8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch

Bosch Smart Home Controller + 2x Radiatorknop + Kamerthermostaat + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

2

€ 59,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 59,95

1

€ 69,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 69,95

1

€ 99,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 289,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Voordelen van Bosch Smart EasyControl set + Nest Hub in één oogopslag:

 • Centrale bediening
 • Spraakopdrachten via Google Assistant
 • Uitbreidingsmogelijkheden
 • Individuele tijdschema's
 • Nest Hub met Chromecast en speaker
 • Sleep Sensing en handgebaren

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Deze allesomvattende slimme verwarmingsset brengt je meer comfort en helpt je tegelijkertijd te besparen. Verbind de Bosch verwarmingsset met Google Assistant via de Google Home App en je kunt alles vanaf de meegeleverde Google Nest Hub bedienen. Regel spraakgestuurd of via touch je verwarming in verschillende kamers via de Google Nest Hub, of bedien simpelweg via de Kamerthermostaat. Schakel de Home/Away functie in en het systeem detecteert of je thuis bent.

Meer details
Productinformatie

 • Centrale bediening via Hub of Thermostaat: De Bosch Smart Home Controller is de basis van jouw Bosch Smart Home en zorgt dat de producten goed samenwerken. Via zowel de Google Nest Hub als de Bosch Kamerthermostaat kun je de temperatuur regelen en de slimme radiatoknoppen aansturen. Plaats de Hub en Kamerthermostaat op verschillende plekken in je huis en heb op meerdere plekken toegang tot je verwarmingssysteem.
 • Spraakbediening via Google Assistant: De Google Nest Hub is uitgerust met speciale technologie dat ervoor zorgt dat jij vanaf de andere kant van een kamer kan worden verstaan. Zo hoef je niet recht naast de Hub te staan om te genieten van spraakbediening. Mocht je buiten bereik zijn van de Hub, kun je de spraakassistentie ook via de Google Home app gebruiken op je smartphone.
 • Maak je gehele huishouden slim: Omdat je na aanschaf van deze set beschikt over 2 basisstations, heb je enorme uitbreidingsmogelijkheden. Voeg bijvoorbeeld slimme deur-/raamsensoren toe van Bosch en laat je verwarming automatisch uitschakelen wanneer je een raam openzet, of schaf een Google Nest beveiligingscamera aan, die je via de Google Nest Hub in de gaten kan houden.
 • Automatische verwarming in iedere kamer: Tijdschema's instellen geven je de mogelijkheid de verwarming van je huis af te stemmen op jouw gebruikelijke dagritme, zonder dat je dit handmatig moet aanpassen. Voor iedere radiotorknop is een apart tijdschema vooraf in te stellen via de app en zo kun je gericht iedere kamer verwarmen. Ook kun je radiatorknoppen toewijzen eenzelfde kamer, zodat deze hetzelfde tijdschema zullen hanteren.
 • Toegang tot je favoriete films en muziek: Met de Google Nest Hub heb je toegang tot vele vormen van entertainment. Met de ingebouwde Chromecast stream je video's, series of films gemakkelijk op je Google Nest Hub, die je spraakgestuurd kunt activeren. Kijk je favoriete films of series via Netflix of luister naar je favoriete playlist via Spotify. De ingebouwde speakers geven helder geluid van hoge kwaliteit.
 • Slaapanalyse en handgebaren: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Automatische fotolijst transformatie: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De Controller en de Nest Hub installeer je eenvoudig nadat je ze hebt voorzien van stroom. De Kamerthermostaat en Radiatorknoppen vergen iets meer tijd en moeite, maar er zijn duidelijke instructies meegeleverd.

Productkwaliteit 9

Bosch en Google Nest leveren continu producten van hoge kwaliteit voor je smart home. Deze set werkt naadloos samen en is stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

App/Software 9

Zowel de Google Home als de Bosch Smart Home app zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met oog op de consument vormgegeven en een overzichtelijke interface.

Functionaliteit 9

Spraakbediening, onafhankelijke tijdschema's, Home/Away-modus, ingebouwde speaker en Chromecast. Dit alles is nog maar het begin.

Betrouwbaarheid 9

In onze test werkte alle apparaten uit deze bundel vlekkeloos samen en waren zeer betrouwbaar. Spraakbediening reageert adequaat en doet wat je wilt.

Ontwerp 8

Thermostaat en Radiatorknoppen hebben een vrij basic uiterlijk en vallen niet op. De Controller heeft een iets strakker design en de Google Nest Hub springt al helemaal in het oog.

Gegevensbescherming 8

De Bosch Controller verzamelt data lokaal en veilig. De dataverzameling van Google wordt gecodeerd opgeslagen in de Cloud.

Prijs-kwaliteit 9

Bundel waar je op kunt rekenen en die veel mogelijkheden biedt. Uitzonderlijke kwaliteit tegen een passende prijs.

De Controller en de Nest Hub installeer je eenvoudig nadat je ze hebt voorzien van stroom. De Kamerthermostaat en Radiatorknoppen vergen iets meer tijd en moeite, maar er zijn duidelijke instructies meegeleverd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home Controller

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding

Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop

Productafmetingen48 × 57 × 103 mm
Gewicht140 g (zonder batterijen)
AansluitingM30 × 1,5 mm
Stroomvoorziening2 x LR06/Mignon/AA
Bereik draadloze verbindingTot 100 Meter
Radiofrequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosRadiatorknop, 2x AA batterijen, 3x adapters (Danfoss RA, Danfoss RAV, Danfoss RAVL), installatiehandleiding

Bosch Smart Home Kamerthermostaat

Productafmetingen55 x 55 x 23,5 mm (Thermostaat); 86 x 86 x 25 mm (met frame)
Gewicht77 g (zonder batterijen); 187 g (met batterijen en frame)
ConnectiviteitRadio (863,3 MHz / 869,525 MHz)
Stroomvoorziening2x 1,5 V LR03/Micro/AAA batterij
Bereik draadloze verbindingTot 100 meter
SensorenTemperatuur- en vochtigheidssensor
Inhoud doosRuimtethermostaat; verwisselbaar frame; montageplaat; montagemateriaal; 2x AAA batterijen; handleiding

Google Nest Hub (Gen. 2) - Slimme Display

Afmetingen69,5 x 177,4 x 120,4 mm
Gewicht558 g
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
Bluetooth® 5.0
Geïntegreerde Chromecast-technologie
802.15.4 (op 2,4 GHz) Thread (Functionaliteit binnenkort beschikbaar)
Stroomkabel1,5 m
Luidspreker en microfoonFull-range luidsprekers met 43,5 mm drivers
3 Far-Field-microfoons
Microfoon uit-schakelaar
Google Assistent ingebouwd
Voice Match technologie
Ultrasone detectie
Vermogen15 Watt
ProcessorQuad-core 64-bit 1,9 GHz ARM CPU
Krachtige ML hardware-engine
Inhoud leveringGoogle Nest Hub (2e generatie)
Stroomadapter
Snelstartgids
Privacybeleid
Informatie over veiligheid en garantie
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten) vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Welke app heb ik nodig om de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop te gebruiken?

Om je Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Deze is beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de PlayStore en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe werkt de temperatuurinstelling van mijn huis?

Met de Bosch Smart Home App kun je de temperatuur van je huis voor elke kamer afzonderlijk instellen. Open de app en selecteer op het startscherm de ruimte waarin je de temperatuur wilt instellen. Nu kun je de kamertemperatuur naar wens aanpassen. Dit is mogelijk door de temperatuur en de timer in te stellen. Je kunt de verwarmingstemperatuur ook handmatig aanpassen door de handmatige modus in te stellen of door de temperatuur in de app of direct bij de thermostaat te wijzigen. In dit geval blijft de handmatig ingestelde temperatuur slechts tot het volgende schakelpunt ingesteld. Als de thermostaat in de "automatische modus" staat wordt de temperatuur geregeld via de Bosch Smart Home App en de daarin opgeslagen voorinstellingen.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop bevestigen?

De Bosch Smart Home Radiator Thermostaat kan op bijna alle radiatoren worden aangesloten. Je hoeft alleen maar je oude radiatorthermostaat te verwijderen en de Bosch radiatorthermostaat aan te sluiten. Voor enkele radiatoren is een speciale adapter nodig die worden meegeleverd. Voor een stapsgewijze installatiehandleiding volg je de instructies in de app of de meegeleverde installatiehandleiding.

Hoe lang gaan de batterijen in de Bosch Smart Home kamerthermostaat mee?

De typische batterijduur van de Bosch Smart Home kamerthermostaat is minstens een jaar. Als het batterijniveau laag is ontvang je een melding via de Bosch Smart Home App.

Hoe weet de Bosch Smart Home kamerthermostaat welk apparaat is aangesloten op een aangesloten slimme stekker?

Met de Bosch Smart Home App kun je een profiel voor een aangesloten slimme stekker instellen. Als je bijvoorbeeld een elektrische radiator hebt aangesloten selecteer je het profiel "Verwarming".

Heeft de Bosch Smart Home kamerthermostaat een ventilatiedetectie?

De Bosch Smart Home kamerthermostaat zelf heeft geen ventilatiedetectie. Je kunt echter wel deur-/raamcontacten aan de thermostaat koppelen zodat deze de aangesloten radiatorthermostaten uitschakelt wanneer er een raam open wordt gezet. Elektrische radiatoren die zijn aangesloten via een slimme stekker worden dan ook uitgeschakeld.

Hoe schakel ik de thermostaten in de zomer uit?

In de zomer activeer je eenvoudigweg de zomermodus in de Bosch Smart Home App. Alle aangesloten thermostaten worden dan uitgeschakeld en de opgeslagen scenario's en automatiseringen worden uitgezet.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Is Google Nest Hub (2e generatie) te integreren met andere Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die beschikken over een video functie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.