme stekkers om ook niet slimme apparaten slim te besturen en integreer de Philips Hue lampen ook in je systeem.

De voordelen van Bosch Smart Home Controller + Stekkers + Philips Hue Kit in één oogopslag:

 • Basis van het systeem
 • Maak elke lamp slim
 • Bestuur via de app
 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Met deze set kun je genieten van de voordelen van Bosch Smart Home en Philips Hue. De Bosch Smart Home Controller is het perfecte startpunt van je Bosch Smart Home systeem en deze kun je volledig uitbreiden met allerlei producten van Bosch Smart Home, zoals bijvoorbeeld de bijgeleverde slimme stekkers. Met de Philips Hue Bluetooth Starter Kit geldt hetzelfde, maar dan voor het uitgebreide assortiment van Philips Hue, zoals vele verschillende lampen. Voeg zoveel producten toe als je maar wil en maak alles thuis slim.

Productinformatie

 • Het begin van je Bosch Smart Home systeem: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen. Philips Hue werkt dus perfect samen met Bosch Smart Home voor een nog uitgebreider slimme woning.
 • Ook antieke lampen nu slim te besturen: Met de Philips Hue Smart Plug kun je elke aangesloten lamp in je Philips Hue systeem integreren. Steek de smart plug in het stopcontact en voeg deze toe aan de app. Zo wordt elke lamp in je woning slim.
 • App besturing: Bedien elke lamp vanaf je smartphone. Je kunt de app gebruiken om het licht in en uit te schakelen of te koppelen aan andere Philips Hue lampen.
 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de ledlampen kunt instellen, kun je de lampen eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lampen in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.

Bosch Smart Home Controller + 2x Slimme Stekker + Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit in actie

De Bosch Smart Home Controller is het besturingselement van je smart home en vormt de basis voor alle slimme apparaten. Bosch Smart Home richt zich op eenvoudige bediening, hoge veiligheid en compatibiliteit. Nadat de controller op je router is aangesloten, worden de overige componenten via de Bosch App en QR-codes op de betreffende producten ingesteld. Na de scan doet de app de rest. Je kunt bijvoorbeeld radiatorthermostaten, rookmelders, deur-/raamsensoren of Bosch schakelaars met elkaar verbinden.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

Met de slimme stekkers zorg je ervoor dat je elk niet-slim apparaat thuis slim kan maken en via de Bosch Smart Home app kunt bedienen. Je verwarming kan ook worden aangesloten op de Bosch Smart Home Controller. De slimme thermostaat kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met deur- en raamsensoren en wordt dan gedeactiveerd door openstaande ramen. De lampen van Philips Hue zijn ook compatibel met Bosch Smart Home, die vervolgens met slechts één app, de Bosch Smart Home App, kunnen worden beheerd en aangestuurd. Dit betekent dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik, zelfs buiten je huis als dat nodig is.


Laat je fascineren door de indrukwekkende kleurenwereld van het Philips Hue systeem. Met de White en Color Ambiance lampen heb je de keuze uit 16 miljoen kleuren. Kies de juiste verlichting voor je huis op elk moment van de dag. Simuleer bijvoorbeeld je eigen persoonlijke zonsopkomst of creëer de perfecte sfeer voor een filmavond met sfeervolle verlichting. Je kunt het instellen van de kleur en helderheid zelfs automatiseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Philips Hue Bridge, die bij de levering is inbegrepen. De netwerkkabel verbindt de Bridge met je router. Je kunt daarna je slimme ledlampen bedienen via de Hue app op je smartphone of tablet.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Stekker

Productafmetingen70 x 79 x 39 mm
Gewicht155 g
Stroomopnamemax. 16A
Schakelvermogenmax. 3.680 W
Radiofrequentie863,3 MHz / 869,525 MHz
Bereik draadloze verbinding> 100 m
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosSlimme stekker, installatiehandleiding

Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit - 2 Lampen Bridge Dimmer

ProductafmetingenLampen: 60 x 60 x 110 mm
Bridge: 88 x 88 x 26 mm
Dimmer Switch: 35 x 92 x 11 mm
FittingE27
VerbindingBluetooth
ZigBee
StroomvoorzieningLampen: Netstroom
Bridge: Netstroom
Dimmer Switch: 1x CR2450 batterij
EnergielabelA+
Maximaal vermogenLamp: 9 Watt
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte800 lumen (bij 4000 Kelvin)
Inhoud doos2x Phlips Hue White and Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp
1x Philips Hue Dimmer Switch
1x Philips Hue Bridge
1x Ethernetkabel
1x Voedingskabel
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja, er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home slimme stekker?

Als de slimme stekker niet kan worden aangesloten reset je het apparaat naar de fabrieksinstelling. Druk bij het aansluiten op een stopcontact op de systeemknop tot de led oranje knippert (min. 4 seconden). Laat hem dan los en druk hem opnieuw in totdat de led aan de voorzijde groen oplicht. Volg dan weer de aansluitingsinstructies.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kunnen aanpassen.

Kan ik mijn Bosch Smart Home systeem offline gebruiken?

Het is mogelijk om het systeem zonder internettoegang in je eigen wifi netwerk in offline modus te gebruiken. Om dit te doen kun je de toegang op afstand in- of uitschakelen in de instellingen van de app. Houd er rekening mee dat de besturing van de apparaten dan alleen via je wifi werkt.

Hoe ver kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit uitbreiden?

Je kunt de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit tot een systeem van wel 50 lampen en 12 accessoires uitbreiden.

Kan ik mijn oude dimschakelaar gebruiken om de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen te dimmen?

Nee de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen werken niet met traditionele dimschakelaars. Een Philips Hue Dimmer Switch wordt daarom ook meegeleverd.

Werkt de Philips Hue Bridge ook via wifi?

Nee helaas moet je de Philips Hue Bridge met een ethernet kabel verbinden.

Hoeveel apparaten kunnen in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd?

Volgens Bosch is hier geen maximum voor. Alleen kamers hebben een limiet van zes apparaten per kamer.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie