8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Controller + 3x Radiatorknop + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

3

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

3

€ 59,95

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 269,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Bosch Smart Home Radiatorset + Nest Hub (Gen. 2) in één oogopslag:

 • Alles op één plek
 • Wijzig temperatuur met Google Assistant
 • Set met twee basisstations
 • Individuele tijdschema's
 • Nest Hub met Chromecast en speaker
 • Sleep Sensing en handgebaren

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Transformeer je conventionele verwarming in een slim apparaat met de Radiatorknoppen en bedien via Google Assistant. Dankzij de Google Nest Hub kun je handsfree de spraakassistent inschakelen door simpelweg "Hey Google" te zeggen, binnen bereik van de Hub. Het regelen van je temperatuur was nog nooit zo makkelijk! Bovendien kun je iedere radiatorknop opzichzelfstaand bedienen en tijdschema's instellen, zodat iedere kamer op elk moment voor jou de ideale temperatuur heeft.

Meer details
Productinformatie

 • Integreer de Hub met Bosch voor meer comfort: Deze Bosch Smart Home producten zijn compatibel met Google Asssistant en dit betekent dat je deze kunt koppelen met de Google Nest Hub. Zo kun je vanaf een vaste plek in huis je temperatuur regelen, zonder dat je altijd toegang moet hebben tot de app.
 • Spraakbediening: De Google Nest Hub biedt net als de Google Home app op je smartphone of tablet de mogelijkheid tot het bedienen van je slimme apparaten via spraakopdrachten. Google Assistant schakel je in door "Hey Google" te zeggen en vervolgens kun je de spraakassistent opdracht geven de temperatuur te veranderen. Ook kun je bijvoorbeeld vragen naar het weerbericht.
 • Breid je smart home verder uit: Omdat je na aanschaf van deze set beschikt over 2 basisstations, heb je enorme uitbreidingsmogelijkheden. Voeg bijvoorbeeld slimme deur-/raamsensoren toe van Bosch en laat je verwarming automatisch uitschakelen wanneer je een raam openzet. Of schaf een Google Nest beveiligingscamera aan, die je via de Google Nest Hub in de gaten kunt houden.
 • Onafhankelijke, individuele tijschema's: De Radiatorknoppen kun je allen voorzien van een ander tijdschema, waardoor er automatisch verwarmd zal worden in kamers op de momenten dat het jou normaal gesproken uitkomt. Uiteraard is dit handmatig aan te passen op het moment zelf. Ook kun je meerdere radiatorknoppen toewijzen aan dezelfe kamer, waardoor ze dezelfde tijdschema's zullen volgen en afhankelijk van elkaar opereren.
 • Stream muziek, video's en films: De ingebouwde Chromecast en speakers zorgen voor entertainment ten top. Luister naar je favoriete muziek via Spotify of stream je favoriete films, series of video's via de ingebouwde Chromecast. De ingebouwde speakers hebben helder geluid en de Chromecast is spraakgestuurd te activeren.
 • Slaapanalyse en handgebaren: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De Controller en de Nest Hub installeer je eenvoudig nadat je ze hebt voorzien van stroom. De Radiatorknoppen vergen iets meer tijd en moeite, maar er zijn duidelijke instructies meegeleverd.

Productkwaliteit 9

Bosch en Google Nest leveren continu producten van hoge kwaliteit voor je smart home. Deze set werkt naadloos samen en is stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

App/Software 9

Zowel de Google Home als de Bosch Smart Home app zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met oog op de consument vormgegeven en een overzichtelijke interface.

Functionaliteit 9

Spraakbediening, onafhankelijke tijdschema's, Home/Away-modus, ingebouwde speaker en Chromecast. Dit alles is nog maar het begin.

Betrouwbaarheid 9

In onze test werkte alle apparaten uit deze bundel vlekkeloos samen en waren zeer betrouwbaar. Spraakbediening reageert adequaat en doet wat je de spraakassistent opdraagt.

Ontwerp 8

De Radiatorknoppen hebben een vrij basic uiterlijk en vallen niet op. De Controller heeft een iets strakker design en de Google Nest Hub springt al helemaal in het oog.

Gegevensbescherming 8

De Bosch Controller verzamelt data lokaal en veilig. De dataverzameling van Google wordt gecodeerd opgeslagen in de Cloud.

Prijs-kwaliteit 9

Bundel waar je op kunt rekenen en die veel mogelijkheden biedt. Uitzonderlijke kwaliteit tegen een passende prijs.

De Controller en de Nest Hub installeer je eenvoudig nadat je ze hebt voorzien van stroom. De Radiatorknoppen vergen iets meer tijd en moeite, maar er zijn duidelijke instructies meegeleverd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop

Productafmetingen48 × 57 × 103 mm
Gewicht140 g (zonder batterijen)
AansluitingM30 × 1,5 mm
Stroomvoorziening2 x LR06/Mignon/AA
Bereik draadloze verbindingTot 100 Meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosRadiatorknop, 2x AA batterijen, 3x adapters (Danfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL), installatiehandleiding

Google Nest Hub (Gen. 2) - Slimme Display

Afmetingen69,5 x 177,4 x 120,4 mm
Gewicht558 g
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
Bluetooth® 5.0
Geïntegreerde Chromecast-technologie
802.15.4 (op 2,4 GHz) Thread (Functionaliteit binnenkort beschikbaar)
Stroomkabel1,5 m
Luidspreker en microfoonFull-range luidsprekers met 43,5 mm drivers
3 Far-Field-microfoons
Microfoon uit-schakelaar
Google Assistent ingebouwd
Voice Match technologie
Ultrasone detectie
Vermogen15 Watt
ProcessorQuad-core 64-bit 1,9 GHz ARM CPU
Krachtige ML hardware-engine
Inhoud leveringGoogle Nest Hub (2e generatie)
Stroomadapter
Snelstartgids
Privacybeleid
Informatie over veiligheid en garantie
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als Pdf-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop te gebruiken?

Om je Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe werkt de temperatuurinstelling van mijn huis?

Met de Bosch Smart Home App kun je de temperatuur van je huis voor elke kamer afzonderlijk instellen. Open de app en selecteer op het startscherm de ruimte waarin je de temperatuur wilt instellen. Nu kun je de kamertemperatuur naar wens aanpassen. Dit is mogelijk door de temperatuur en de timer in te stellen. Je kunt de verwarmingstemperatuur ook handmatig aanpassen door de handmatige modus in te stellen of door de temperatuur in de app of direct bij de thermostaat te wijzigen. In dit geval blijft de handmatig ingestelde temperatuur slechts tot het volgende schakelpunt ingesteld. Als de thermostaat in de "automatische modus" staat wordt de temperatuur geregeld via de Bosch Smart Home App en de daarin opgeslagen voorinstellingen.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop bevestigen?

De Bosch Smart Home Radiator Thermostaat kan op bijna alle radiatoren worden aangesloten. Je hoeft alleen maar je oude radiatorthermostaat te verwijderen en de Bosch radiatorthermostaat aan te sluiten. Voor enkele radiatoren is een speciale adapter nodig die worden meegeleverd. Voor een stapsgewijze installatiehandleiding volg je de instructies in de app of de meegeleverde installatiehandleiding.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.