9.1

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Philips Hue White & Color E27 Bluetooth Kit

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch Smart Home Controller
Aantal:

1

€ 99,95
Aanpassen
€ 99,95

1

€ 149,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 149,99
F

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 324,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Bosch Smart Home Controller is de basis van al je Bosch Smart Home producten en maakt draadloze communicatie tussen de afzonderlijke componenten mogelijk. De controller zelf wordt aangesloten op je router en de Bosch Smart Home App geeft je vervolgens toegang tot alle geïntegreerde apparaten, zelfs als je onderweg bent. Combineer het met de radiatorknoppen om je verwarming slim te besturen en integreer de Philips Hue lampen ook in je systeem.

De voordelen van Bosch Smart Home Controller + Radiatorknoppen + Philips Hue White & Color E27 Bluetooth Kit in één oogopslag:

 • Basis van het systeem
 • Individuele tijdsschema's
 • Integreer met andere apparaten
 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Met deze set haal je het perfecte begin van je smart home systeem in huis. De Bosch Smart Home Controller is het startpunt van je Bosch Smart Home systeem en deze kun je volledig uitbreiden met alle producten van Bosch Smart home, zoals bijvoorbeeld de bijgeleverde radiatorknoppen. Met de Philips Hue Bluetooth Starter Kit geldt hetzelfde, maar dan voor het uitgebreide assortiment van Philips Hue. Voeg zoveel producten toe als je maar wil en maak alles thuis slim.

Productinformatie

 • Het begin van je Bosch Smart Home systeem: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen. Ook merken zoals Philips Hue kunnen aan je Bosch Smart Home worden toegevoegd.
 • Laat de radiatorknop het werk doen: Stel tijdschema's in voor de hele week in de app. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kun je de temperatuur naar wens aanpassen.
 • Koppel met andere apparaten: Integreer de radiatorthermostaat met andere apparaten zoals een deur- en raamcontact. Wanneer open ramen dan worden geregistreerd, wordt er een opdracht naar de radiatorthermostaat gestuurd en de verwarming wordt automatisch uitgeschakeld.
 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de ledlampen kunt instellen, kun je de lampen eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lampen in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit in actie

Je kent het misschien wel: in het alledaagse leven kom je vaak te weinig toe aan broodnodige ontspanning. Zodra je wakker wordt, moet je eerst het hele huis door om het licht aan te doen of de verwarming aan te zetten. En als je een half uurtje later naar je werk vertrekt, moet je hem weer lager zetten. Zou het niet veel praktischer zijn als alles thuis gewoon helemaal vanzelf ging? Met een smart home kan dat. Als je het huis verlaat, draait je Smart Home systeem de verwarming omlaag, schakelt het de lampen en elektronische apparaten uit en wordt het alarmsysteem geactiveerd. Eén druk op de knop is voldoende. Daarmee win je kostbare tijd en begin je zonder stress aan de dag.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

Met de radiatorknoppen kun je de gewenste kamertemperatuur krijgen wanneer en hoe je maar wilt. Je verwarming kan worden aangesloten of gecombineerd met deur- en raamsensoren en wordt dan gedeactiveerd door openstaande ramen. De lampen van Philips Hue zijn ook compatibel met Bosch Smart Home, die vervolgens met slechts één app, de Bosch Smart Home App, kunnen worden beheerd en aangestuurd. Dit betekent dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik, zelfs buiten je huis als dat nodig is.


Laat je fascineren door de indrukwekkende kleurenwereld van het Philips Hue systeem. Met de White en Color Ambiance lampen heb je de keuze uit 16 miljoen kleuren. Kies de juiste verlichting voor je huis op elk moment van de dag. Simuleer bijvoorbeeld je eigen persoonlijke zonsopkomst of creëer de perfecte sfeer voor een filmavond met sfeervolle verlichting. Je kunt het instellen van de kleur en helderheid zelfs automatiseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Philips Hue Bridge, die bij de levering is inbegrepen. De netwerkkabel verbindt de Bridge met je router. Je kunt daarna je slimme ledlampen bedienen via de Hue app op je smartphone of tablet.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop

Productafmetingen48 × 57 × 103 mm
Gewicht140 g (zonder batterijen)
AansluitingM30 × 1,5 mm
Stroomvoorziening2 x LR06/Mignon/AA
Bereik draadloze verbindingTot 100 Meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosRadiatorknop, 2x AA batterijen, 3x adapters (Danfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL), installatiehandleiding

Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit - 2 Lampen Bridge Dimmer

ProductafmetingenLampen: 60 x 60 x 110 mm
Bridge: 88 x 88 x 26 mm
Dimmer Switch: 35 x 92 x 11 mm
FittingE27
VerbindingBluetooth
ZigBee
StroomvoorzieningLampen: Netstroom
Bridge: Netstroom
Dimmer Switch: 1x CR2450 batterij
EnergielabelA+
Maximaal vermogenLamp: 9 Watt
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte800 lumen (bij 4000 Kelvin)
Inhoud doos2x Phlips Hue White and Color Ambiance E27 Bluetooth ledlamp
1x Philips Hue Dimmer Switch
1x Philips Hue Bridge
1x Ethernetkabel
1x Voedingskabel
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja, er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop te gebruiken?

Om je Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe werkt de temperatuurinstelling van mijn huis?

Met de Bosch Smart Home App kun je de temperatuur van je huis voor elke kamer afzonderlijk instellen. Open de app en selecteer op het startscherm de ruimte waarin je de temperatuur wilt instellen. Nu kun je de kamertemperatuur naar wens aanpassen. Dit is mogelijk door de temperatuur en de timer in te stellen. Je kunt de verwarmingstemperatuur ook handmatig aanpassen door de handmatige modus in te stellen of door de temperatuur in de app of direct bij de thermostaat te wijzigen. In dit geval blijft de handmatig ingestelde temperatuur slechts tot het volgende schakelpunt ingesteld. Als de thermostaat in de "automatische modus" staat wordt de temperatuur geregeld via de Bosch Smart Home App en de daarin opgeslagen voorinstellingen.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop bevestigen?

De Bosch Smart Home Radiator Thermostaat kan op bijna alle radiatoren worden aangesloten. Je hoeft alleen maar je oude radiatorthermostaat te verwijderen en de Bosch radiatorthermostaat aan te sluiten. Voor enkele radiatoren is een speciale adapter nodig die worden meegeleverd. Voor een stapsgewijze installatiehandleiding volg je de instructies in de app of de meegeleverde installatiehandleiding.

Hoe ver kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit uitbreiden?

Je kunt de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit tot een systeem van wel 50 lampen en 12 accessoires uitbreiden.

Kan ik mijn oude dimschakelaar gebruiken om de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen te dimmen?

Nee de Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth ledlampen werken niet met traditionele dimschakelaars. Een Philips Hue Dimmer Switch wordt daarom ook meegeleverd.

Werkt de Philips Hue Bridge ook via wifi?

Nee, helaas moet je de Philips Hue Bridge met een ethernet kabel verbinden.

Hoeveel apparaten kunnen in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd?

Volgens Bosch is hier geen maximum voor. Alleen kamers hebben een limiet van zes apparaten per kamer.

Kunnen Philips Hue-lampen ook worden bediend met de universele schakelaar?

Ja, alleen als je een Hue Bridge hebt geïntegreerd in de Bosch Smart Home App.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie