8.6
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Controller

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 99,95 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Bosch Smart Home Controller is de basis van al je Bosch Smart Home producten en maakt draadloze communicatie tussen de afzonderlijke componenten mogelijk. De controller zelf wordt aangesloten op de router en de Bosch Smart Home App geeft je vervolgens toegang tot alle geïntegreerde apparaten, zelfs als je onderweg bent.


De voordelen van de Bosch Smart Home Controller in één oogopslag:

  • Basis van het systeem
  • Beveiligde data
  • Makkelijke installatie
  • Altijd en overal toegang

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Bosch Smart Home Controller is de centrale eenheid van je Smart Home systeem en biedt een hoge mate van veiligheid door de lokale opslag van de verzamelde gegevens. Via de Controller kunnen slimme apparaten in het systeem worden geïntegreerd om de kamertemperatuur tot aan de rookdetectie te regelen en kunnen ze aan elkaar worden gekoppeld voor nog meer comfort en veiligheid.

Productinformatie

  • Basis van het systeem: De controller vormt de basis van je Bosch Smart Home System en stelt je in staat om de verschillende apparaten te besturen en in een netwerk op te nemen.
  • Beveiligde data: Privégegevens worden alleen lokaal opgeslagen op de Smart Home Controller bij je thuis.
  • Makkelijke installatie: Andere Bosch Smart Home apparaten kunnen worden toegevoegd en ingesteld met behulp van een QR-code en zonder ingewikkelde toegangsgegevens.
  • Altijd en overal toegang: Beheer je slimme woning onderweg en krijg toegang tot de verschillende geïnstalleerde apparaten via de app.

Bosch Smart Home Controller in actie

De Bosch Smart Home Controller is het besturingselement van je smart home en vormt de basis voor alle slimme apparaten. Bosch Smart Home richt zich op eenvoudige bediening, hoge veiligheid en compatibiliteit. Nadat de controller op je router is aangesloten, worden de overige componenten via de Bosch App en QR-codes op de betreffende producten ingesteld. Na de scan doet de app de rest. Je kunt bijvoorbeeld radiatorthermostaten, rookmelders, deur/raamsensoren of Bosch schakelaars met elkaar verbinden.

Haal nog meer uit je Bosch Smart Home

Met een thermostaat kun je de gewenste kamertemperatuur krijgen wanneer en hoe je maar wilt. Je verwarming kan worden aangesloten of gecombineerd met deur- en raamsensoren en wordt dan gedeactiveerd door openstaande ramen. De lampen van Philips Hue zijn ook compatibel met Bosch Smart Home, die vervolgens met slechts één app - de Bosch Smart Home App - kunnen worden beheerd en aangestuurd. Dit betekent dat alle apparaten altijd klaar zijn voor gebruik, zelfs buiten je huis als dat nodig is.


Dankzij automatische updates is het hele systeem altijd up-to-date, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen186,5 × 167,5 × 72,5 mm
Gewicht190 g
AansluitingenVoedingskabel, USB, LAN (Ethernet RJ45)
Bereik draadloze verbindingTot 100 m
Radio frequentie868,3 MHz / 869,525 MHz
BeschermingsklasseIP30
Inhoud doos1x Bosch Smart Home Controller
1x voedingseenheid
1x netwerkkabel (RJ45)
1x muurbeugel met montagemateriaal
1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Wat is het draadloze bereik van de Smart Home Controller?

Het draadloze bereik van de Smart Home Controller is ingesteld op ongeveer 30 meter (binnen een gebouw) of 100 meter (buiten), vergelijkbaar met het wifi-signaal van je router.

Welke app heb ik nodig om het systeem te gebruiken?

Om het Smart Home System in te stellen en te bedienen heb je de gratis Bosch Smart Home App nodig. Het is gratis beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger in de Play Store en voor iOS versie 9 en hoger in de App Store.

Hoe installeer ik de Bosch Smart Home Controller?

De Smart Home Controller kan in een paar eenvoudige stappen worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is de Bosch Smart Home App en de accessoires die in het pakket zijn opgenomen. Na het starten van de Bosch Smart Home App zal deze je door de afzonderlijke installatiestappen leiden. De eenvoudigste manier is om de stapsgewijze instructies in onze installatie video te bekijken of de installatiehandleiding als PDF-bestand te downloaden.

Kan ik Smart Home Widgets gebruiken met de Bosch Smart Home?

Ja, er kunnen widgets worden gemaakt voor de Bosch Smart Home-functies op iOS-apparaten. Hierdoor kun je veelgebruikte functies gebruiken zonder de app te openen.

Video’s over dit product
App Download
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie