9.0
Authorized reseller of Meer van Bosch , Philips Hue

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Kit

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

2

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 309,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Bosch Smart Home Controller is de basis van al je Bosch Smart Home producten en maakt draadloze communicatie tussen de afzonderlijke componenten mogelijk. De controller zelf wordt aangesloten op de router en de Bosch Smart Home App geeft je vervolgens toegang tot alle geïntegreerde apparaten, zelfs als je onderweg bent. Combineer het met de slimme stekkers om ook niet-slimme apparaten te besturen via de app en integreer de Philips Hue lampen ook in je systeem.

De voordelen van Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Philips Hue White Kit in één oogopslag:

 • Basis van het systeem
 • Individuele tijdschema's
 • Integreer met andere apparaten
 • Uitbreidbaar
 • Verschillende manieren bedienen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Met deze set van de Bosch Smart Home Controller in combinatie met de Philips Hue Bluetooth Starter Kit kun je beginnen met het installeren van je smart home thuis. Beide merken bieden een breed scala aan producten waardoor je je hele woning slim kunt bedienen. Zo kun je met de inbegrepen radiatorknoppen je verwarming slim maken en hoef je je nooit meer zorgen te maken over de temperatuur thuis.

Productinformatie

 • Het begin van je Bosch Smart Home systeem: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen. Ook merken zoals Philips Hue kunnen aan je Bosch Smart Home worden toegevoegd.
 • Laat de radiatorknop het werk doen: Stel tijdschema's in voor de hele week in de app. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kun je de temperatuur naar wens aanpassen.
 • Koppel met andere apparaten: Sluit de thermostaat aan op andere apparaten zoals een deur- en raamcontact. Open ramen worden geregistreerd, er wordt dan een opdracht naar de radiatorthermostaat gestuurd en de verwarming wordt automatisch uitgeschakeld.
 • Uitbreidbaar: Je Philips Hue netwerk kan tot 50 lichtbronnen bevatten. Stel schema's in die je lichten automatisch in en uit te schakelen en ervaar het gemak van slimme verlichting.
 • Flexibel: Je verlichtingssysteem kan nu gemakkelijk worden bediend met je smartphone. Maar dankzij de Hue dimmer kun je de verlichting ook zonder smartphone bedienen en dimmen. Maar het kan nog makkelijker. Via Apple HomeKit geef je Siri simpelweg de opdracht om de lichten te dimmen of de lampen in of uit te schakelen.

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit in actie

De Bosch Smart Home Controller is het besturingselement van je smart home en vormt de basis voor alle slimme apparaten. Bosch Smart Home richt zich op eenvoudige bediening, hoge veiligheid en compatibiliteit. Nadat de controller op je router is aangesloten, worden de overige componenten via de Bosch App en QR-codes op de betreffende producten ingesteld. Na de scan doet de app de rest. Je kunt bijvoorbeeld radiatorthermostaten, rookmelders, deur/raamsensoren of Bosch schakelaars met elkaar verbinden.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

Met de radiatorknoppen kun je de gewenste kamertemperatuur krijgen wanneer en hoe je maar wilt. Je verwarming kan worden aangesloten of gecombineerd met deur- en raamsensoren en wordt dan gedeactiveerd door openstaande ramen. De lampen van Philips Hue zijn ook compatibel met Bosch Smart Home, die vervolgens met slechts één app, de Bosch Smart Home App, kunnen worden beheerd en aangestuurd. Dit betekent dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik, zelfs buiten je huis als dat nodig is.


De Philips Hue White Ambiance E27 Starter Kit bevat drie krachtige E27 lampen, de Philips Hue Bridge en een Hue-dimschakelaar. De bridge is het hart van een complex Hue-verlichtingssysteem dat kan worden uitgebreid tot maximaal 50 lichtbronnen. De bridge wordt met een ethernetkabel met de router verbonden, zodat deze direct toegang krijgt tot het thuisnetwerk en je opdrachten via de app ontvangt. De Philips Hue lampen produceren een wit licht dat via de app kan worden aangestuurd. Alles is eenvoudig te bedienen via de gratis Philips Hue app. Zonder smartphone is er ook de bedieningsmogelijkheid met de Hue dimmer schakelaar. De schakelaar regelt tot 10 Hue-lampen tegelijk en bereikt een afstand tot 10 meter. Een ander alternatief is het gebruik van je stem, want Philips Hue is ook compatibel met verschillende stemassistenten.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop

Productafmetingen48 × 57 × 103 mm
Gewicht140 g (zonder batterijen)
AansluitingM30 × 1,5 mm
Stroomvoorziening2 x LR06/Mignon/AA
Bereik draadloze verbindingTot 100 Meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosRadiatorknop, 2x AA batterijen, 3x adapters (Danfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL), installatiehandleiding

Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit - 3 Lampen Bridge + Dimmer

Product afmetingenØ 62 mm hoogte 110 mm
Gewicht141 g
Stroomverbruik9,5 Watt
Lichtsterkte806 Lumen
Kleurtemperatuur2.200 tot 6.500 K
Levensduur25.000 uur
Generatie4e generatie
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop te gebruiken?

Om je Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe werkt de temperatuurinstelling van mijn huis?

Met de Bosch Smart Home App kun je de temperatuur van je huis voor elke kamer afzonderlijk instellen. Open de app en selecteer op het startscherm de ruimte waarin je de temperatuur wilt instellen. Nu kun je de kamertemperatuur naar wens aanpassen. Dit is mogelijk door de temperatuur en de timer in te stellen. Je kunt de verwarmingstemperatuur ook handmatig aanpassen door de handmatige modus in te stellen of door de temperatuur in de app of direct bij de thermostaat te wijzigen. In dit geval blijft de handmatig ingestelde temperatuur slechts tot het volgende schakelpunt ingesteld. Als de thermostaat in de "automatische modus" staat wordt de temperatuur geregeld via de Bosch Smart Home App en de daarin opgeslagen voorinstellingen.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop bevestigen?

De Bosch Smart Home Radiator Thermostaat kan op bijna alle radiatoren worden aangesloten. Je hoeft alleen maar je oude radiatorthermostaat te verwijderen en de Bosch radiatorthermostaat aan te sluiten. Voor enkele radiatoren is een speciale adapter nodig die worden meegeleverd. Voor een stapsgewijze installatiehandleiding volg je de instructies in de app of de meegeleverde installatiehandleiding.

Wat kost het me om de app te downloaden en waar is deze beschikbaar?

De app is gratis beschikbaar in de App Store en op Google Play. Je kunt hem ook rechtstreeks downloaden van www.meethue.com/app of de QR-code op de doos scannen en de instructies volgen.

Kan ik twee startpakketten aan elkaar koppelen?

Nee het is niet mogelijk om meerdere startpakketten tegelijk te bedienen via de app. Ze kunnen echter elk afzonderlijk op de router worden aangesloten en via een eigen app worden aangestuurd.

Hoeveel lampen kunnen via de app worden aangestuurd?

Je kunt tot 50 lampen tegelijkertijd op een brug aansluiten. Je kunt ook "Friends of Hue" producten toevoegen.

Hoeveel lichtscenario's kan ik maken?

Er kunnen tot 90 verschillende scenario's worden gecreëerd. Het creëren van scenario's is echter alleen mogelijk in het wifi netwerk thuis de functie is niet van buitenaf beschikbaar.

Kan ik de lampen onderweg bedienen?

Ja, de lampen kunnen overal onderweg worden bediend. Hiervoor moeten de bridge en de app in het Meethue-portaal geautoriseerd worden.

Kan ik zien of mijn lichten thuis aan zijn als ik onderweg ben?

Ja je kunt de status van je lampen zowel in de app als op de Hue website controleren. Als een lamp echter met de wandschakelaar wordt aan- of uitgeschakeld kan deze niet in de app worden gevolgd. In dit geval krijg je bericht dat de communicatie naar deze lamp is onderbroken. Je kunt er nog steeds voor zorgen dat alle lampen worden uitgeschakeld door gebruik te maken van de "All Off" functie.

Hoeveel apparaten kunnen in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd?

Volgens Bosch is hier geen maximum voor. Alleen kamers hebben een limiet van zes apparaten per kamer.

Kunnen Philips Hue-lampen ook worden bediend met de universele schakelaar?

Ja, alleen als je een Hue Bridge hebt geïntegreerd in de Bosch Smart Home App.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.