9.0
Authorized reseller of Meer van Bosch , Philips Hue

Bosch Smart Home Controller + 2x Slimme Stekker + Philips Hue White E27 Bluetooth Kit

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

2

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 289,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Bosch Smart Home Controller is de basis van al je Bosch Smart Home producten en maakt draadloze communicatie tussen de afzonderlijke componenten mogelijk. De controller zelf wordt aangesloten op de router en de Bosch Smart Home App geeft je vervolgens toegang tot alle geïntegreerde apparaten, zelfs als je onderweg bent. Combineer het met de slimme stekkers om niet-slimme apparaten slim te besturen en integreer de Philips Hue lampen ook in je systeem.

De voordelen van Bosch Smart Home Controller + 2x Slimme Stekker + Philips Hue White E27 Kit in één oogopslag:

 • Basis van het systeem
 • Maak elke lamp slim
 • Bestuur via de app
 • Uitbreidbaar
 • Op verschillende manieren bedienen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Een perfect begin van je smart home. Deze set van een Bosch Smart Home Controller, twee slimme stekkers en een Philips Hue Starter Kit biedt alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen met je smart home. Beide systemen, Bosch Smart Home en Philips Hue, bieden een breed scala aan producten die je volledige huis slim kunnen maken. Deze set is slechts het begin.

Productinformatie

 • Het begin van je Bosch Smart Home systeem: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen. Ook Philips Hue lampen kunnen aan je Bosch Smart Home worden toegevoegd.
 • Ook antieke lampen nu slim te besturen: Met de Bosch Smart Plug kun je elke aangesloten lamp in je Bosch systeem integreren. Steek de smart plug in het stopcontact en voeg deze toe aan de app. Zo wordt elke lamp in je woning slim.
 • App besturing: Bedien elke lamp vanaf je smartphone. Je kunt de app gebruiken om het licht in en uit te schakelen of te koppelen aan andere Philips Hue lampen.
 • Uitbreidbaar: Je Philips Hue netwerk kan tot 50 lichtbronnen bevatten. Stel schema's in die je lampen automatisch in en uit schakelen en ervaar het gemak van slimme verlichting.
 • Flexibel te gebruiken: Je verlichtingssysteem kan nu gemakkelijk worden bediend met je smartphone. Maar dankzij de Hue dimmer kun je de verlichting ook zonder smartphone bedienen en dimmen. Maar het kan nog makkelijker. Via spraakassistenten geef je ook simpelweg de opdracht om de lampen te dimmen of de lampen in of uit te schakelen met je stem.

Bosch Smart Home Controller + 2x Slimme Stekker + Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit in actie

Je kent het misschien wel: in het alledaagse leven kom je vaak te weinig toe aan broodnodige ontspanning. Zodra je wakker wordt, moet je eerst het hele huis door om het licht aan te doen of de verwarming aan te zetten. En als je een half uurtje later naar je werk vertrekt, moet je hem weer lager zetten. Zou het niet veel praktischer zijn als alles thuis gewoon helemaal vanzelf ging? Met een smart home kan dat. Als je het huis verlaat, draait je Smart Home systeem de verwarming omlaag, schakelt het de lampen en elektronische apparaten uit en wordt het alarmsysteem geactiveerd. Eén druk op de knop is voldoende. Daarmee win je kostbare tijd en begin je zonder stress aan de dag.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

De slimme stekkers zorgen ervoor dat je elk niet-slim apparaat thuis slim kunt maken en via de Bosch Smart Home app kan bedienen. Je verwarming kan ook worden aangesloten op de Bosch Smart Home Controller. De slimme thermostaat kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met deur- en raamsensoren en wordt dan gedeactiveerd door openstaande ramen. De lampen van Philips Hue zijn ook compatibel met Bosch Smart Home, die vervolgens met slechts één app, de Bosch Smart Home App, kunnen worden beheerd en aangestuurd. Dit betekent dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik, zelfs buiten je huis als dat nodig is.


De Philips Hue White Ambiance E27 Starter Kit bevat drie krachtige E27 lampen, de Philips Hue Bridge en een Hue-dimschakelaar. De bridge is het hart van een complex Hue-verlichtingssysteem dat kan worden uitgebreid tot maximaal 50 lichtbronnen. De bridge wordt met een ethernet kabel met de router verbonden, zodat deze direct toegang krijgt tot het thuisnetwerk en je opdrachten via de app ontvangt. De Philips Hue lampen produceren een wit licht dat via de app kan worden aangestuurd. Alles is eenvoudig te bedienen via de gratis Philips Hue app. Zonder smartphone is er ook de bedieningsmogelijkheid met de Hue dimmer schakelaar. De schakelaar regelt tot 10 Hue-lampen tegelijk en bereikt een afstand tot 10 meter. Een ander alternatief is het gebruik van je stem, want Philips Hue is ook compatibel met verschillende stemassistenten.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Stekker

Productafmetingen70 x 79 x 39 mm
Gewicht155 g
Stroomopnamemax. 16A
Schakelvermogenmax. 3.680 W
Radiofrequentie863,3 MHz / 869,525 MHz
Bereik draadloze verbinding> 100 m
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosSlimme stekker, installatiehandleiding

Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit - 3 Lampen Bridge + Dimmer

Product afmetingenØ 62 mm, hoogte 110 mm
Gewicht141 g
Stroomverbruik9,5 Watt
Lichtsterkte806 Lumen
Kleurtemperatuur2.200 tot 6.500 K
Levensduur25.000 uur
Generatie4e generatie
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja, er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home slimme stekker?

Als de slimme stekker niet kan worden aangesloten reset je het apparaat naar de fabrieksinstelling. Druk bij het aansluiten op een stopcontact op de systeemknop tot de led oranje knippert (min. 4 seconden). Laat hem dan los en druk hem opnieuw in totdat de led aan de voorzijde groen oplicht. Volg dan weer de aansluitingsinstructies.

Wat zijn scenario's?

Met behulp van de scenario's kun je verschillende Smart Home-apparaten individueel aan elkaar koppelen. Je kunt op elk gewenst moment nieuwe scenario's in de app aanmaken zodat een hele reeks apparaten zich met één druk op de knop aan jouw behoeften kunnen aanpassen.

Kan ik mijn Bosch Smart Home systeem offline gebruiken?

Het is mogelijk om het systeem zonder internettoegang in je eigen wifi netwerk in offline modus te gebruiken. Om dit te doen kun je de toegang op afstand in- of uitschakelen in de instellingen van de app. Houd er rekening mee dat de besturing van de apparaten dan alleen via je wifi werkt.

Wat kost het me om de app te downloaden en waar is deze beschikbaar?

De app is gratis beschikbaar in de App Store en op Google Play. Je kunt hem ook rechtstreeks downloaden van www.meethue.com/app of de QR-code op de doos scannen en de instructies volgen.

Kan ik twee startpakketten aan elkaar koppelen?

Nee, het is niet mogelijk om meerdere startpakketten tegelijk te bedienen via de app. Ze kunnen echter elk afzonderlijk op de router worden aangesloten en via een eigen app worden aangestuurd.

Hoeveel lampen kunnen via de app worden aangestuurd?

Je kunt tot 50 lampen tegelijkertijd op een bridge aansluiten. Je kunt ook "Friends of Hue" producten toevoegen.

Hoeveel lichtscenario's kan ik maken?

Er kunnen tot 90 verschillende scenario's worden gecreëerd. Het creëren van scenario's is echter alleen mogelijk in het wifi netwerk thuis, de functie is niet van buitenaf beschikbaar.

Kan ik de lampen onderweg bedienen?

Ja, de lampen kunnen overal onderweg worden bediend. Hiervoor moeten de bridge en de app in het Meethue-portaal geautoriseerd worden.

Kan ik zien of mijn lichten thuis aan zijn als ik onderweg ben?

Ja, je kunt de status van je lampen zowel in de app als op de Hue website controleren. Als een lamp echter met de wandschakelaar wordt aan- of uitgeschakeld kan deze niet in de app worden gevolgd. In dit geval krijg je bericht dat de communicatie naar deze lamp is onderbroken. Je kunt er nog steeds voor zorgen dat alle lampen worden uitgeschakeld door gebruik te maken van de "All Off" functie.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.