8.5
Authorized reseller of Meer van Bold

Bold Smart Lock - Slimme Deur Slot

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 199,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Open nu je deur met de Bold Smart Lock. Je hebt nooit meer je sleutels nodig en kunt je deur openen met een druk op de knop in de app via je smartphone. Niet alleen handig, maar ook super veilig!


De voordelen van de Bold Smart Lock in één oogopslag:

 • Makkelijke installatie
 • Meer veiligheid
 • Ook zonder telefoon openen
 • Gebruiksgemak
 • Verschillende maten beschikbaar

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

Deze smart lock van Bold voldoet aan al onze verwachtingen! De deur wordt zonder vertraging geopend en is zeer veilig. De deur kan niet op afstand worden geopend, maar in combinatie met de Bold Connect (apart verkrijgbaar) kan dit wel. Ook zonder smartphone is de smart lock te bedienen, via een pincode. De verschillende afmetingen maken het mogelijk de smart lock te plaatsen in deuren van verschillende diktes.

Productinformatie

 • Makkelijke installatie: Iedereen kan deze smart lock eenvoudig installeren, zonder dat je aan de bedrading hoeft te zitten. Binnen drie minuten zou je het slot moeten kunnen gebruiken.
 • Meer veiligheid: De Duracode constructie zorgt voor optimale veiligheid. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er makkelijk ingebroken wordt.
 • Ook zonder telefoon openen: Gebruik een pincode door aan het slot te draaien om het slimme slot te openen wanneer je smartphone leeg is of wanneer je deze thuis wilt laten.
 • Gebruiksgemak: Je deur openen met een smart lock is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met één druk op de knop ben je binnen!

De Bold Smart Lock in actie

De installatie van deze smart lock gaat heel eenvoudig, ondanks dat je de hele cylinder vervangt. Binnen drie minuten en drie eenvoudige stappen kan iedereen deze smart lock installeren en gebruiken. De smart lock kan thuis worden gebruikt, op kantoor of in je vakantiewoning. Via de Bold app kun je mensen (tijdelijk) toegang geven tot de woning, waardoor je geen gedoe meer hebt met sleutels.

Inbrekers zijn verleden tijd

Deze smart lock van Bold is uiterst veilig en betrouwbaar. Het heeft het SKG keurmerk met drie sterren, waardoor hij als uiterst veilig wordt geclassificeerd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de inbraakgevoeligheid van je woning, kantoor of vakantiehuis.


Wanneer je je telefoon bent vergeten, hij leeg is of bewust thuis hebt gelaten kun je gelukkig nog steeds je deur openmaken. Tenminste, als je de gegenereerde pincode hebt onthouden! Via de app kan je pincodes laten genereren die je kunt gebruiken om de deur open te maken, ook zonder telefoon.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen30 - 65mm, Buitenmaat: 30 - 65 mm
Gewicht375 gr
BatterijCR123A, 1550mAh
Batterij levensduur2 jaar en/of 20.000 activeringen
GebruikstemperatuurBinnenknop: +10°C tot +40°C, buitenknop: -20°C to +80°C
Inhoud doos1x Smart Cylinder SX
1x Batterij CR123A
3x Lengteadapters
1x Installatie gereedschap
1x Cilinderborgbout
1x Engine-bevestigingsschroef
1x Installatie boekje
Installatie
FAQs
Kan de Bold Smart Lock iedere gewone deurcilinder vervangen?

Ja, de Bold Smart Lock is zo gemaakt dat hij iedere gewone cilinder kan vervangen. Je haalt eenvoudig de oude cilinder uit je deur en installeert de Bold Smart Lock ervoor in de plaats.

Welke afmetingen moet mijn deur hebben?

De Bold Smart Lock past op alle deuren met een binnenmaat van 30 tot 65 mm. De buitenmaat is door bijgevoegde verlengstukjes te vergroten tot 65 mm.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij gaat minimaal 2 jaar of 20.000 activaties mee. De batterijstatus en het gebruik worden door Bold bijgehouden en in de app weergegeven.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie