8.4
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Kamerthermostaat

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch Smart Home Controller
Aantal:

1

€ 99,95
Aanpassen
€ 99,95

1

€ 69,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch Smart Home Raumthermostat frontale Ansicht
Aantal:

1

€ 69,95
Aanpassen
€ 69,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 209,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Maak nu van je verwarming thuis een slim verwarmingssysteem met Bosch Smart Home. De Bosch Smart Home Controller vormt de basis van je smart home en hierop kunnen allerlei slimme apparaten worden aangesloten. Voeg de radiatorknoppen en de kamerthermostaat toe aan je Bosch Smart Home systeem en ontdek het gemak van slimme verwarming.

De voordelen van Bosch Smart Home Controller + Radiatorknoppen + Kamerthermostaat in één oogopslag:

 • Basis van het systeem
 • Beveiligde data
 • Makkelijke installatie
 • Individuele tijdschema's
 • Koppel met andere apparaten
 • Centrale bediening van je radiatorknoppen

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Een erg handig systeem die het verwarmen van je smart home voor je overneemt. Stel tijdschema's in, bedien de temperatuur via de kamerthermostaat of zet de verwarming net een graadje hoger via de app op je smartphone. De besturingsmogelijkheden zijn enorm gevarieerd. Met de bijgevoegde Controller kun je ook je verwarming alvast laten opwarmen als je onderweg naar huis bent zodat je niet in een ijskoud huis komt na werk.

Productinformatie

 • Het uitgangspunt van je Bosch Smart Home: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen. De Bosch Smart Home App is het centrale punt van de bediening van al je Bosch smart home apparaten.
 • Je data is altijd veilig: Privégegevens worden alleen lokaal opgeslagen op de Smart Home Controller bij je thuis. Hierdoor is je data veilig en hoef je niet bang te zijn dat deze in verkeerde handen vallen.
 • Het is binnen een paar minuten ingesteld: Andere Bosch Smart Home apparaten kunnen worden toegevoegd en ingesteld met behulp van een QR-code en zonder ingewikkelde toegangsgegevens. Er zijn talloze mogelijkheden van apparaten die toegevoegd kunnen worden: thermostaat, slimme stekkers, deur-/raamcontacten en nog veel meer.
 • Maak je leven makkelijker met tijdsschema's: Stel tijdschema's in voor de hele week in de app. Hierdoor hoef je nooit meer na te denken of je de verwarming uit hebt gezet en kom je in een lekker verwarmd huis thuis na een lange werkdag. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kun je de temperatuur naar wens aanpassen.
 • Koppel de knoppen met andere apparaten: Sluit de radiatorknop aan op andere apparaten zoals een deur- en raamcontact. Open ramen worden geregistreerd, er wordt een opdracht naar de radiatorthermostaat gestuurd en de verwarming wordt automatisch uitgeschakeld.
 • Centrale bediening van je radiatorknoppen: Sluit de Bosch Smart Home kamerthermostaat aan op je Bosch Smart Home radiatorthermostaten en bedien ze vanuit één apparaat. Tot zes thermostaten kunnen centraal worden geregeld. Met de draaiknop op de kamerthermostaat kun je de temperatuur op elk moment aanpassen.

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Kamerthermostaat in actie

De Bosch Smart Home Controller is het besturingselement van je smart home en vormt de basis voor alle slimme apparaten. Bosch Smart Home richt zich op eenvoudige bediening, hoge veiligheid en compatibiliteit. Nadat de controller op je router is aangesloten, worden de overige componenten via de Bosch App en QR-codes op de betreffende producten ingesteld. Na de scan doet de app de rest. Je kunt bijvoorbeeld radiatorthermostaten, rookmelders, deur/raamsensoren of Bosch schakelaars met elkaar verbinden.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

Verwarm je woning met de nieuwste generatie radiatorthermostaten van Bosch. Stel schema's in, bijvoorbeeld voor bepaalde dagen van de week, en zorg er zo voor dat de juiste temperatuur altijd automatisch in je huis wordt aangehouden. Zelfs als je vergeet de thermostaat uit te zetten is dat geen probleem meer, omdat deze automatisch of via een app kan worden uitgeschakeld. In slechts enkele stappen ben je perfect uitgerust voor een efficiëntere verwarming in de toekomst: start de app, scan de QR-code, verwijder de oude thermostaat en vervang deze door de nieuwe. Dankzij de geïntegreerde sensor detecteert de Bosch Smart Home radiatorthermostaat automatisch wanneer de temperatuur in een ruimte daalt en past de verwarmingstemperatuur daarop aan. Als extraatje kun je de thermostaat combineren met een optionele raamsensor.


Met de Bosch Smart Home Kamerthermostaat kun je de kamertemperatuur centraal regelen vanuit één apparaat. Je kunt maximaal zes Bosch Smart Home radiatorthermostaten aansluiten op de kamerthermostaat. Op deze manier wordt de werkelijke temperatuur in de kamer gemeten in plaats van direct bij de radiator. Dankzij de werking op batterijen heeft de slimme kamerthermostaat geen stroomvoorziening via een kabel nodig. Plaats hem op iedere plek in je kamer door de montageplaat vast te schroeven of met de bijgeleverde plakstrips. De thermostaat zelf wordt in het bijgeleverde frame geplaatst, maar is ook compatibel met veel conventionele schakelaarframes.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop

Productafmetingen48 × 57 × 103 mm
Gewicht140 g (zonder batterijen)
AansluitingM30 × 1,5 mm
Stroomvoorziening2 x LR06/Mignon/AA
Bereik draadloze verbindingTot 100 Meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosRadiatorknop, 2x AA batterijen, 3x adapters (Danfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL), installatiehandleiding

Bosch Smart Home Kamerthermostaat

Productafmetingen55 x 55 x 23,5 mm (Thermostaat); 86 x 86 x 25 mm (met frame)
Gewicht77 g (zonder batterijen); 187 g (met batterijen en frame)
ConnectiviteitDraadloos (863,3 MHz / 869 525 MHz)
Stroomvoorziening2x 1,5 V LR03/Micro/AAA batterij
Bereik draadloze verbindingTot 100 meter
SensorenTemperatuur- en vochtigheidssensor
Inhoud doosRuimtethermostaat; verwisselbaar frame; montageplaat; montagemateriaal; 2x AAA batterijen; handleiding
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop te gebruiken?

Om je Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe werkt de temperatuurinstelling van mijn huis?

Met de Bosch Smart Home App kun je de temperatuur van je huis voor elke kamer afzonderlijk instellen. Open de app en selecteer op het startscherm de ruimte waarin je de temperatuur wilt instellen. Nu kun je de kamertemperatuur naar wens aanpassen. Dit is mogelijk door de temperatuur en de timer in te stellen. Je kunt de verwarmingstemperatuur ook handmatig aanpassen door de handmatige modus in te stellen of door de temperatuur in de app of direct bij de thermostaat te wijzigen. In dit geval blijft de handmatig ingestelde temperatuur slechts tot het volgende schakelpunt ingesteld. Als de thermostaat in de "automatische modus" staat wordt de temperatuur geregeld via de Bosch Smart Home App en de daarin opgeslagen voorinstellingen.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop bevestigen?

De Bosch Smart Home Radiator Thermostaat kan op bijna alle radiatoren worden aangesloten. Je hoeft alleen maar je oude radiatorthermostaat te verwijderen en de Bosch radiatorthermostaat aan te sluiten. Voor enkele radiatoren is een speciale adapter nodig die worden meegeleverd. Voor een stapsgewijze installatiehandleiding volg je de instructies in de app of de meegeleverde installatiehandleiding.

Hoe lang gaan de batterijen in de Bosch Smart Home kamerthermostaat mee?

De typische batterijduur van de Bosch Smart Home kamerthermostaat is minstens een jaar. Als het batterijniveau laag is ontvang je een melding via de Bosch Smart Home App.

Hoe weet de Bosch Smart Home kamerthermostaat welk apparaat is aangesloten op een aangesloten slimme stekker?

Met de Bosch Smart Home App kun je een profiel voor een aangesloten slimme stekker instellen. Als je bijvoorbeeld een elektrische radiator hebt aangesloten selecteer je het profiel "Verwarming".

Heeft de Bosch Smart Home kamerthermostaat een ventilatiedetectie?

De Bosch Smart Home kamerthermostaat zelf heeft geen ventilatiedetectie. Je kunt echter wel deur-/raamcontacten aan de thermostaat koppelen zodat deze de aangesloten radiatorthermostaten uitschakelt wanneer er een raam open wordt gezet. Elektrische radiatoren die zijn aangesloten via een slimme stekker worden dan ook uitgeschakeld.

Hoe schakel ik de thermostaten in de zomer uit?

In de zomer activeer je eenvoudigweg de zomermodus in de Bosch Smart Home App. Alle aangesloten thermostaten worden dan uitgeschakeld en de opgeslagen scenario's en automatiseringen worden uitgezet.

Hoeveel apparaten kunnen in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd?

Volgens Bosch is hier geen maximum voor. Alleen kamers hebben een limiet van zes apparaten per kamer.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie