8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home 360° 2-pack - Binnencamera

2

€ 249,95 € 229,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Bosch Smart Home 360° - Binnencamera
Aantal:

2

€ 249,95 € 229,95
Aanpassen
€ 249,95 € 229,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 319,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De Bosch Smart Home 360° 2-pack is een set camera's van hoge kwaliteit. Met zijn 360 graden kijkhoek is hij overal te plaatsen en kan hij de hele kamer in de gaten houden als jij er niet bent. De binnencamera van Bosch heeft naast nachtzicht ook een bewegingssensor en tweerichtingscommunicatie. Daarnaast kun je hem ook uitschakelen wanneer je meer privacy in je smart home wilt.

De voordelen van Bosch Smart Home 360° 2-pack in één oogopslag:

 • Appbediening
 • Bewegingssensor
 • 360 graden binnenbewaking
 • Privacy modus
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Mooi design

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Conventionele camera's kunnen niet tippen aan de Bosch Smart Home 360° binnencamera. Naast dat de handige slimme functies heeft deze binnencamera ook een stijlvol design. De combinatie van hooglans wit en een aluminium look geven de Bosch Smart Home 360° een strakke uitstraling. Daarnaast beschikt deze binnencamera over de privacy-modus waardoor je met één druk op de knop de opnames kunt stoppen.

Productinformatie

 • Appbediening: Met de Bosch Smart Camera App heb je wereldwijd toegang tot je binnencamera. De 360° binnencamera kan nu ook direct in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd. Dit betekent dat de camera kan worden gekoppeld in je beveiligingssysteem en dat directe toegang op ieder moment mogelijk is.
 • Bewegingssensor: Dankzij de geïntegreerde sensoren registreert de slimme camera alleen relevante gebeurtenissen.
 • 360 graden binnenbewaking: De beweegbare kop van de camera kan 360° draaien zodat je niets zult missen.
 • Privacy modus: Als je niet wilt dat de camera filmt, kun je dit met één simpele klik in de app aangeven, zodat de camera je niet meer volgt en geen beelden meer opneemt.
 • Tweerichtingscommunicatie: Dankzij de microfoon en luidspreker kun je ook via de camera in combinatie met de app praten met mensen die zich in het beeld bevinden.

Bosch Smart Home 360° 2-pack - Binnencamera in actie

De Bosch Smart Home 360° binnencamera is een slimme allround camera. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je de app op je smartphone gebruiken om in hoge kwaliteit te communiceren met de persoon voor de camera. De beweegbare kop van de camera geeft je een 360° zicht over de ruime waar hij zich bevindt. Dus je kunt de hele kamer dag en nacht opnemen via de app. Dankzij de nachtzichtfunctie worden de 1080p-beelden zelfs in het donker van hoge kwaliteit opgenomen. Niet iedereen wil constant in zijn eigen huis gefilmd worden, dus heeft Bosch een privacy-modus ingesteld. Deze privé-modus kan ook op afstand worden bediend via de app.

Altijd zicht op je huis

De camera slaat de opnamen op een SD-kaart op, deze gegevens kunnen alleen door jou worden bekeken. Bosch bewaart de opnames ook in een cloud voor het geval de camera wordt gestolen. Als je wilt, kun je ook vrienden of familieleden toegang geven tot de live-uitzending, zodat ze je huis in de gaten kunnen houden terwijl jij op vakantie bent. De Bosch Smart Home 360° binnencamera kan ook worden gebruikt als een stand-alone apparaat, bestuurd door de Bosch Smart Camera App.


De installatie verloopt via de app en de installatie wizard zorgt ervoor dat de installatie slechts enkele minuten duurt. Je kunt tot tien camera's in de app integreren. Als je een uitgebreider smart home systeem hebt opgezet via de Bosch Smart Home Controller, kun je de camera ook via de uitgebreide Bosch Smart Home App bedienen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Smart Home 360° - Binnencamera

Productafmetingen50 x 182 x 50 mm
Met voet: 72 x 182 x 72 mm
Gewicht450 g
Bereik draadloze verbinding80 m
Opslag8 GB geïntegreerde opslag en Bosch Cloud
AudioTweerichtingsaudio, microfoon en luidspreker
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n, 2.4 GHz
Helderheid1080p
Stroomvoorziening5 V micro USB-aansluiting (adapter inbegrepen)
Inhoud doos360° binnencamera, stekker (adapter EU, UK, US), installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Mijn 360° binnencamera knippert rood en groen nadat de QR-code is gescand. Wat betekent dit?

De camera kon geen verbinding maken met je draadloze netwerk. Zorg ervoor dat je telefoon zich in hetzelfde wifi-netwerk bevindt als je camera. Zorg ervoor dat je smartphone is verbonden met je router via een 2.4 GHz-verbinding. Controleer of het door jou ingevoerde wifi-wachtwoord correct is opgeslagen. Start dan de camera opnieuw op en indien nodig de integratie via de app.

Wat gebeurt er in geval van een alarm?

Als je je camera hebt geactiveerd ontvang je een melding over elk geregistreerd incident via de app. Je kunt nu rechtstreeks in het door jou geselecteerde opnamegebied kijken via livestream en indien nodig communiceren via tweerichtingscommunicatie.

Hoe worden de beelden opgeslagen?

De beelden worden zowel via een SD kaart opgeslagen als in de cloud. De grootte van de opslag is 8GB.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie